Lekeler, Çiller Sadece lekelerim vardı şimdi ceviz büyüklüğünde sivilcelerim var! buyrun topiğime

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
+laydsubaru nun tarıflerı ıse yaradımı :)= 1 kere kil maskesi yaptım cildim aydınlandı ama doktorum peeling falan yapma demişti bende hafta 1 yapmayı düşünüyorum
+çekirdek yermisin?= hayır canım en son 4 ay önce 1 avuç çittim hoopppp
+cips=cips yemeyi çooooookkkkkkk özledimmmmmm ama yiyemiyorum korkudaannnnn.......
+cola içermisin = çok olmasada evet ama haftada 1 kere falan
+kabızlık problemin varmı ?=yok canım
+sigara kullanıyormusun ?=astım hastasıyım kullanmak istesem bile olmaz :)
+sarımsak yermisin?=1 kere yuttum cildim dupduru oldu ama internette bazı şeyler okudum bi daha yemedim.
+kuru üzüm yermisin?=yok tatlım kuru yemiş gibi olduğundan korkarım sivilce hortlatıcak diye
+fındık ve ceviz alerji yapıyor mu?=hayır canım :)
+cildin sırtın yağlımı?=sırtım yağlı ama yüzümü bende bilmiyorum şu sıralar yağlı, normalde pul pul dökülüyor. ama ilaç tedavisnden önce karmaydı.
+duş jeli kullanıyormusun ?kullanma derim ....!=hiç kullanmıyorum annem kızar öyle şeylere :)
+cok sıkıntılı ve tıtız bır ınsanmısın?=sıkıntılıyım özellikle okul dönemi, projeler vs oluyo çizimlerimi yetiştiremeyince çıldırıyorum.çok titizim evet.
+sivilce sadece yüzünde mi var vücdunda da varmı?=omzumda sarımsaklı şampuandan sonra çıktı biraz var şuan ama rahatsız edici derecede değil
+ısırgan otu yermisin?= hayır hiç yemedim :)
+ve kaç kilosun= 44 kiloyum canım
+vitamin takviyesi almıştım biara, en iyi vitaminmiş ilk günler bir dinçtim anlatamam sonra uyku yaptı bende devam etmedim :/

canım h2o yu bende düşündüm ama şuan alamam güneş kremimi alınca para sıkıntısına girdim gelecek ay alırım ama dediğim gibi jel falan kullanmak istemiyorum korkuyorum sabunla temizlicem :)

canım cips , çekirdek , çikoltagörüşü çürütldü artık ben her gün 1 paket cips ve 1 büyük çiklta yerm :) önrekler vercm şmdi :
Beslenmeye dikkat: Çikolata ve şarküteri ürünleri sivilce yapar görüşü, çok yaygın fakat çürütülmüş bir iddia. Son araştırmalar, beslenmenin akne üzerinde doğrudan etkisi olmadığını gösterse de, üzerinde durulması gereken önemli bir nokta var: Meyve ve sebze açısından zengin, sağlıklı beslenme cildin en önemli dostu.
"Bazı besinler bende sivilce yapıyor."

Yanlış. Besinler ve akne üzerine yıllarca süren çalışmalar sonunda herhangi bir besinin akneye sebep olduğu gösterilememiştir. Ne çikolata akne yapar, ne yağlı yemekler ne de süt. Eğer öyle olmuş olsaydı o besinlerden yemeyerek insanlar sivilcelerinden kolayca kurtulurlardı. Oysa gerçek öyle değildir.

Beslenme şeklinizi değiştirerek sivilcelerden kurtulamazsınız, kurtulan da görülmemiştir. Sivilcelerden ancak sivilce tedavisiyle kurtulabilirsiniz.

meyve sebze tabiki önemli bunlardan bol tüketmelitiz su içmeliyiz ama yediğmz yağlı yiycklern bi etkisi yok :) sensibio h2o hassas ciltler için ama sivilceye meyilii hassas ciltler için sebium h20 var canım o guzel:) kuru üzüm bizim için çok faydalı hatta kurutulmş meyveler vitamn açısından çok değerli :)

Yazının hepsini okuyamadım ama sivilce için bi tavsiyem olabilir :) Canım benim bir arkadaşımın da sivilce ve siyah noktaları fazlasıyla çoktu. Cildiyeye gitti ve kan tahlili oldu doktor ona uygun bir hap verdi bunun yanında krem ve dudak koruyucu ve cildi şuan bebek gibi ne siyah nokta ne sivilce görmen lazım süper yani. Yan etkileri var ama ya egzama yapıyor yada dudaklarını kurutuyor ama olsun sonucu süper. İlacın adını bilmiyorum ama kafaya göre kullanılmıyor sen bence doktora bir danış. İstersen bu anlattığım şeyleri de söylersin. Umarım faydalı olur.

