Sabrımın sonuna geldim

iyi yapmışsın aferin. kına gecesinde davet beklemek ne ya hu?? kendi kınaları sanki el.
eşin olacak da ne kinciymiş. hem e saçma sapan şey için. hiç sevmem anasının koltuğunun altında eşinin ve ailesinin dedikodusunu yapan erkekten fazla beklentiye girmemek lazım. valla kurtulmuşsun, rahatladım.

çocuk yoksa ne diyim bu sıkıntılara ne gerek var diyeceğim ama tabi boşan da denilmiyor.
çalışıyormusun
Çalışıyorum
tşk ederim cnm, bende günden güne daha iyi hissediyorum..

Çalışıyorum
tşk ederim cnm, bende günden güne daha iyi hissediyorum..

sen kendini iyi hisset tabi. işin var şükür, ailen yanında, çocuk da yok ne güzel. ve anneni-babanı yok saymaya çalışmalarına rağmen alttan almışsın. gayet ılımlı davranmışsın. onlar kaybetmiş. zaten yazını okurken ne kadar hanımefendiymiş dedim.

Aynen ya tiksindiriyor beni annesiyle konuşup koca karilar gibi karısının dedikodusunu yapanlar Allah uzak tutsun herkesi onlardan

Çok tşk ederim o senin güzel düşüncen cnm bnm
Aynen ya tiksindiriyor beni annesiyle konuşup koca karilar gibi karısının dedikodusunu yapanlar Allah uzak tutsun herkesi onlardan
Amiiin, rabbim vicdanlı merhametli insanlar çıkarsın her daim karşımıza..

Eşim msj atmış akşamüzeri.. Hem suçlu hem güçlü derler ya..

Evin elektrik, su vb faturaları otomatik ödeme talimatındaydı, benim hesabımdan ödeniyodu.. Hepsini iptal ettirdim.. Bu denli para düşkünü olduğumu bilmiyomuş, günden güne gözünden düşüyomuşum ben onun..

Hala işin ciddiyetinde değil.. Yazık yaa..

ben ayrılalı 7 ay boşanalı 2 ay oldu çocuk konusunda aynı fikirdeymişiz son durum ne şimdi sende

Sizin konularinizda para mevzusu yoktuki ne alaka ben olsam isabet olmus bosanma asamasinda oturmadigim evin elekt suyunu odemem mantikli olmazdi dava icin basvurdunmu haber ver uzatmayalim derdim
Ya nasil anlamadin sizofren gibi degisik bise bu hicmi hissettirmedi

Asla duzelmez donersen kendine yazik edersin. Ne guzel cocukta yokmus simdi bitiremezsen yarin oburgun asla bitiremezsin. Annesinin agzina bakmaktan ve senin uzerinde tutmaktan asla vazgecmez. Oncesini ve 8 ayı unut gitsin yapilanlardan sonra kimse senden ve ailenden onemli degil bunu unutma. Demesi kolay diye dusunme 8.5 yillik evliligi bir kalemde silmis biri olarak yaziyorum bunlari.

madem önemliydi kuruntu yapmadan kınanın basına gececekti. cagırmada nedemek . hafi oldu bir hata . senin en mutlu günün asıl.

az bile dayanmıssın insallh pişman olur ama covuk gibi

Sen ne cevap verdin peki?

denizimmmm seni gördüğüme çok sevindim en başta ... hatırladın mı beni bilmiyorum ?
bu anlattığın kişi 12 ay asker yolu bgeklediğin adam mı ? kuzum bu adam böyle biri değildi , nedir bunu bu kadar değiştiren. gerçekten kına gecesinde olan o küçücük sorun mu ? bu kadar abartılacak ne var bunda, kına sahibi kendileri de aynı zamanda davet beklemeleri gerçekten çok anlamsız,hadi beklemişler tamam kırgınlık olmuş ama senin ailen kaç defa adım atmış nedir bu kadar uzatacak anlam veremedim.

annen evdeyken haber vermeden aşağıya kahvaltıya inmesi çok saygısızca, aileler tartışmış eşin yapıcı olmak yerine neden bu kadar olayları büyütüyor.

ben ayrılalı 7 ay boşanalı 2 ay oldu çocuk konusunda aynı fikirdeymişiz son durum ne şimdi sende
Henüz davayı açmadım ama en kısa sürede açıcam cnm..
Sen ne cevap verdin peki?
Hiç cvp vermedim, benim onlarla başa çıkabilmem mümkün değil.. Muhatap olmayı düşünmüyorum..
Psikolojik baskı yapmaya çalışıyo şuanda..olayları manipüle ediyo..
bide cok iyimsersin adam senin agzına ediyor
bu noktadan sonra edemeyecek Allahın izniyle çnkü hayatıma onunla devam etmiycem..
farkındayım herşeyin ve şükrediyorum çocuk olmadığı için.. Şayet çocuk olsaydı boşansam bile ömrümün sonuna kadar ortak bağ olmuş olucaktı.. Rabbim şu ameliyatı vesile kıldı diye düşünüyorum kurtulmama..

Başağımmmm hatırlamam mı bitanemm bende seninle karşılaştığıma çok sevindim.. Nasılsın cnm benimm?

Hayat işte kuzumm.. 12 ay sabırla asker yolu beklediğim, seviyorum dediğim adam 180 derece çark etti ailesini görünce.. Flört ve askerlik döneminde hatırlarsan memlekette değildik biz.. Ailelerden uzaktaydık iş dolayısıyla.. Ne zamanki ben memlekete tayinimi istedim, geldim artık avuçlarının içinde olduğumu düşündüler sanırım küçük şeyleri kocaman sorun haline getirmeye başladılar.. Kına gecesini bahane ettiler ve bu noktaya geldik.. Allah büyük, O'na sığınıyorum..

iyiyim balım seni gördüm keske daha iyi görseydim daha iyi olurdum okuyunca inanılmaz üzüldüm bitanem ya
o kadar emek ver çabala her soruna göğüs ger olanlara bak.. kıyamam çok alttan almışssın, hiç gerek yokken ..senn kayınvalidenle aran iyidi ben mi yanlış hatırlıyorum.
evet baska bir şehirdeydin sen kuzum yalnız yasıyordun biliyorum.. ah canım benim yaa .. numaranı yazsana ozelden arım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…