• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sadece lekelerim vardı şimdi ceviz büyüklüğünde sivilcelerim var! buyrun topiğime

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Battaniyesi kareli kız bu mudur yani çok kötü çok kötü dıye bahsettıgın sivilceler..
Hani kedi..... görmüş de yaram var yaram var demiş hani gücenme ama sivilcelerinin resmini görünce aklıma o geldi. Bence sen bu sivilceleri hiççç dert etme hem bırak artık uğraşmayı da onlar zamanla kendi kendilerine geçer.

sanırım haklısınız kızlar ben gözümde büyütüyoda olabilirim ama o bir ay önceki fotoğrafım :( takmamam lazım :(

kesinlikle katılıyorum :46::46: bende çok daha vahim bişey sanmıştım... neyse battaniyeli kız şanslı yinede ortada üzülmeyi gerektirecek çok birşey göremedim ben...

en büyük isteğim yüzüme hiç bişey sürmeden çıkmak etrafımdaki herkes öyle maalesef.. belki onlar yüzünden çok takıyorum bilmiyorumki..

Senin bence en büyük hatan her söylenen ürünü hemen alman,hc araştırmaman.... Her ürün her cilde iyi gelmez,başka birinde iyi sonuc veren sende felaket yaratabilir,cilt tipin,yapın,hatta stres katsayın bile bunu etkileyebilir. cok aceleci davranmışsın. bende de sivilce izleri var,elma sirkesi kullanıyorum geceleri yatmadan sürüyorum suyla karıştırarak. eğer denem istersen önce kolunun iç kısmında bir dene:) bir pamuk yardımıyla sür,bekle,en hassas yerlerden biri orasıdır cildin.. eğer alerji falan yapmazsa yüzüne kullan,yakabilir ama geçer,veee en önemlisi sakın kendine bunları dert etme.... ettikçe artar,stresten uzak ol güzelim

her duyduğumu uyguladım yapmasaydım cildim bu denli olmaz yıpranmazdı :(
elma sirkesini sürdüm yandı kıpkırmızı oldu bidahada yapmadım:/

herkesin cilt yapısı farklı.her sey herkes de aynı etkiyi yapmayabiliyor.bunu bilerek yola çıkmalısın :) bizim de burada önereceğimiz şeyler belki ters etki yapack şu da var ki insan deneme yanılma yöntemi ile öğreniyor cildine neyin iyi gelip gelmediğini.kil maskesinin işe yaradığını görmüşsün haftada 2 ile devam et bence.yağ dengen normale dönünce 1 e indirirsin;)soda da cilde iyi gelen bir şey aslında sabahları soda ile yıkayabilirisn yüzünü.iyi geleceğini düşünüyorum.

Kullandıgın seyler cildini cok hassas yapmış tatlım..elma sirkesi iyidir aslında ama cildin artık bir cok seyi kabul etmiyor demek ki.. cildini rahat bırak,braz kendi halinde kalsın dinlensin,"hatun bi brak beni yahuuu" diyor sana :)) kendine güven,küçük şeyler problem ettikçe büyür,cildin senin aynan aslında...

her duyduğumu uyguladım yapmasaydım cildim bu denli olmaz yıpranmazdı :(
elma sirkesini sürdüm yandı kıpkırmızı oldu bidahada yapmadım:/[/QUOTE]

kızlar cildim düzeliyor :) lavanta suyu işe yarıyor galibaa :)
kullandığım ürünler;
+bioderma renkli güneş kremi
+kil sabunu
+lavanta suyu
+isotrexin jel (sivilce üzerine)
+pirinç kep. yağı
+nar çek. yağı
yağları dün gece sürdüm aman Allah'ım yok böyle bir koku :'(

benm de sivilce problemim vardı. doğum kontrol hapı kullanmaya baslayınca geçti.
ama öncesinde coook sey denedim işe yaramadı

