Lekeler, Çiller Sadece lekelerim vardı şimdi ceviz büyüklüğünde sivilcelerim var! buyrun topiğime

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

canım elma sirkesini suyla seyreltip kullanmıştım çenemde, yandı kıpkırmızı oldu bende bi daha süremem diye düşünüyorum
sebamed likid kullandım güya hassas ciltler için, yalan efenim yaalaaann..
badem yağı yerine pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağı kullanmayı düşünüyorum.

Canım ya çok hayat dolu birisisin o yüzden takma kafana o kadar. Yaşa hayatını, bir bakmışsın ki bir gün yok olmuş. Bu kadar uğraştığın için gitmiyor belki de.

evet çok uğraştığım içinde gitmiyor olabilirler
teşekkür ederimm (bildiğim tek ifade bu )
ama bu kadar şey yapıpta sonuç alamamak üzücü..

Birde canım öyle bir anlatıyorsun ki eminim bu anlattığının yarısı bile değildir sorunun. Psikolojin cildinden yana bozuk olduğu için sen sivilcelerini 5 katı görüyorsun. Bi fotoğraf çeker misin görelim yüzünü : ) Biz karar verelim.​

Sana inanmıyorum
Sen ciddisin değilmi şu ceviz büyüklüğünde sivilcelere.
Canım kesinlikle çok yanılıyorsun bence otur dua et ben nasıl hayal ediyordum seni biliyor musun

yok canım bu 1 ay kadar önceki bir fotoğraf şuan ışığı ayarlayıp çekemedim yoksa var yani
nasıl hayalettin acaba çok merak ettim

Battaniyesi kareli kız bu mudur yani çok kötü çok kötü dıye bahsettıgın sivilceler..
Hani kedi..... görmüş de yaram var yaram var demiş hani gücenme ama sivilcelerinin resmini görünce aklıma o geldi. Bence sen bu sivilceleri hiççç dert etme hem bırak artık uğraşmayı da onlar zamanla kendi kendilerine geçer.

kesinlikle katılıyorum bende çok daha vahim bişey sanmıştım... neyse battaniyeli kız şanslı yinede ortada üzülmeyi gerektirecek çok birşey göremedim ben...

Senin bence en büyük hatan her söylenen ürünü hemen alman,hc araştırmaman.... Her ürün her cilde iyi gelmez,başka birinde iyi sonuc veren sende felaket yaratabilir,cilt tipin,yapın,hatta stres katsayın bile bunu etkileyebilir. cok aceleci davranmışsın. bende de sivilce izleri var,elma sirkesi kullanıyorum geceleri yatmadan sürüyorum suyla karıştırarak. eğer denem istersen önce kolunun iç kısmında bir dene:) bir pamuk yardımıyla sür,bekle,en hassas yerlerden biri orasıdır cildin.. eğer alerji falan yapmazsa yüzüne kullan,yakabilir ama geçer,veee en önemlisi sakın kendine bunları dert etme.... ettikçe artar,stresten uzak ol güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…