- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
- 163
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
haklısın aslında cahil cesareti belki o asite burnum dayanmıcak düşücek nerden bilebilirim (evet biraz abarttım) gözüm dönmüş gibi aynaya bakıp bakıp ağlıyorum herşeyi denedim herşey dahada kötüye götürdü yıldım artık
evet abarttın... kafana göre iş yapma yaptığın ve yapacağın herşey uzman doktor kontrolünde olsun... ama senin psikolojik durumunu çok iyi anlıyorum bir ara benim yüzümde de bazı sorunlar olmuştu aynaya bakıp bakıp ağlıyordum... Allah şükür ben o kötü günleri atlattım darısı senin başına
evet abarttın... kafana göre iş yapma yaptığın ve yapacağın herşey uzman doktor kontrolünde olsun... ama senin psikolojik durumunu çok iyi anlıyorum bir ara benim yüzümde de bazı sorunlar olmuştu aynaya bakıp bakıp ağlıyordum... Allah şükür ben o kötü günleri atlattım darısı senin başına
zamanla geçicek belkide bilmiyorumbu yorumu 3. yapışım inş bu kez yollar bende kötü günleri atlatmak istiyorum of
canım benimde lise sonlarına doğru sivice problemim başladı.
antibiyotik krem v.s kullandım.
sonra ben de 6 ay roaccatuane kullandım. 6 ay sonunda panik ataklarım başladı. bilmiyordum bana ne olduğunu ama araştırınca öğrendim.
insanın psikolojisini bozan bir ilaç.
şuan 29 yaşındayım. sivilcelerim var ama artık uğraşmıyorum onlarla.
geçer nasıl olsa düzelir diyorum. nişanlım da boşver ben onları sıkmayı seviyorum diyor. fazla elletmiyorum yüzümü mikrop kapabilir.
şuan doğrum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için.doktor sivilceye iyi geldiğini söyledi bakalım görücez artık.
canım bioderma düzgün kullanırsan memnun kalcağın bi marka ama suratına bişeyler sürme ve güneş kremi çok önemli lekeler koyulaşır yoksa güzel bi güneş kremi alabilrsin. biodermanın var akneli ciltler için mesala ve tca filan deneme lütfen valla ben boreade 12 kullanmıştım içinde %12 asit vardı sonuç mu 10 gün kortizion kullandm yüzüme mahvolmştu yüüzüm saatlerce ağlamştm kaç kez kontrle gitmştm . o yüzden böyle asitlerle oynaşma pek yüzün yanar filan Allah korusun. bide çok takma bu durumu taktıkça daha kötü oluyor çünkü olumlu yaklaş . biodermanın hangi kremlerini aldın :)
demekki roaccatuane kesin çözüm değilmiş herkes bunu söylüyor o kdar tehlikeyi boşuna aldık... geçsin artık nolur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?