Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Hazırım ama korkuyorum. Bir de bana dün dedi ki sen ailenle ne kadar konuşmazsın rest çekebilirsin. Bilmiyorum dedim. Çekemezsin sen dedi. Bilmiyorum ben istiyorum ki göğüs gersin. Ki güçlü birisi normalde.

Aileme rest cek diyen adama rest nasıl çekilir gösteririm.

Kızı her daim hayatınızda olacak, dayana bilecek misiniz?

Adam bana tekin gelmedi hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben öyleyim. Kimse kusura bakmasın.
en de bekar oldugum icin rahatlıkla diyebiliyorum ayril bosan diye
Malum bekara bosamak kolay
Fotoğraftan karakter analizi fala giriyor o da yasak KK'da
ask.olsun ben yapardim o analizi yaaa yuz okuma teknikleri var oradan yapılabiliyor karakter analizi :)
Of ya yorum yazıcam diye resmi de kaçırdım zaten
bennde kacirdim hem de tam paylasma diye yorum yapmisken paylasmis

Evlenirsek söz 3 kasa reçellik kayısı göndereceğim KK bu foruma cevap verenlere. hahahah aslında ben ticaretle uğraşıyorum kayısı satıyorum hadi şikayet edin beni ablalarım kardeşlerim
evlenmeyın hayatınızı kurtarın soz sıze antepden fıstık falan gonderıcem

o balık kopek balıgı cıkıp sızı ham yapmasında
kk ahalısı daha hıc bır konuda yanılmadı bu konuda da sımdıden goruyoruz sonunuzu...
basınızı yakmayın
Evlencem banane banane demiyorum şuan ilişkide sorun yok bende dediğim gibi size danışmak istedim ilerde neler olur şuan bunlar var var diye. Teşekkürler.

Bence sorgulaman gereken daha önemli şeyler var benimde ilişkim var ama özellikle ilk 6 ay gözlerm kördü kusur bulamazdım . Sen maşallah baya kusur sıralamışsın .
bence kendini iyice sorgula . . Gerçekten seviyor musun ?
daha önce evlenmesi , mezhepi vs vs bunlar teferruattan öteye gitmez gerçek bir sevgi varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…