canım sen benim konuyada yazmıtın bugün bende bi atlıyım dedim :52:
Benimde cildim seninki gibi hassastır ne sürsem kızarır sivilce yapar tahriş olur.. insanın cildi yağdan tahriş olurmu düşün benim yağdan tahriş olmuştu :52:
yosun sabunum ve lavanta suyumdan gayet memnunum ben şuan ama kış başında la roche posay effeclar serisinden bişiler kullanmayı düşünüyorum şeytan dürtüyo:1:
Hı bide pudrayı bende kullanmıştım çook eskiden ama hiç bişeyi düzenli kullanamayan bir insan olarak bıkıp bırakmıştım onuda :) ben gece yatmadan evvel sürüyordum güzelcene bebe pudrasını sabah yumuşacık yapıyodu yüzümü. Ama uzun sürede gözenekleri tıkayabilir bence bilemedim... En iyisi şu sıcaklarda terden oluşan pişik gibi pütür pütür sivilcelere kullanmak bence sonuçta bebeğin poposunu pişikten koruyor :1:

Son düzenleme:
canım sen benim konuyada yazmıtın bugün bende bi atlıyım dedim :52:
Benimde cildim seninki gibi hassastır ne sürsem kızarır sivilce yapar tahriş olur.. insanın cildi yağdan tahriş olurmu düşün benim yağdan tahriş olmuştu :52:
yosun sabunum ve lavanta suyumdan gayet memnunum ben şuan ama kış başında la roche posay effeclar serisinden bişiler kullanmayı düşünüyorum şeytan dürtüyo:1:
Hı bide pudrayı bende kullanmıştım çook eskiden ama hiç bişeyi düzenli kullanamayan bir insan olarak bıkıp bırakmıştım onuda :) ben gece yatmadan evvel sürüyordum güzelcene bebe pudrasını sabah yumuşacık yapıyodu yüzümü. Ama uzun sürede gözenekleri tıkayabilir bence bilemedim... En iyisi şu sıcaklarda terden oluşan pişik gibi pütür pütür sivilcelere kullanmak bence sonuçta bebeğin poposunu pişikten koruyor :1:

tatlım ayneeenn bende la roche kullanmayı düşünüyorum bi yüzüm toparlansın, kışın başlarım çünkü yazın daha çok sivilcem çıkıyo :/
ama benim sağım solum belli olmaz sabunada devam edebilirim :1:
şu lekelerim gitse aaah bi gitseleerrr

Ben şu an yeni bişey alamıyorum malesef son zamanlarda çok alışveriş yaptım ama merak ettim şimdi sen dene benide bilgilendir :D fiyatı ne bu aradaa

merakla bekliyorum gelişmeleri :)

canım ben buraya da geldim lavanta suyumu hazırladım az önce senden tavsiye aldım sana da bişey söyleleyim dedim la roche effaclar serisinden kullanmayı düşünmüşsün o zaman sana effaclar duo yu önerebilirm bana doktorum vermişti gayet de güzel bi ürün hatta baya da iyi idare ediyor :))

canım ben buraya da geldim lavanta suyumu hazırladım az önce senden tavsiye aldım sana da bişey söyleleyim dedim la roche effaclar serisinden kullanmayı düşünmüşsün o zaman sana effaclar duo yu önerebilirm bana doktorum vermişti gayet de güzel bi ürün hatta baya da iyi idare ediyor :))

öneri için teşekkürler :) ben jel temizleyicisini ve toniğini düşünüyordum bunuda denerim bakalım işim gücüm yok nasılsa :1:

beybi eczacı lekeler için bi çok ürün var ama bu çok etkili(ducray) dedi fiyatı 65TL idi

öneri için teşekkürler :) ben jel temizleyicisini ve toniğini düşünüyordum bunuda denerim bakalım işim gücüm yok nasılsa :1:

deneriz yaa :D

kızlar 2 gün önce sivilcemi koparttım kanadı baya sadece bepanten sürdüm şuan izi bile kalmadı keşke hep kopartsaymışım :D buda benim için ilk oldu :D

Back
X