- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
Battaniyesi kareli kız bu mudur yani çok kötü çok kötü dıye bahsettıgın sivilceler..
Hani kedi..... görmüş de yaram var yaram var demiş hani gücenme ama sivilcelerinin resmini görünce aklıma o geldi. Bence sen bu sivilceleri hiççç dert etme hem bırak artık uğraşmayı da onlar zamanla kendi kendilerine geçer.
kesinlikle katılıyorumbende çok daha vahim bişey sanmıştım... neyse battaniyeli kız şanslı yinede ortada üzülmeyi gerektirecek çok birşey göremedim ben...
Senin bence en büyük hatan her söylenen ürünü hemen alman,hc araştırmaman.... Her ürün her cilde iyi gelmez,başka birinde iyi sonuc veren sende felaket yaratabilir,cilt tipin,yapın,hatta stres katsayın bile bunu etkileyebilir. cok aceleci davranmışsın. bende de sivilce izleri var,elma sirkesi kullanıyorum geceleri yatmadan sürüyorum suyla karıştırarak. eğer denem istersen önce kolunun iç kısmında bir dene:) bir pamuk yardımıyla sür,bekle,en hassas yerlerden biri orasıdır cildin.. eğer alerji falan yapmazsa yüzüne kullan,yakabilir ama geçer,veee en önemlisi sakın kendine bunları dert etme.... ettikçe artar,stresten uzak ol güzelim
üzüldüm ben ya geçer inş
kızlar lekelerimde düzelme yok yaz ayında pudrayla kurtarmaya çalışıyorum terliyorum oda gidiyo hemen
canım sen benim konuyada yazmıtın bugün bende bi atlıyım dedim
Benimde cildim seninki gibi hassastır ne sürsem kızarır sivilce yapar tahriş olur.. insanın cildi yağdan tahriş olurmu düşün benim yağdan tahriş olmuştu
yosun sabunum ve lavanta suyumdan gayet memnunum ben şuan ama kış başında la roche posay effeclar serisinden bişiler kullanmayı düşünüyorum şeytan dürtüyo
Hı bide pudrayı bende kullanmıştım çook eskiden ama hiç bişeyi düzenli kullanamayan bir insan olarak bıkıp bırakmıştım onuda :) ben gece yatmadan evvel sürüyordum güzelcene bebe pudrasını sabah yumuşacık yapıyodu yüzümü. Ama uzun sürede gözenekleri tıkayabilir bence bilemedim... En iyisi şu sıcaklarda terden oluşan pişik gibi pütür pütür sivilcelere kullanmak bence sonuçta bebeğin poposunu pişikten koruyor
tatlım ayneeenn bende la roche kullanmayı düşünüyorum bi yüzüm toparlansın, kışın başlarım çünkü yazın daha çok sivilcem çıkıyo :/
ama benim sağım solum belli olmaz sabunada devam edebilirim
şu lekelerim gitse aaah bi gitseleerrr
merakla bekliyorum gelişmeleri :)
Adı tanıdık geliyor hiç denemedim ama. Yakınımdada deneyen olmadı hatırlamıyorum :/
merakla bekliyorum gelişmeleri :)
canım ben buraya da geldim lavanta suyumu hazırladım az önce senden tavsiye aldım sana da bişey söyleleyim dedim la roche effaclar serisinden kullanmayı düşünmüşsün o zaman sana effaclar duo yu önerebilirm bana doktorum vermişti gayet de güzel bi ürün hatta baya da iyi idare ediyor :))
canım ben buraya da geldim lavanta suyumu hazırladım az önce senden tavsiye aldım sana da bişey söyleleyim dedim la roche effaclar serisinden kullanmayı düşünmüşsün o zaman sana effaclar duo yu önerebilirm bana doktorum vermişti gayet de güzel bi ürün hatta baya da iyi idare ediyor :))
öneri için teşekkürler :) ben jel temizleyicisini ve toniğini düşünüyordum bunuda denerim bakalım işim gücüm yok nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?