- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
canım öncelikle geçmiş olsun bende senin gibi 2 yıl sivilce ve leke sorunuyla uğraştım gitmediğim doktor kalmadı hemde mezuniyetime bir hafta kala yüzüm boynum vücudumda sulu büyük büyük yara şeklinde sivilceler çıktı.şuanda allaha şükür sorunum yok sen yüzünü çok fazla yıpratmışsın..ben 2 sene ilaç kullandıktan sonra şunları kullandım..
1.sebamed hassa ciltler için sabun
2.limon ve elma sirkesi karışımı tonik
3.badem yağı
şimdide sadece sebamed sabun gül suyu tonik badem yağı kullanıyorum bende senin gibi aynaya bakıp ağlıyordum ama hergün sivilcelerinin geçtiğini yüzünün daha güzel olduğunu düşün pozitip enerji sayesinde kısa sürede düzelicek denemeni öneririm...
sivilcelerime hey dostum sizde nerden çıktınız dedim.
kanki takılıyorumki hemen gitsinler..
Canım ya çok hayat dolu birisisin o yüzden takma kafana o kadar. Yaşa hayatını, bir bakmışsın ki bir gün yok olmuş. Bu kadar uğraştığın için gitmiyor belki de.
evet çok uğraştığım içinde gitmiyor olabilirler
teşekkür ederimm(bildiğim tek ifade bu )
ama bu kadar şey yapıpta sonuç alamamak üzücü..
canım mesaj kutunu boşaltr mısn =))
canım bu halden daha kötü
Eki Görüntüle 469100
Sana inanmıyorum
Sen ciddisin değilmi şu ceviz büyüklüğünde sivilcelere.
Canım kesinlikle çok yanılıyorsun bence otur dua et ben nasıl hayal ediyordum seni biliyor musun
Fındığı aldım elime bakıyorumNe olabilir ki acaba daha kötüsü ne olabilir diye en kötüsünü düşünüyorum sonra aklıma http://www.cilthastaliklari.com/konular/images/SİİVİLCE.jpg bu resim gibi bir şey geldi.
oh yoobakmaz olaydııııımmmmmmmmm çok şükür yarabbim bin şükür elhamdürillah amin Allah'ım sen koru bizi
Evet işte böyle olmalı insan
bence kil içerikli maskeleri denemelisin arkadaşım.yağı emiyor gerçkten sivilcelere iyi geliyor
Battaniyesi kareli kız bu mudur yani çok kötü çok kötü dıye bahsettıgın sivilceler..canım bu halden daha kötü
Eki Görüntüle 469100
Battaniyesi kareli kız bu mudur yani çok kötü çok kötü dıye bahsettıgın sivilceler..
Hani kedi..... görmüş de yaram var yaram var demiş hani gücenme ama sivilcelerinin resmini görünce aklıma o geldi. Bence sen bu sivilceleri hiççç dert etme hem bırak artık uğraşmayı da onlar zamanla kendi kendilerine geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?