Jillianin 7 gününü geride bıraktım bugün de yapinca 8 olmus olcak ama hic yapasim gelmiyo hic sevkim kalmadı
Egeliler grubu yapalım o zaman burayı :)) merhabalar hoşgeldiniz.
Haftasonu menüde çıntar vardı, özlemişsinizdir eminim. Misss gibi kavurmasını yapıp yedik yetmedi ertesi güne yumurtalı yapıp :) Ege bambaşka, mutfağı hele!
Bugün okul başladı malum. ..Kemik yapım inceymiş güya bi tablo eklemiştim ya önceki sayfalarda öyle diyo. Ama bana göre benim yapım senin dediğin gibi bence de:/ Zaten çok incecik olmak gibi bi derdim yok ama biraz incelsem fena olmaz yaa
Ama jillianin programı 30 günlük program ve 10ar gün yapmak üzere 3 seviyeden oluşuyor bu durumda her gün yapmamız gerekmez mi?
Cumartesiden bugüne evde olmadığım için diyet miyet kalmadı. Evden uzakta güçlü kalamiyorumkizartmadir hamurisidir kektir cikolatadir aldi basini yürüdü. Ne suyuma dikkat ettim ne cayima. Ve bugun tartildigimda 59.5 oldugumu gördüm. 1.5 kilo almışım hemen 4 günde. Uzerine bir de kendime pantalon almaya çıkıp denedigim pantalonlardan o sarkik kocaman popomun nasil çirkin bir görüntü oluşturduğunu görünce... iyice koptum depresyona girdim ya. Off :'( vucudumu nasıl toparliycam. Bu 30 day challenge programlari hakkaten ise yarar ki acaba.ben nedense terletmeyen antrenmanin yararli gelmedigini düşünüyorum niyeyse sacma tabi ama..
Slm missipipi
Günlüğünü okudum biraz canım. Zayıflama çalışırken bi taraftanda öğretici olman ne güzel.
Kivi detoxunu ilk defa duydum. Kiviyide çok severim ama bende yanlış yediğimi öğrendim sayende.
Anladığım kadarıyla baya araştırma yapıyorsun. Peki kara buğday hakkında bi bilgin varmı canım?
Ben araştırdım sma pek elle tutulur bişey bulamadım?
yoğurt ve süt olmadan olmamalı bencede, bayanız ve kemik erimesi diye bi gerçek var. diyetleri sorgulaman çok hoşuma gitti. diyetinde başarılar canım
Hoşgeldinnn uzun süredir yoktun:)
Ben 63,5 ile başladım şu an 60,6 ile devam ediyorum bakalım bazen kaçıyor arada bazen bi gaza geliyorum filan:) seni takip edicem bırakma buraları:)Eheheh utancımdan giremedim valla canım. Diyet yapmıyorsam burada da işim yok diye düşündüm. Ama başlıyorum bu sefer tam anlamıylaSenin durumlar nasıl? Kilo değişimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?