bence vitamin, hormon testi yaptır endokrinolojide belki vitamin eksiklğinden kaynaklı olabilir...ve cildinle çok fazla oynamışsın bu kadar tepki vermesi bundan seni uyarmak istemiş daha büyük sivilce vermiş bence kozmetikleri bi kenara bırak doktor kontrolleri ve stresten uzak durmaya çalış, ben cildimdeki sivilceleri sadece strese bağlıyorum

canım haklısın galiba yiyeceklerden olsaydı ohooo... ben kuru üzümü bi deneyim bakıyım. buarada gunes kremini sürdüm turanj oldum hahah hiç olmadığım kadar esmer

tatlım ben yazdım o ilacı kullandığımı.. o ilaçta fasa fiso, etkisi max 3 yıl yeniden sivilce çıkıyor, çıkmayanı görmedim

annemler artık bakma şu aynalara diye kızıyorlar ama napıyım vitamin eksikliği olabilir, hormon testi istesem bilmiyorum ya kızıyolar bana sürekli hep hastasın zaten dye

canım denemedn mi aldın :) bendeki bioderma renkli değil avene renkli avene in tek rengi var da biodermaın 2 -3 rengi var deneseydn keske :) fazla mı sürdn yada acba bende avene fazla sürünce turuncu oluyorum peçeteyle alıyorum üstünden :)) kuru üzüm ye bol bol ceviz ye fındık ye çekirdek diycem de ben yemem çekirdek öyle arada aklıma escek bri yanmda yiycek de bende azcık yiycem ama ceviz hergün yerim muhakak :) sen dokunma yüzüne hatta takma bile ya taktıkça azıyolar çünkü yüzünü güzelce temizle tabki sivilcenn sebebi de temzlk değl temzlk de önemli düneş kremini muhakak sür lekelerm koyulaşmasın olmazsa yaz bitince bi cilt bakımı yaptıtrsın :)

ah beybi beraber bakıma girelim güzelleşelim elimde denedim ama fazla sürmüşte olabilirim kadında hiç sölemiyo bana lekelerim son 3 aydır düzenli güneş kremi kullandığımdan galiba, biraz açıldı buda beni çok mutlu ediyo :)

bak canım üzülmene gerek yok herşey geçicek zamanla :) gidelim güzelleşelim valla azcık sür çok sürme bende bazen yapıyorum o hatayı bi bakıyorum turuncu gözde :)

bugünden başlayarak düzene koyalım bence yaz ayında cilt güzelleşsinki kışın zorluk çekmeyelim kışın kaşlarım bile kurudu pul pul oldu

bugünden başlayarak düzene koyalım bence yaz ayında cilt güzelleşsinki kışın zorluk çekmeyelim kışın kaşlarım bile kurudu pul pul oldu

evet valla canım şimiden oturtmak lazım . kışın ben nemlendrci sürmesem ayy gerilir pul pul döklrdü yüzüm hele çene kısmım görsen bildiğin soyuluyodu nemlendrci sürsem ayrı dert sivilceler . şu anki kremlerimden memnunum iyki de o rahatlatyo beni :) sende güneş kremni almışsın bide krem aldın mı ohh :)

ben güneş kremiylede idare ederim heralde ya bi kış gelsinde

kızlar akşam yatarken kil sabunuyla yüzümü yıkadım, lavanta suyuyla tonikledim sivilce olan yerlere isotrexin sürdüm, yanağımdaki 3 lekeyede pirinç kep. yağı sürüp yattım.
uyandığımda sivilcelerim küçülmüştü, tabi ceviz büyüklüğünde olanlar hala kırmızı,kocaman ve bir türlü beyazlamıyor arkadaş!
bu gecede yine aynısını yapıcam.
sabahları güneş koruyucumu sürücem fakat biodermanın renk seçeneği varmış ben ilk denediğimi aldım, sürünce esmer oldum ve kapattı baya, üstüne çok hafif pudra ve allık sürüp çıktım ne akma oldu ne bozulma.

canım kilon ve astım hastalığın nedeniyle immün sistemin bana zayıf gibi geldi yani bağışıklık sistemin zayıf narin bir yapın var sanırım ,vucut etkiye hemen tepki veriyor sivilce gibi.
bak içtiğin o kola bildiğin asittir ki bu da bağırsaklardan vucuda ve kana karışınca karaciğeri mahfediyor ,derin hassas olduğu için çok kolay tepki veriyor bu duruma
önce karaciğerini temizlemen şart bu sivilcelerden kurtulman için ,benim acizane tavsiyem de kırmızı pancar tüketmen .
yemeklerine mutlaka her gün sarımsak doğra ,doğal antibiyotik ve immün sistem kuvvetlendirici ayrıca bağırsakları temizliyor ki duru bir cilt istiyorsan karaciğer ve bağırsak temizliği çok önemli.
günde 21 tane kuru üzüm ye .
bırak cildin hava alsın sebum dengesi zaten bozulmuş,birşey sürme benden söylemesi canım.sivilcelerin dahada şaha kalkmasın ,sürdüğün şeylerin içeriğini bilsen toksik madde hepsi .
sıkıntı ve stres tetikleyici unsurlardır siivilyeci ,biraz sakin ol ,
haftada bir ısırgan yemegi ye yada hergün bir bardak kaynatıp suyunu iç
vitamini felan bırak ,doğal vitamin al ,tr envayi çeşit meyva var .
gerisi sana kalmış .geçmiş olsun canım.

canım cok tesekkür ederim hepsini dikkate alıcam. kuru uzumde ne kerametler varmıs yah

canım öncelikle geçmiş olsun bende senin gibi 2 yıl sivilce ve leke sorunuyla uğraştım gitmediğim doktor kalmadı hemde mezuniyetime bir hafta kala yüzüm boynum vücudumda sulu büyük büyük yara şeklinde sivilceler çıktı.şuanda allaha şükür sorunum yok sen yüzünü çok fazla yıpratmışsın..ben 2 sene ilaç kullandıktan sonra şunları kullandım..
1.sebamed hassa ciltler için sabun
2.limon ve elma sirkesi karışımı tonik
3.badem yağı
şimdide sadece sebamed sabun gül suyu tonik badem yağı kullanıyorum bende senin gibi aynaya bakıp ağlıyordum ama hergün sivilcelerinin geçtiğini yüzünün daha güzel olduğunu düşün pozitip enerji sayesinde kısa sürede düzelicek denemeni öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…