- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.268
-
- Konu Sahibi adenalef90
Niye şikayet ediyoz?Evlenirsek söz 3 kasa reçellik kayısı göndereceğim KK bu foruma cevap verenlere.hahahah aslında ben ticaretle uğraşıyorum kayısı satıyorum hadi şikayet edin beni ablalarım kardeşlerim
Evlilik teklif eden var mı ki ?Evlencem banane banane demiyorum şuan ilişkide sorun yok bende dediğim gibi size danışmak istedim ilerde neler olur şuan bunlar var var diye.Teşekkürler.
Bak bunda da sen haklısın. Benim genelde güvenim yok erkeklere. İlişki yaşadım evet istedik yani bir anda oldu ama işte ne bileyim. Kader bu yaşta önüne geçemiyorsam o kadar şey yaşadım kör kütük değilim. Herkesin hataları boşluğu var. Ama ben seviyorum sanırım onu.Bence sorgulaman gereken daha önemli şeyler var benimde ilişkim var ama özellikle ilk 6 ay gözlerm kördü kusur bulamazdım . Sen maşallah baya kusur sıralamışsın .
bence kendini iyice sorgula . . Gerçekten seviyor musun ?
daha önce evlenmesi , mezhepi vs vs bunlar teferruattan öteye gitmez gerçek bir sevgi varsa
Sadece işine gelen kısımları getirmesin dikkat edin?Direkt akşam getireceğim dedi. Hiç kem küm yok.
Sistemden çıkarırım biliyorSadece işine gelen kısımları getirmesin dikkat edin?
Görünürde yokEvlilik teklif eden var mı ki ?
E devlet şifresi mi var sizde?Sistemden çıkarırım biliyorBen ondan habersiz okumak istemediğim için kendisine az önce teklifte bulundum.
o daha iyi yaa, evli bir insan tecrübeleriyle konusur ben tamamen bekarligin verdigi rahatlıkla konuşuyorumBen evliyim.
Sorun var iste zaten sorun olmasa bu konuyu acmazdinizEvlencem banane banane demiyorum şuan ilişkide sorun yok bende dediğim gibi size danışmak istedim ilerde neler olur şuan bunlar var var diye.Teşekkürler.
AynenE devlet şifresi mi var sizde?
Sorun başlamaya başladı diyelim. Ya da ben deşiyorum. İyi de yapıyorum. 2 3 yıl görüşüp deşmedim. 6. Ayımızda deşiyorumo daha iyi yaa, evli bir insan tecrübeleriyle konusur ben tamamen bekarligin verdigi rahatlıkla konuşuyorum
Sorun var iste zaten sorun olmasa bu konuyu acmazdiniz
O halde Zaten evlenip kendini heba etmeyeceksin , üzülme... geyiğe bağladın zaten , umarım gerçeksindir fotoğraf falan koydun tahlil yapılsın diye hiç 30 yaşında kadın hareketleri değil.Görünürde yok
Niye akşamı bekliyonuz o zaman? :)
Gerçekten 29 yaşındayım. Ne yapayım hayat böyle geçiyor. Bazıları üzerime geldikçeO halde Zaten evlenip kendini heba etmeyeceksin , üzülme... geyiğe bağladın zaten , umarım gerçeksindir fotoğraf falan koydun tahlil yapılsın diye hiç 30 yaşında kadın hareketleri değil.
Karşılaştırma yapacağım. Bi getirsin önce. Yanında da bizzat sistemden beraber bakacağızNiye akşamı bekliyonuz o zaman? :)
ay yok kiz evlenirseniz kayısı göndermeyin aslinda evlenmezseniz gonderin burada herkes siz evlenmeyin diye yorum yapıyorKayısı reklamı yaptım. Ondan
E devlet sifresi varsa zaten okursunuz ki...
Sen gec geldin bacim ben bile konuda yorum yaparken koymuş kaldirmis düşün :)aaa ben fotografını gormedım konu sahıbının
severız fotoları :)
Her yerden baskı yapıyorum işte.ay yok kiz evlenirseniz kayısı göndermeyin aslinda evlenmezseniz gonderin burada herkes siz evlenmeyin diye yorum yapıyorreklam gelen yok ne sikayeti :)
E devlet sifresi varsa zaten okursunuz ki...
Detaylar illa ki yaziyordur
Bence her halükarda ayrılınHer yerden baskı yapıyorum işte. ☺ Ne kadar gerçekçi Ne kadar saçmalayabilecek testi. Eğer hepsini getirirse Sıkıntı yok.