- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
haaaaa buarda hamilton güneş kremim bitti yerine bioderma photoderm max 50+ aldım bakalım nasıl bi tepki vericek cildim...
yazdıklarını okudum ve cildin için üzüldüm... anladığım kadarıyla kozmetik ürünler sana iyi gelmiyor ben olsam yüzüme su ve iyi bir güneş kremi dışında herhangi bir ürün kullanmazdım ve sonbahara kadar dermatologları araştırırdım. birkaç farklı doktora gidip hikayemi anlatırdım ve onların çözüm önerilerini dinlerdim... leke konusuna gelirsek lazerle lekelerin tedavi olabileceğini duymuştum bir de bunu araştır... büyük şehirlerden birinde yaşıyorsan bir nebze daha şanslısın... NOT: durumunu (lekelerin için) danışacağın güzellik merkezlerindeki uzmanları araştır bu çok önemli dermatolog olmalılar... ayrıca çok seçici ol her yere güvenme ve pek çok farklı uzman doktora danış bence...
ahh canım ahh seni iyi anlıyorum benm öyle sivilce sorunum çok olmadı ama alerjik ve hassas bi yüze sahibim ki benim alerjim tescilii birsürü şeye varherkese iyi gelen ürünler bana hiç iyi gelmemiştir ben surtma yağ sürmştm günde 1 kez 5 gün filan ya papatya yağı ve lavanta yağı iyi gelir ikiside sivilceye etkili hopp sivilceer sonra hemen bıraktım , evde kendim tonik yapayım dedim hopp sivilceler . sonra dedim olmaz bu böyle yüzümü de nemlendrirmem lazım. bu arada bizim burda kozmetk magzası var kartın var her 100 lirada 1 lira puan kazandryor hep ordan kremler aldım dolbı görsen kremlerle dolu hepsi sivilce yaptı en son 6 liralık indrm yaptı kartım 600 lira harcamşm yuh dedim gittim eczaneye dermokozmetik olsn diyerekten o gün bugndr rahatm ben bizm gibi alerjik sivilcye meylli ciltlere yağlar iyi gelmiyor nemlendrcler nemlndrmeyp sivilce yapıyor ve kesnlkle kremlermz özel olmalı
canım saol yorumun için. annemler yaptırmamı istemiyor lazerçünkü kötü sonuçlar alınabiliyormuş. sağlıkçı çok tanıdığımız var aslında haklısın başka doktorlarada gitmem lazım 13 yaşından beri hep aynı doktora giderim bebeliğimi bilir benim sonbahar gelsin annemlerden gizli tca yapmayı düşünüyorum :/
tatlım sen tca derken dalga mı geçiyorsun yanlış anlama ama seninkisi cahil cesaretibunu tek başına yapmamalısın yüzün bu haldeyken hiç yapmamalısın... düzelteceğim derken Allah korusun daha kötü sonuçlarla karşılaşırsın. sen tcayı uzman bi doktoro danış bakalım sana ne diyecek... ayrıca sen şu sivilce sorunun hallet de lekelere çözüm bulunur...
aynen tatlım aynıyız iştesenin bi yorumunu okuyup bioderma aldım bakalım memnun kalırım inş :) yağlar belkide böyle yapıyor artık yıldım ya.. erkek arkadaşım bile benimle dalga geçiyor.. çok sinir bozucu eczane benim kurtarıcım oldu saolsun <3
Battaniyesi kareli olan kızın sivilce sorununa bir çözüm bulmak lazım ama ne.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?