- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
Battaniyesi kareli kız bu mudur yani çok kötü çok kötü dıye bahsettıgın sivilceler..
Hani kedi..... görmüş de yaram var yaram var demiş hani gücenme ama sivilcelerinin resmini görünce aklıma o geldi. Bence sen bu sivilceleri hiççç dert etme hem bırak artık uğraşmayı da onlar zamanla kendi kendilerine geçer.
sanırım haklısınız kızlar ben gözümde büyütüyoda olabilirim ama o bir ay önceki fotoğrafım

kesinlikle katılıyorumbende çok daha vahim bişey sanmıştım... neyse battaniyeli kız şanslı yinede ortada üzülmeyi gerektirecek çok birşey göremedim ben...
en büyük isteğim yüzüme hiç bişey sürmeden çıkmak etrafımdaki herkes öyle maalesef.. belki onlar yüzünden çok takıyorum bilmiyorumki..
Senin bence en büyük hatan her söylenen ürünü hemen alman,hc araştırmaman.... Her ürün her cilde iyi gelmez,başka birinde iyi sonuc veren sende felaket yaratabilir,cilt tipin,yapın,hatta stres katsayın bile bunu etkileyebilir. cok aceleci davranmışsın. bende de sivilce izleri var,elma sirkesi kullanıyorum geceleri yatmadan sürüyorum suyla karıştırarak. eğer denem istersen önce kolunun iç kısmında bir dene:) bir pamuk yardımıyla sür,bekle,en hassas yerlerden biri orasıdır cildin.. eğer alerji falan yapmazsa yüzüne kullan,yakabilir ama geçer,veee en önemlisi sakın kendine bunları dert etme.... ettikçe artar,stresten uzak ol güzelim
her duyduğumu uyguladım yapmasaydım cildim bu denli olmaz yıpranmazdı

elma sirkesini sürdüm yandı kıpkırmızı oldu bidahada yapmadım:/