Benım ablamlarında sonları hep ... çin ,... çin ben Elçin birde kedımız vardı küçükken oda ÇİN ÇİNAna ismi bildiğin ismi soruyom hani seninki Elçin ya benimki de Gülçin
Sen en küçüksün hani şu ekmek almaya gidenBenım ablamlarında sonları hep ... çin ,... çin ben Elçin birde kedımız vardı küçükken oda ÇİN ÇİN
Erkek kardeşim olsaymıs Timuçin koycaklarmıs :) Benden sonra bir daha kız olsaymıs Gülçin
Sen en küçüksün hani şu ekmek almaya giden
Yoo bende şu halk ekmeğe gidip sıra bekleyenim
Çok kommiikk sen kaçıncısın en büyük mü
Kız halk ekmek yoktu benım zmanımda bakkladan alırdıkYoo bende şu halk ekmeğe gidip sıra bekleyenim
Sen kaç yaşındasın hangi ildesinKız halk ekmek yoktu benım zmanımda bakkladan alırdık
Ben su , elektrik faturası kuyrugu bekledım ama 1 sene sadece sonra işler değişti
24Sen kaç yaşındasın hangi ildesindemek halk ekmeğe bile yaşın yetmiyor vahh gidiii
Ee pek bişey yokmuş benn 27 yim elhamdülillah24
sen sen?
Alla Alla belki İzmir de yoktu halk ekmekEe pek bişey yokmuş benn 27 yim elhamdülillah
Ankara da vardı ordada vardır bak şimdi araştıracamAlla Alla belki İzmir de yoktu halk ekmek
Ozman biizm oturdugumuz yerde yokmuşturAnkara da vardı ordada vardır bak şimdi araştıracam
Aynen bizim zamanımızda heryere giderdik biz şeker toplarken nerelere giderdik taa şimdi zaman kötüOzman biizm oturdugumuz yerde yokmuşturUzakmıştır annem benı göndermemiştir
Ay dimi kızzz bende 2 3 sene gittim . Bizim otrdugum yerde apartmanlar vardı .Aynen bizim zamanımızda heryere giderdik biz şeker toplarken nerelere giderdik taa şimdi zaman kötü
Vallahi çok güzel çocuklardık biz..Ay dimi kızzz bende 2 3 sene gittim . Bizim otrdugum yerde apartmanlar vardı .
Butun katları bınaları dolaşırdık .
Amann amann şimdi ortalıkta çocuk görmesınleer..
Dimi ya gece saat kaçlarda eve gelirdik . Sokaklarda buyuduk yaaaaa .Vallahi çok güzel çocuklardık biz..
Bir bayram şeker toplarken bir apt kapıyı çaldık yaşlı bir teyze açtı şkerim yok çocuklar kusura bakmayın dedi topladığımız şekerleri verdik..
Canım çocukluğum harcandı gitti resmen
Nalan acemi balık şarkısıDimi ya gece saat kaçlarda eve gelirdik . Sokaklarda buyuduk yaaaaa .
Sizde şarkılara klip çekermiydiniz
Benım hala aklımda çektıgımız klıpler kzlarla bir araya geldiğimizde baya gülüyoruz ahhh ahhh
Sana kırmızı çok yakışıyor , Oy pembeliNalan acemi balık şarkısı
Ham çökelek geliver sekerek lo boğazına dursun ham çökelekSana kırmızı çok yakışıyor , Oy pembeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?