Rusya Paylasim Alani

merhaba bende 2 aydır eşim ve 17 aylık oğlumla beraber moskova'da yaşıyorum. şimdilik kimseyi tanımadığımız için sıkılıyorum biraz özellikle oğlum çok sıkılıyor hiç arkadaşı yok.

hoşgeldin yanlız diilsin hepimiz cocukluyuz moskovada.))
ne tarafta oturuyosun

selam kizlar uzun aradan sonra bir bakayim moscowali hanimlaer nasil dedim birde bendenizeee soru sordum ins yanit alirim:) buraya direk yazamadim belki mahcup olucagim bir yanit gelir diye
feko arkadasim enka da calisdini yazmisin listene alirsan senden de ögrenmek istediklerim var
bir dedektif gibi oldum bir dönseydi moscovadan iyice paranoyak oldum:KK43:

Eee hanimlar havalar sogumus orda nasil geciyor günleriniz?

kızlar valla çok teşekür ederim ama inan bende çok korkuyorum gidince degişirmi acaba diye axi ,bendenizz canım çok teşekür ederim ilginize daha gitmedi bayramdan sonra gidecek planlar degişmezse tabii kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum.

kızlar valla çok teşekür ederim ama inan bende çok korkuyorum gidince degişirmi acaba diye axi ,bendenizz canım çok teşekür ederim ilginize daha gitmedi bayramdan sonra gidecek planlar degişmezse tabii kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum.

Canim ins dedigin gibi degismez
herkes ayni degildir sonucda bi insanin icinde olunca heryerde ayni
bu arada bende bendenizz arkadasimiza bir özel msj attim hala yanit bekliyorum bir gelsede bilgilendirse beni
Kizlar ruscasi iyi olab biride bana yardimci olabilir lütfen biriniz baksin bana ya:KK43:
kafam cok karisdi yine

Canim ins dedigin gibi degismez
herkes ayni degildir sonucda bi insanin icinde olunca heryerde ayni
bu arada bende bendenizz arkadasimiza bir özel msj attim hala yanit bekliyorum bir gelsede bilgilendirse beni
Kizlar ruscasi iyi olab biride bana yardimci olabilir lütfen biriniz baksin bana ya:KK43:
kafam cok karisdi yine

canım ozelıne bak bı:)b

heh heh kolay gelsin sana Axi .Alfabeyi öğrenmek cok kolay da esas telafuzu kavramak ve konuşmak büyük problem.ama insan isterse yapabilir.ama bir tavsiye sana evde degil de sokakta öğrenmeye calış çünkü yazıldıgı gibi degil konuşmalar.anlamıyolar yanlış telafuz edilince malesef.kolay gelsin kardeşim sana...

tum arkadaslara merhabalar yeni kayit oldum gruba 2 seneyi biraz gecti moskovada yasiyoruz esimle voykovskayada oturuyoruz

hosbulduk . valla gunler calisarak geciyor 2 sene once evlenip direk moskovaya geldik esimle 7 ay oncesine kadar enkada calisiyordum maalesef full tempo inanilmaz yogun olarak cok sukur kurtuldum :) enkada calismis arkadaslar bilirler olumune calisma temposunu 7 aydir bir ingiliz firmasinda calisiyorum ama daha insani kosullarda haftasonlarim tatil en azindan ve aksam 6 diyince is bitiyor bu yuzden ancak 7 aydir moskovayi yasayabiliyorum desem dogru olur ama seviyorum ben moskovada yasamayi artik,gerci kislarini hala sevmiyorum ama ilk zamanlar surekli donmek istiyordum istanbula, tabiki kiyas kabul etmez istanbul ve moskova ama burda da arkadaslar olunca ve zamaniniz da olunca yapacak seyler buluyor insan

selamlar kızlar. biraz ters durumdayım ben rusum ama 13 senedir türkiyedeyim :) sizde rusya ya kaçtınız :) özledim oraları :KK43:

Selam sanada hadi yerleri değişelim seninle.13 senede sen artık eminim herşeyi kolaylıkla yapabiliyorsundur.

valla fena olmaz :) ben 9 yaşımdan beri türkiydeyim. hem orsı hem burasını vatan saymışım.

Şu anda kaç yaşındasın?Evlisin sanırım Antalya da.Bi de hangi tarafı seviyorsun merak ediyorum?

22 yaşındayım. nişanlıyım. :) valla vatan sevgisi dolup taşıyor, gözlerim doluyor bazen. ama alıştım. türkiyeyide çok seviyorm. türkiye den selamlar :)

X