- 7 Ağustos 2020
- 170
- 216
-
- Konu Sahibi adenalef90
O göğüs bende kalmadı bende yıprandım. Kendisi bilir. O kaybedecek beni ciddi diyorum..Bence her halükarda ayrılın
Tamam seviyorsunuz da, evlenince ne sevgi kalir ne baska bir sey... sadece tahammul.edilecek sorunlarla basbasa kalacaksiniz ve sevgiliniz de herseye siz göğüs gerin istiyor
Ben çok kötüydüm.Dövüyordum,aldatıyordum diyecek hali yok tabi ki kadına yıkacak suçlarıAllah var kızıma çok iyi bakıyor ona bir şey diyemem. Dedi.
Dedim aldattın demi ? Kızının üzerine yemin etti aldatmamış.
Kadın sürekli bir şeyler istiyormuş evliykende. Onu al bunu al kendine alma bunu ben istiyorum.
Sürekli para para para. Muhabbet hep buymuş.
kızına hediyeler alıyormuş pahalı alma pahalı diyormuş.
Annesi babası için kredi çekmiş. Her şeylerini bu Ödemiş. Kadın bunun ailesine de çok harcıyor diyormuş parayı tutmuyor diyormuş. Ama kendi ailesine gelince cebinde varmı yok mu umrunda değil aldırıyormuş her şeyi.
Ama açlıktan üşendiklerinden genelde hazır yiyorlar kabul edelimSevdıgım bırı ıcın herseyı yaparım sadece yemek degıl, ne kadar cok sevdıgını belirtmek ıcın yemegı soylemesi komik geldi bana.
Onu o kadar cok seviyorum ki yemek yapmayi ogrendımagsgsgshshshs
Bız yemek yapmasak erkek ırkı ac kalacakmış gibi, kalkıp kendileri de yapabilirler
Yaaaa fotoğraf vardı ve biz kaçırdık mıııııSen gec geldin bacim ben bile konuda yorum yaparken koymuş kaldirmis düşün :)
Beni ilgilendirmez o kısmı isterse cıdden ac kalsın, annesı degılım Kımsenın benAma açlıktan üşendiklerinden genelde hazır yiyorlar kabul edelim
Bir de diyor annem öyle şeyler yapmaz sinirlendi ilk kez bi su şişesiyle nasıl birisi dövülür gösterdi. Bencede alışkanlık var bunlar ailecek şiddete mehilli belliki bilemedimOha kv geline saldırmış hala neyin düşüncesindesiniz yahu kaçın bu aileden. Kimbilir ne için boşandılar.
siz memur musunuz ?Bir de diyor annem öyle şeyler yapmaz sinirlendi ilk kez bi su şişesiyle nasıl birisi dövülür gösterdi. Bencede alışkanlık var bunlar ailecek şiddete mehilli belliki bilemedim
Bir de diyor annem öyle şeyler yapmaz sinirlendi ilk kez bi su şişesiyle nasıl birisi dövülür gösterdi. Bencede alışkanlık var bunlar ailecek şiddete mehilli belliki bilemedim
saldırmamış! şişe fırlatmış! O saldırı olmaz. !!Oha kv geline saldırmış hala neyin düşüncesindesiniz yahu kaçın bu aileden. Kimbilir ne için boşandılar.
Merak etmiyorum tarif edildien de bekar oldugum icin rahatlıkla diyebiliyorum ayril bosan diye
Malum bekara bosamak kolay
ask.olsun ben yapardim o analizi yaaayuz okuma teknikleri var oradan yapılabiliyor karakter analizi :)
bennde kacirdim hem de tam paylasma diye yorum yapmisken paylasmis
saldırmamış! şişe fırlatmış! O saldırı olmaz. !!
Dava dosyası görmek te herşeyi açıklığa kavusturmaz ben neler çektim ama hiç birinden söz etmedim başıma bela olmasın kurtulayım çabucak diyeTamam bu akşam dava dosyasını görmek istiyorum diyeceğim.
Hımm hayırlısı diyelim o zaman.Dava dosyası görmek te herşeyi açıklığa kavusturmaz ben neler çektim ama hiç birinden söz etmedim başıma bela olmasın kurtulayım çabucak diye
Zaten dava dosyası yetmez. Eski eşle de konuşulması lazım. Aslında herşey ortada ama, işte.Dava dosyası görmek te herşeyi açıklığa kavusturmaz ben neler çektim ama hiç birinden söz etmedim başıma bela olmasın kurtulayım çabucak diye
Yav sen cansınDaha 5 aylık ilişkide bi zahmet evlilikten bahsetmesin. 5 ay birbirini tanımak için yeterli değil diye düşünüyorum.
ha bide Alevilik mezhep değil