Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Bak bunda da sen haklısın. Benim genelde güvenim yok erkeklere. İlişki yaşadım evet istedik yani bir anda oldu ama işte ne bileyim. Kader bu yaşta önüne geçemiyorsam o kadar şey yaşadım kör kütük değilim. Herkesin hataları boşluğu var. Ama ben seviyorum sanırım onu.

o daha iyi yaa, evli bir insan tecrübeleriyle konusur ben tamamen bekarligin verdigi rahatlıkla konuşuyorum
Evlencem banane banane demiyorum şuan ilişkide sorun yok bende dediğim gibi size danışmak istedim ilerde neler olur şuan bunlar var var diye. Teşekkürler.
Sorun var iste zaten sorun olmasa bu konuyu acmazdiniz

o daha iyi yaa, evli bir insan tecrübeleriyle konusur ben tamamen bekarligin verdigi rahatlıkla konuşuyorum

Sorun var iste zaten sorun olmasa bu konuyu acmazdiniz
Sorun başlamaya başladı diyelim. Ya da ben deşiyorum. İyi de yapıyorum. 2 3 yıl görüşüp deşmedim. 6. Ayımızda deşiyorum

O halde Zaten evlenip kendini heba etmeyeceksin , üzülme... geyiğe bağladın zaten , umarım gerçeksindir fotoğraf falan koydun tahlil yapılsın diye hiç 30 yaşında kadın hareketleri değil.
Gerçekten 29 yaşındayım. Ne yapayım hayat böyle geçiyor. Bazıları üzerime geldikçe Tebessüm etsin herkes diyorum. Bir nebzede olsa gülümsetmek güzel şey bence

ay yok kiz evlenirseniz kayısı göndermeyin aslinda evlenmezseniz gonderin burada herkes siz evlenmeyin diye yorum yapıyor reklam gelen yok ne sikayeti :)

E devlet sifresi varsa zaten okursunuz ki...
Detaylar illa ki yaziyordur
Her yerden baskı yapıyorum işte. Ne kadar gerçekçi Ne kadar saçmalayabilecek testi. Eğer hepsini getirirse Sıkıntı yok.

Her yerden baskı yapıyorum işte. ☺ Ne kadar gerçekçi Ne kadar saçmalayabilecek testi. Eğer hepsini getirirse Sıkıntı yok.
Bence her halükarda ayrılın
Tamam seviyorsunuz da, evlenince ne sevgi kalir ne baska bir sey... sadece tahammul.edilecek sorunlarla basbasa kalacaksiniz ve sevgiliniz de herseye siz göğüs gerin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…