inanın okuduklarım karşısında gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım... 8 ay boyunca resmen pisijkolojik şiddete maruz kalmışsınız hemde incir çekirdeğini doldurmayacak bir olay yüzünden .. bu olayı bahane ederek egolarını sizin ve ailenizin üzerinde tatmin etmişler ..
sizi ve ailenizi itibarsızlaştırmaya çalışmışlar ve sizin alttan almalarınız da , onların kendilerini haklı görmelerine ve olayların dozunu saygısızlık derecesinde artırarak devam ettirmelerine sebep olmuş..
hadi kayınvalideler zaten hep böyledir diyelim , peki annesinin eteğinin altından çıkmayan eşinize ne diyelim.. karakterli dik duruşlu bi erkek bu gibi durumlard taraf olmaz olmamalı , arada ortayı yatıştırıcı adımlar atarak sizle annesinin arasını yapması gerekirken annesinin tarafına geçerek tıpki bi düşman edasıyla içindeki kini de daha da büyüterek annenizin yüzüne dahi bakmıyor .... çoOOk ayıp çooOOk
kinci ,sevgisiz ,anlayışsız ,bencil ,yapıcı olmayan insanların düzelmeleri çok zordur. onların kalpleri bu duygularla kaplı olduğundan kendilerinden başka kimseler onlar için ucuz ve değersizdir..insanın kendine olan güvenini sevgisini bile tüketirler...
ne güzel devler memuruymuşsunuz maddi özgürlüğünüz yerinde çok şükür bu insanların sizi ve ailenizi daha fazla itibarsızlaştırmalarına , ezmelerine müsade etmeyin ..yazık !!!! annenize yapılanlara da ayrı üzüldüm ve siz ne aileniz bu yapılanları hiç haketmemiş .anneniz damadının bu davranışları yüzünden üzüntüden hasta bile olabilirdi ... görmezden gelmek gerçekten çok ağır psikolojik şiddet içerir . eşinizin ameliyatlıyken size yaptıkları ise vicdan yoksunu olduğunu ayrıca gösteriyor tabiii.
o kadar da özür dilenmiş konusulmuş ama tavırlar değişmemiş ben değişeceklerini de zannetmiyorum .. bu kadar küçük bi olayı bu kadar büyüten insanlar gerçekten bişi olsa ne yapmazlar ... düşünemiyorum..anneniz sizi , bu kinci sevgisiz içleri nefret dolu insanlar ezsin egolarını tatmin etsin diye mi doğurdu ...
özür bile dileseler samimiyetlerine inanmayın ve ana-oğula mutluluklar dileyin ........ kendilerine ezmek için başka bi köle bulsunlar ....