aysel merhaba 2 hafta oldu geleli alistim diyemem ama bekledigimden cok daha iyi her sey sanirim sevicem ben burayi
ben samaradayım burda kimse yookkkkkkk delikafadulden çıldıracam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysel merhaba 2 hafta oldu geleli alistim diyemem ama bekledigimden cok daha iyi her sey sanirim sevicem ben burayi
mors merhaba senden bir onuda yardim isteyebilirmiyim burada boyle taki yapimi icin boncuk vb yada boyama icin ahsap falan bulabilecegim yerler varmidir bos zamanim cok oluyor en azindan bir ugras bulayim diye dusunuyorum bu arada sen nerde oturuyorsun gerci pek bilmiyorum burayi amahosgeldin canim..samarayi ve bircok sehri cok iyi bilirim..sormak istedigin bisey olursa cekinme.hangi firmadasiniz?
iyi akşamlar kızlar
mors senden yardım istiyorum.
ben orda yüksek lisans yapmayı düşünüyorum pedegoji eğitimi almak istiyorum
bana yardımcı olabilecek misiniz bu konuda
yani yaşantısı nasıldır nasıl gelinir ne yapılır?
eğitim nasıl?
tşkkkrler
hosgeldin tery..bizdeki gibi gormedim..tuhafiye tarzi yerlerde ve bazi metrolarda gormustum boncuk vs..ama pahaliydi.en guzeli tr den getirmek.belki vardir ozel yerler ama bilmiyorum.turk kadinlari dernegi var (mtko) bildigim kadariyla konsolosluga yakin bir yerdeydi..(kievskaya civari)
samara da kazakistanin yukarisinda bir sehir.moskovaya ucakla 1.5 saat uzaklikta(1200km).fena sayilmaz..volganin kiyisinda yazin cafelerde oturmak yada guneslenmek guzel..kisinsa camur ve cekilmez bir yer oluyor..
hosgeldin canim..samarayi ve bircok sehri cok iyi bilirim..sormak istedigin bisey olursa cekinme.hangi firmadasiniz?
evinrusya merhaba,dil kursuna gitmeyi dusunuyormusun ya da arastirma yaptin mi neresi daha iyi diehoşbulduk canım baya bi geç oldu:kedi:eşim ikeada ben çalışmıyorum maleseff ve gerçekten sıkıcıııı
svidlovada oturuyoruz yanlis yazmis olabilirim Bende Turkikyeye gidicem yakinda ondan sonra baslayacagim kursa ama kendim biraz evde calisiyorum cok zor degil sanki birde yavas yavas konusulanlari anlamaya basliyorum evde surekli rus kanallarini izliyorum ama henuz kendime guvenim yok markete gidip alisveris yapamiyorum mesela tek basima hayvanat bahcesine gittin mi mutlaka git cok guzel bir yer'senin de tavsiyelerin olursa cok sevinirim gorusuruz kaderdesimben kursa gitmiyorum ama eve öğretmen geliyor daha yeni başladım. sen nerdesin?
svidlovada oturuyoruz yanlis yazmis olabilirim Bende Turkikyeye gidicem yakinda ondan sonra baslayacagim kursa ama kendim biraz evde calisiyorum cok zor degil sanki birde yavas yavas konusulanlari anlamaya basliyorum evde surekli rus kanallarini izliyorum ama henuz kendime guvenim yok markete gidip alisveris yapamiyorum mesela tek basima hayvanat bahcesine gittin mi mutlaka git cok guzel bir yer'senin de tavsiyelerin olursa cok sevinirim gorusuruz kaderdesim
bende moskovada petrovskoe razomoskoede yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla burdayım. daha önce geldiğimde çalışöaya başlamıştım şimdi çalışmıyorum ve canım çoookkkk sıkılıyor benim gibi olanlar yok mu acaba :Saruboceq:
slm bende senın gıbı esımın ısı ıcın burdayım bende cok sıkılıyrum ama kader napıcan nasıp neyse onu gorup yasıyoruz bende burda dogum edıcem cok korkuyorum dua edın emı bana duyan duymayan herkese dıyrm
merhaba ben 1 yıldır sochide yasıyorum 2 yasında kızım var sizlerle tanısmak istiyorum yazıları hepsini okudum gercektende cok faydalı ve güzel seyler anlatılmıs...
Ben de Vladivostok'ta yasiyorum. Burda topu topu 4 Turk bayan var