Rusya Paylasim Alani

millet Moskova'dan selam yeniden :) baya bir zaman olmuş uğramayalı :) keyifler yerindedir umarım ;9

bendenizzzzzzzzzzzzz naber :))

henüz tanışmadık emin ol.Çünku ben 2 yıldır burda Rusyadayım.ama bunun 8 ayı Moskovada yasıyorum.daha once dışındaydık.Memnun oldum tanıştıgımıza ve zamanla daha ayrıntılı tanışacagımızı umuyorum.zaten bu yabancı memlekette birbirimize el uzatmak en mutlu edici şey bence.ben bu siteden 3 arkadas kazandım.Rusya da yasayan bayanlar tabi onlar.Zamanla artacak sanıyorum arkadas listem .mutluyum valla ne diyeyim başka

millet Moskova'dan selam yeniden :) baya bir zaman olmuş uğramayalı :) keyifler yerindedir umarım ;9

bendenizzzzzzzzzzzzz naber :))

valla bende çok uzun süre ara vermıstım hatta benı banlamıslardı 1 aylıkmıs takrar gırıverdım:)))
banlanmak kaderım oldu sanalda :roflol:

allahtan reel hayatımız süper hehe

ayşel insan yurt dışında olunca arkadaşlar daha bir kenetleniyor... bu nedenle buralarda kurulan dostlukjlar asla unutulmaz.

bendeniz ben de unutmadım da seni Moskovada yakalayabilene aşkolsun yani. bak haftaya kolomenskaya parkı gezisi düzenliyorum koş gel yetiş :KK70: çoluk çocuk cumartesi takılıcaz oralara. herkes bir kap yicek getirecek. fotoğraf çekicez v.b

ayşel insan yurt dışında olunca arkadaşlar daha bir kenetleniyor... bu nedenle buralarda kurulan dostlukjlar asla unutulmaz.

bendeniz ben de unutmadım da seni Moskovada yakalayabilene aşkolsun yani. bak haftaya kolomenskaya parkı gezisi düzenliyorum koş gel yetiş :KK70: çoluk çocuk cumartesi takılıcaz oralara. herkes bir kap yicek getirecek. fotoğraf çekicez v.b

ya seden yapma ya bekleyın :))
bak ben eltımle gelıcem bu sefer oglunun oks sınavını beklıyoruz,
eltım içli köfte ve kısır ustasıdır haber verıım yanı:)))
beklıcen dımı heheh

ya seden yapma ya bekleyın :))
bak ben eltımle gelıcem bu sefer oglunun oks sınavını beklıyoruz,
eltım içli köfte ve kısır ustasıdır haber verıım yanı:)))
beklıcen dımı heheh

tatlım bu defa için bekleyemem kadınlar tr ye gidecekler, gitmeden yapmam lazım. ama sen gelince tekrar ederiz bana gezme olsun yani sırnaşık şey

iyi o zaman anlastık:)))

bizim evin altınada süper bi kafe acıldı inme zamanım geldı benım,
gece nede olsa burdayım yıne:)))
ıı aksamlar kendınıze ıı bakına.s.

sırnaşık şeyfisfisfisCADIARZUşakkıdı

bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi

mtko site kuruyo şimdi forumu da olacak :))

aman süpermiş vallaha:)))
hayırlı ugurlu olur ınsallah:)))
bak ne dicem ya bende üye olmak ıstıyorum hem maddı manevı hayrım gecsın

sırnaşık şeyfisfisfisCADIARZUşakkıdı

bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi

mtko site kuruyo şimdi forumu da olacak :))

şişşşşşşşşt bu bi çagrımı :)))
zamanında burda banlandıım forumunda cok reklamını yapmıstım yanarım emeklerıme yanarım (ne emegım varsa):roflol:

aman süpermiş vallaha:)))
hayırlı ugurlu olur ınsallah:)))
bak ne dicem ya bende üye olmak ıstıyorum hem maddı manevı hayrım gecsın

ben bu sene yine yönetimdeyim. süper planlarımız var valla üye yaparız seni eylülde üyelikler. bomba gibiyiz vallabu sene var ya

sen çocuk kulübünde çalışmak ister misin? hem kızın da gelmiş olur kulübe. çok keyifli

şişşşşşşşşt bu bi çagrımı :)))
zamanında burda banlandıım forumunda cok reklamını yapmıstım yanarım emeklerıme yanarım (ne emegım varsa):roflol:

yasaklı kelimeleri kullandık desene :) ne bileyim hayatım uzun zaman oldu buraya giremeyeli :) ama organizasyon da pek çok yerdım kuruluşuna bağışlar yapan ciddi bir kuruluş sonuçta. çarşamba elçi ile görüşmemiz var. hızlı başladık seneye hayırlısıyla.

X