- 2 Ocak 2008
- 15
- 0
Bebek aldırmak büyük günah olduğunu biliyorum.Elhamdulillah ben de müslümanum.benim dinimde bebek aldırmak büyük günah oldugu için bişey yapamadım.yoksa Rusyada bir bebek asla istemezdim.
Çocuklarım olmasaydı ne yapardım bilmem.Onlar benim herşeyim.Allah sanada 2 çocuk vermiş ne güzel.Ya onlarda olmasaydı ne yapardın?.
Eşim ikinci çocuğu istemiyordu çünkü benim için hamilelik tehlikeliydi (2006da beyin kanaması geçerdim).Benim için de hamileliğim sürpriz oldu.Eşim benden daha çok korkuyordu ama Allahın yardımıyla hamileliğim iyi geçti.
Bu ikinci evliliğim eşimle 2. sene beraberiz.Oğlumu eşim evlatlık etti.Eşimin memlekete daha gitmedim.Düğünümüzde eşimin abileri vardı onlar da Moskovada çalıiıyorlar.Yazın nasip olursa Sinopa gidecem.
Moskovada en çok hastane belki çok komforlu değil ama en önemli-orda çalişan doktorlar tecrübeli.Sen korkma herşey iyi olacak! Peki doktorla nasıl anlaşıyorsun?Eşin mi tercumanlık ediyor?doktor başka bir hastanenin başhekimiymiş.dogum için o hastaneyle anlaşmam gerekiyormuş.