- 18 Aralık 2007
- 7
- 0
- 42
merhaba arkadaslar ben 2 yildir moskova`dayim bazi arkadaslarin yazdiklarini okudum yeni olduklari icin sanirim yaniltici bilgi vermisler...bende cok eski sayilmam ama esim 8 yildir burda unuversiteyi burada okudu ve suan burada calisiyor...onun ve burdaki arkadaslar sayesinde kisa zamanda alisdim dil bilmiyorum ama esimin ruscasi cok iyi tek basima alis verise cikabiliyorum...dogum ve saglik islerine gelince...hamileligimide dogumumuda burda gecirdim...turk jinekolog var ona gidiyordum,dogum oncesi bir hastaneye kayit yaptirmak gerekiyor ben evime yakin oldugu icin rus bir jinekolog ve ozel bir hastane tercih ettim...ozel oldugu icin doguma esimde girdi dil sorunum olmadi ama sorunlu bir dogum nedeniyle kizim tam 1.5 ay hastanede kaldi sonra dr kontrolunde tr ye gittik suan 8 aylik engelli bir kizim var tr deki dr`larimizin soyledigi sey hatali dogum...burda tip kesinlikle cok GERI bunu yalnizca ben degil burada yasayan butun arkadaslarim soyluyor en son 4gun once bir arkadasim dis agrisiyla dr`a gitti ve cekilmemesi gereken disini cekmisler 3 gundur atesle yatiyor...burayi sevmiyorum ama alisdim kizimin basina gelenlere kader gozuyle bakiyorum...turk cocuk dr`umuzda var kizimin kontrolleri icinde onu tercih ediyorum...herkeze selamlar.