Sizin isteğiniz önemli ben kesinlikle düğün isterdim 1 kere olacak bir şey maddi açıdan dert ediyorsa siz de destek olursunuz uygun bir şey yapılabilirMerhaba arkadaşlar. 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var ve seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Ama müstakbel eşim düğün yapmayı kesinlikle istemiyor. Ne istersen yapmaya çalışırım ama düğün yapmam diyor. Sadece nikah töreniyle evlenmeyi de ailem uygun bulmuyor. Arada kaldım sizce ne yapmalıyım?
Ay valla çok mantıklı ama ikiniz de isterseniz. Düğüne vereceğiniz saçma sapan parayla başka bir şey yaparsiniz.Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var ve seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Ama müstakbel eşim düğün yapmayı kesinlikle istemiyor. Ne istersen yapmaya çalışırım ama düğün yapmam diyor. Sadece nikah töreniyle evlenmeyi de ailem uygun bulmuyor. Arada kaldım sizce ne yapmalıyım?
En guzelini yapıyor. Dugunde gelın damat dısında herkes eglenıyor. Sıze kalansa buyuk bır yorgunluk, stres ve borc. Bır kere olucak adı altında buyuk borca gırıp stres cekmeye degmezMerhaba arkadaşlar. 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var ve seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Ama müstakbel eşim düğün yapmayı kesinlikle istemiyor. Ne istersen yapmaya çalışırım ama düğün yapmam diyor. Sadece nikah töreniyle evlenmeyi de ailem uygun bulmuyor. Arada kaldım sizce ne yapmalıyım?
Düğünü aileniz yapsa yine de istemez mi ?Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var ve seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Ama müstakbel eşim düğün yapmayı kesinlikle istemiyor. Ne istersen yapmaya çalışırım ama düğün yapmam diyor. Sadece nikah töreniyle evlenmeyi de ailem uygun bulmuyor. Arada kaldım sizce ne yapmalıyım?
Sebebi maddiyat değil. Düğün yapacak imkanları var. Eşim düğünde oynamayı davul, zurnayı sevmiyor. Ben isterim düğün ama olmaz derse kabul edebilirim, çok ısrarcı olmam. Ailem baskı yapıyor düğünsüz olmaz diye.
madem boyle diyor desene taylandda 2 hafta balayi istiyorum diye :)Ne istersen yapmaya çalışırım ama düğün yapmam diyor.
Sebebi maddiyat değil. Düğün yapacak imkanları var. Eşim düğünde oynamayı davul, zurnayı sevmiyor. Ben isterim düğün ama olmaz derse kabul edebilirim, çok ısrarcı olmam. Ailem baskı yapıyor düğünsüz olmaz diye.
Çok mantıklı bu pahalılıkta düğüne gerek yok. Nikah kadar temiz ve rahat bir şey bilmiyorum ben. Baş ağrısı yok, millet 2 saat göbek atacak diye milyonlar harcanmayacak. Ona vereceğiniz parayı balayı tatiline verirsin. Aileler çok şey istiyor ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Elalem ne der kafasında olmak sizin ve müstakbel eşiniz adına tehlikeli olur. Hayatınıza bakın.Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var ve seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Ama müstakbel eşim düğün yapmayı kesinlikle istemiyor. Ne istersen yapmaya çalışırım ama düğün yapmam diyor. Sadece nikah töreniyle evlenmeyi de ailem uygun bulmuyor. Arada kaldım sizce ne yapmalıyım?