- 17 Haziran 2024
- 1.306
- 4.629
- 33
-
- Konu Sahibi dilekkkiii
Çoğu zaman sinirini çoçuğundan çıkartıyormuş sence ...Ayrıca seninki sevgi değil. Seviyorum deme yani. Zarar gördüğün kişiyi sevemezsin. Aynı şekilde oğlun da senden bu yüzden uzak. Bu kadar yorumu oğluna şiddet uygulamadığını varsayarak yaptım.
Hayır niye şiddet uygulayayım evladıma sadece bağırıp kızıyorum bu da bir nevi sözel şiddet oluyor aslındaAyrıca seninki sevgi değil. Seviyorum deme yani. Zarar gördüğün kişiyi sevemezsin. Aynı şekilde oğlun da senden bu yüzden uzak. Bu kadar yorumu oğluna şiddet uygulamadığını varsayarak yaptım.
Çocuğumu dövmüyorum kardeşim lütfen böyle konuşmayınÇoğu zaman sinirini çoçuğundan çıkartıyormuş sence ...
Bağırıp çağırmakta şiddet işte yapma onu.Hayır niye şiddet uygulayayım evladıma sadece bağırıp kızıyorum bu da bir nevi sözel şiddet oluyor aslında
Sen çocuğuna kırıcı olma da sonra gel konuşalım. Dayak atan adamdan çocuk yapıyorsunuz, sizi dövdüğü yetmiyor bir de çocuğa kötü örnek oluyor (onu da dövüyordur belki). Sonra aaa çocuğum bana şiddet uyguluyor aynı babası diye şaşırıyorsunuz. Gücünüz sabiye yetiyor tabii hıncınızı ondan çıkarıyorsunuz.Baba tırt olup annenin psikolojisini bozmuş olmasın. Lütfen kırıcı olmayın
Evet farkındayım normalde gayet ne yaptığımı ne yapacağımı bilen bir insandımHasta olup olmadığına biz karar veremeyiz uzmanı değiliz de. Çocuğuna davranış şeklinden normal olmadığının sen de farkındasın
Bu konu beni gerdi. Psikopat gibi sürekli çocuğa bağırmadığını düşünmüştüm bi an ama tam tersi sanırım.Çoğu zaman sinirini çoçuğundan çıkartıyormuş sence ...
Sözel şiddetÇocuğumu dövmüyorum kardeşim lütfen böyle
Hayır niye şiddet uygulayayım evladıma sadece bağırıp kızıyorum bu da bir nevi sözel şiddet oluyor aslında
Çocuğuna karşı bir şiddeti yokSen çocuğuna kırıcı olma da sonra gel konuşalım. Dayak atan adamdan çocuk yapıyorsunuz, sizi dövdüğü yetmiyor bir de çocuğa kötü örnek oluyor (onu da dövüyordur belki). Sonra aaa çocuğum bana şiddet uyguluyor aynı babası diye şaşırıyorsunuz. Gücünüz sabiye yetiyor tabii hıncınızı ondan çıkarıyorsunuz.
Yapılması gerekenleri herkes zaten yazdı, sen kocanı sevmeye devam et.
Sürekli değil tabiki bu kadar abartmayın lütfenBu konu beni gerdi. Psikopat gibi sürekli çocuğa bağırmadığını düşünmüştüm bi an ama tam tersi sanırım.
Tamam senin de olmasın çocuğa karşı bişeyin sosyal hizmetler alır görürsün bakÇocuğuna karşı bir şiddeti yok
Annesi öyle istediği içinKoca neden boşanmak istiyormuş ki
Bu işin içinden en güzel şekilde çıkabilirim inşallahTamam senin de olmasın çocuğa karşı bişeyin sosyal hizmetler alır görürsün bak
Allah aşkına beni çıldırtma burda gerçekten yaa ha dövmüşsün ha söz olarak şiddet uygulamışsın daha ne olsun istiyorsunuz yaa. O çocuğun aklında kalmayacak mı bunlar yarın bir gün büyüdüğü zaman annem şöyleydi şunları söylerdi hep demeyecek mi bırakın allah aşkına yaa iflah olmazsınız gerçekten rabbim o çocuğun yüzü suyu hürmetine size akıl fikir versinÇocuğuna karşı bir şiddeti yok
Çalışıyor muydun ?Bu işin içinden en güzel şekilde çıkabilirim inşallah
Allah aşkına beni çıldırtma burda gerçekten yaa ha dövmüşsün ha söz olarak şiddet uygulamışsın daha ne olsun istiyorsunuz yaa. O çocuğun aklında kalmayacak mı bunlar yarın bir gün büyüdüğü zaman annem şöyleydi şunları söylerdi hep demeyecek mi bırakın allah aşkına yaa iflah olmazsınız gerçekten rabbim o çocuğun yüzü suyu hürmetine size aklı fikir versyan
Yanlış mesaja cevap yazmışım kusura bakmaAllah aşkına beni çıldırtma burda gerçekten yaa ha dövmüşsün ha söz olarak şiddet uygulamışsın daha ne olsun istiyorsunuz yaa. O çocuğun aklında kalmayacak mı bunlar yarın bir gün büyüdüğü zaman annem şöyleydi şunları söylerdi hep demeyecek mi bırakın allah aşkına yaa iflah olmazsınız gerçekten rabbim o çocuğun yüzü suyu hürmetine size aklı fikir versin
Part time çalılıyordum. Tam günlük işe girecektim bakıcı ayarlamıştım tanıdık aile dostu 2 kişiydi 2sinide ben çalışamayayım diye vazgeçirmişler. Ve şuan çalışamıyorum diğer işimden de çıkmıştımÇalışıyor muydun ?