Rusya Paylasim Alani

Tekrar merhabalar.Evet cango Rusya da bazı şeyleri bulman mümkün olamıyacak.Mesela bulgur,mis kokulu tereyağ,beyaz peynir(yani türk beyaz peyniri farklıları var ama)pekmez,tahin,tel kadayıf gibi şeyler burda bulunmaz.Sanırım Novosibirsk tede bulamazsınız bunları.Bi de önemli bişey daha bazı önemli ilaçlar vardır.Örneğin antibiyotikli merhemler ,çocuğunuz için gerekebilecek bazı şuruplar öksürük vs yara yanık merhemleri ,gibi ilaçlarınızı da gelirken tazesinden alıp gelin diye bi fikir veriyim size.çünkü reçetesiz almak imkansız gibi bişey.Aklıma geldikçe size yazarım ben yine.Şimdilik hoşçakalın.

Ben de rusyada yasiyorum 6 senedir. tataristanda. tatarim cunku. kocam ise turk. rusyali kadinlardan nefret edilir diyorlar. onun icin burda uye olmaktan cok korkuyordum ama iyi arkadasliklari bulacagima inaniyorum ve tum cesaretimi toplayip herkese selam diyorum. rusyada yasadigim icin rusca konustugum icin ruslari anladigim icin umarim yardimci olurum

Merhaba hoşgeldin siteye.Keşke Moskovada olsaydın da tanışabilseydik.Diyorsun ki Rus kadınlardan nefret ediliyor.Kısmen haklısın ama ben kendi adıma şunu söyleyeyim ki ben hepsini aynı tutmuyorum.Şimdiye dek tanıdığım 3 tane çok iyi rus arkadaşım var.Amaaa bişey daha var ki o da çok kaba ve anlayışsız olmaları.Pek yardım sevmezler kendilerini de cok beğenirler.O KADAR Kİ yolda adres sorarsınız dümdüz yoluna devam eder ve bilmiyorum bile demezler bir çogu.Fakat ben sizi rus sınıfına sokmak istemiyorum çünkü Tatarlar ayrı bir millet ve çok farklı bence.Çünkü ben burda birçok tatar gördüm ve onlar hiçte öyle değildi.Sadece bir zamanlar aynı sınır içinde yaşamanız aynı olmanız anlamına gelmiyor.Değilsiniz de zaten.Tekrar hoşgeldiniz siteye bu site harikadır.....

merhaba,bende uzun seneler Rusyada yasadım.Annem Rus.İstanbulda yasıyorum ve istanbulda calısıyorum:) herkese merhaba :)

Ben de rusyada yasiyorum 6 senedir. tataristanda. tatarim cunku. kocam ise turk. rusyali kadinlardan nefret edilir diyorlar. onun icin burda uye olmaktan cok korkuyordum ama iyi arkadasliklari bulacagima inaniyorum ve tum cesaretimi toplayip herkese selam diyorum. rusyada yasadigim icin rusca konustugum icin ruslari anladigim icin umarim yardimci olurum
merhaba,Rus kadınlarından nefret edilmesinin sebebi bu ulkeye en taponlarının gelmesi ve hayat kadınlıgı yapıp Turk erkeklerini bastan cıkarmaları..ama su gozden kacırılıyor ki oda Turk erkegi istemedikce hicbir kadın erkegi bastan cıkaramaz.

Hekese merhaba,
Moskova'da yasayan bir Turk olarak araniza katilmak istedim. Bir bucuk yildir buradayim hic Turk arkadasim yok. Bu siteye girince Moskova'da ne kadar cok Turk bayan oldugunu saskinlikla ogrendim ayni zamanda sevidim de.:1rolleyes:

merhaba,Rus kadınlarından nefret edilmesinin sebebi bu ulkeye en taponlarının gelmesi ve hayat kadınlıgı yapıp Turk erkeklerini bastan cıkarmaları..ama su gozden kacırılıyor ki oda Turk erkegi istemedikce hicbir kadın erkegi bastan cıkaramaz.

Peki neden acaba Alman ,fransız ,italyan vs değil de Rus acaba?

привет a.s. У вас учить русский Я знаю вы . ....bы хотите мне помочь вам kaydirigubbakcemile5 и kак проходят дни?

kaydirigubbakcemile3cok alakasiz olacak ama uyku tutmAdi neyse tariflere bakarken canim sarma cekti:KK43:((( kisir sarma caydanlikta bi dolu cay:KK43:(( burada hicbisey yok soyle kahvaltilik satan yerler,simitcilerrrrrrrr yok yok yokkkk

selam
st petersburg a
sanirim trenle gitmek mumkunmus ama detaylarini bilmiyorum. bu konuda bana onerilerde bulunabilir misiniz? daha once giden var mi aranizda moskova dan st peter. a?

Son düzenleme:
ben rusum arkadaşlar burda evliğimŞeniz,bana çok garip geliyo:bbo:r,ben burdayim türkiyedeyim,siz ordasınız,ben sguşonka denen şekerli katı sütü çok özledim:1no2:,gitiğimde bol alıp getiriyorum,fakat eşim de çok sevdi onu,hemen bitiyor:CüvCüv:,birde balık salamuralara hasretimsenağlama,of of,

Son düzenleme:
kizlar ben 3 ay ukrayna harkov da yasadim esimin isi dolayisiyla daha sonra firma turkiyeye gonderdi donus yaptik.suan turkiyedeyiz ama tekrar yurtdisina gitme durumumuz var.buyuk ihtimal moskova olacak.nasil bi yer moskova?merak ediyorum.

merhaba
bende nişanlımın işi dolayısıyla işimi ailemi bırakıp moskovaya yerleşeceğim,aklımda binbir soru nasıl bir yer moskova,karanlık soğuk vs ama yani hiç mi güzel bi yanı yok,yani lüfen olumlu bi şeyler söyleyin,ben çalışmak istiyoruum ama ilk etapta bu zor gibi ama sizler neler yapıyorsunuz rusyada nasıl zaman geçiriyorsunuz,yoksa fırsat bu fırsat diyip hemen bebiş mi yapsam:):emir_bebek:

Tery06 en iyisi sen önce b, gel,sonra sıkılırsan çocuk yaparsın.Çünkü bazıları da moskova yı sevebiliyor.

X