Sadece nikah töreniyle evlenmek isteyen eş

nardd06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
2
-3
30
Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var ve seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Ama müstakbel eşim düğün yapmayı kesinlikle istemiyor. Ne istersen yapmaya çalışırım ama düğün yapmam diyor. Sadece nikah töreniyle evlenmeyi de ailem uygun bulmuyor. Arada kaldım sizce ne yapmalıyım?

Sizin isteğiniz önemli ben kesinlikle düğün isterdim 1 kere olacak bir şey maddi açıdan dert ediyorsa siz de destek olursunuz uygun bir şey yapılabilir

Ay valla çok mantıklı ama ikiniz de isterseniz. Düğüne vereceğiniz saçma sapan parayla başka bir şey yaparsiniz.

En guzelini yapıyor. Dugunde gelın damat dısında herkes eglenıyor. Sıze kalansa buyuk bır yorgunluk, stres ve borc. Bır kere olucak adı altında buyuk borca gırıp stres cekmeye degmez

Nefret ederim düğünden. Eşimin ailesi o dönem ısrar ettiği için tek kuruş harcamam istiyorsanız yapın katılırım dedim. Çok da sıkıldım açıkçası hiç benlik değil. Cebimden çıkacak olsa asssla yapmazdım. İnsanların parayı kendilerine değil başkalarına harcamasını hiç anlamıyorum.

Düğünü aileniz yapsa yine de istemez mi ?

Sen ne istiyorsun konu sahibesi? İstiyorsan çıkıp ben istiyorum yapalım diyeceksin net. İmkan yoksa anlarım ama imkan varsa karşı tarafın gönlünü hoş tutmak için de 3 saat dayanırsın işkence yapmıyorlar ya ... Benim isteklerimi önemsemeyen beni mutlu etmeye çabalamayan biriyle evlenmezdim.

eşin de benim kafadan. biz de yapmayacagiz. en cok belediyenin nikah sonrasi kokteyl alani oluyor bir saat oyle bir sey tutariz evet evet ilk dans taki icin. oldu bitti
daha ne yaaa, onca yaygaraya ne gerek var?
ben cok dugune gidiyorum hepsi birbirinin ayni. tikis tikis gürültülü masalarda bayat kek
ha siz yemekli sarapli düğün yaparsanız o baska. onun da sacma tarafi dunyanin parasi olmasi :)
bence gereksiz masraf.
ayrica ailenizin ne istedigini yazmissiniz. sevgilinizin ne istedigini yazmissiniz siz ne istiyorsunuz?
Ne istersen yapmaya çalışırım ama düğün yapmam diyor.
madem boyle diyor desene taylandda 2 hafta balayi istiyorum diye :)

Ailenin kafasıyla hareket edeceksen neden evlilik yoluna giriyorsun? Senin ve sevgilinin evlilik sürecin ailenin değil. Ailen istiyorsa nikah tazelesin düğün yapsın. Evlenmeye kalkan yetişkin insan bir zahmet kendi keyfine göre hareket edebilsin.

Benim annem öyle çalgı vs sevmediği için belediyenin nikah salonunda nikah, nikah ardından aileler ve yakınlarıyla beraber yemek yiyerek süreci tamamlamışlar.annem öyle çalışan, biri değil üstelik, doğulu bir ailenin kızıydı, evlenirken kız tarafının yapacağı her şeyi dedemler ödemiş.

Ben de öyle düğün salonlu, çalgılı halaylı düğün istemem açıkçası, hele davulu-zurnayı kabul edeceğimi asla sanmıyorum. Düğün dediğin ev kurmak gibi bir şey, iki tarafın istediği olmalı.

Çok mantıklı bu pahalılıkta düğüne gerek yok. Nikah kadar temiz ve rahat bir şey bilmiyorum ben. Baş ağrısı yok, millet 2 saat göbek atacak diye milyonlar harcanmayacak. Ona vereceğiniz parayı balayı tatiline verirsin. Aileler çok şey istiyor ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Elalem ne der kafasında olmak sizin ve müstakbel eşiniz adına tehlikeli olur. Hayatınıza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…