Lekeler, Çiller Sadece lekelerim vardı şimdi ceviz büyüklüğünde sivilcelerim var! buyrun topiğime

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar 2 gün önce sivilcemi koparttım kanadı baya sadece bepanten sürdüm şuan izi bile kalmadı keşke hep kopartsaymışım buda benim için ilk oldu

beybi eczacı lekeler için bi çok ürün var ama bu çok etkili(ducray) dedi fiyatı 65TL idi

deneriz yaa
canımcım kopartma bence koparttğn zzaman bile iz kalır . yara kanuklarını su çiçeği kabuklarını koparnca iz kanıyo çnkü. aslında izler için kremler var onları deneyeblrsn ama koparmnı önermyorm :) ducray duydum günş kremlerini filan ama gttğin eczanede ddf , dermolgca filan var mydı :) bende kendi eczaneme gdnce sorym bi hngsi güzlmş
:)
öneri için teşekkürler :) ben jel temizleyicisini ve toniğini düşünüyordum bunuda denerim bakalım işim gücüm yok nasılsa

toniğiinden herkes memnun canım ya la roche güzel bi marka zaten :)

toniğiinden herkes memnun canım ya la roche güzel bi marka zaten :)

Çok teşekkür ettim
kızlar lavanta suyu toniğim bozuldu mu ne oldu hiççççç anlamadım yüzüm toparlanmıyor dahada kötü oluyo kafam karıştı iyice

Canım ben lavanta suyumu yarım çay bardağı hazırlıyorum o bile 4-5 gün gidiyor. Taze olması çok önemli sende küçük miktarlarda hazırla en fazla 5 gün kullan kaldıysa bile dök yenisini hazırla
Vede bephanteni yağlı cildine sürmeni tavsiye etmem şahsen keşke koparmasaydın sivilceni ondan yayılan mikroplar bephanten gibi yağlı besleyici bi maddeyle buluşunca hepten çoşmuştur

tatlım nasıl hazırlıyosun lavanta suyunu bende öyle yapıyım bundan sonra

kızlar dün geceden itibaren sabunu ve lavanta suyunu kestim. regl dönemim değil buna rağmen büyük irinli sivilce çıkıyor. lavanta suyumun bozulduğunu düşünmekteyim. şuan önceden aldığım sebamed likid yüz&vücut temizleyicisini kullanıyorum. şuan sivilcelerin büyüklüğü azalmış durumda.

O
Canim neden boyle oldu ki .sen en iyisi dermokozmetik urunler al bu dogallar sana yaramyo pek glba .)

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122:
evde doğacının kayısı kremi testerı vardı yüzüm çok kuruydu korka korka sürdüm aman Allah'ım
birazcık daha var içinde eğer memnuniyetim devam ederse bi kutu alabilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Canim umarim ise yarar ama ben ne zamam noyle kremler sursem badta cok iyi gibi gelip sonra bana sivilcelerle geri donus yaptilar

evvett..
bugun bulunduğum ildeki tanınmış bir eczaneye gittim. adam bana cildine ne kadar kurumuş dedi bir sürü söylendi sana yanlış ürün vermişler cık cık dedi ve URİAGE creme lavante verdi sivilceye neden olmaz merak etme dedi. deneyip görücez bakalım. bide nemlendirici önerdi bioderma'nın üzerimde fazla nakit olmadığından alamadım 49tl idi.

maalesef evet canım 4 gündür yüzüm dupduruydu aynaya bakıp maaaşallah diyip duruyodum fakat adet dönemine girmek üzereyim ya bugün ya yarın.. yine geldiler :'''''((((((((((((((((

Bence bunları takmayınca uzaklaşıp gidiyorlar. Gerçekten de öyle. Annemde demişti. Eskiden çok takardım suratım mayın tarlası gibiydi. Şimdi tek tük çıkıyor ama kırmızılıklardan dolayı hep varmış gibi. En iyisi onları umursamamak görmezden gelmek.

bende çok umursamıyodum ama işte...

tatlıım biodermanın hangisini öneerdi sebium serisinin bi çok ürününü kullandım da ben :)

Canim sebium serisinden onermistir akn , ai , pore refiner ( gozeneklericin) , hydra ve serum var bildgm kadaryla bide sebium h2o ve foaming jel var . Bi temzlyvsi daha var ama onu blmyrm .)

tatlım bakıyımda , bu aralar çok araştırıyorum yves rocher markasının bi kremi varmış, lekelerede iyi geliyomuş fiyatıda baya uygun 20 lira sen bu kremi biliyomusun canım? akneli sivilceli ve siyah noktalı ciltler için

Canim o markayi biliyorm ama urunlerini hic kullanmadim .Arastirmistim memnun kalan a var kalmayan da o yuzden pek bisey diyemem bende almaya niyetlwnmiatim hatta o markadan ama biodermaya daha cik guvendigim icin almadim . Cunku evde 3. 4 gun kullanlp kenara atlms brauru krem var para vermk istemyrm dye dusndm .)

evet tatlım haklısın :) sonum the body shop gibi olmasında aman tanrım o nası sivilcelerdi yaa DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…