Run missi Run!

Çok teşekkür ederim ben de tam dediğin gibi telefondan videosunu çektim ve bu sabah başladım ^^ Zaten bir haftadır 30 day challenge bacak karın egzersizleri yaptığım için jullian'dan sonra kas ağrılarım olmadı. Bakalım inşallah azmeder 30 gün yaparım :) Kahvaltıdan önce yapıyorsun di mi jullian'ı?

evet canım. sabah 6da kalkıyorum. jillianla güne başlıyorum.

ben geldim yihuuu:)) harika gidiyorsun tatlım:) ben kısa bir süre tatilin ardından sahalara döndüm yine ve yeniden:)

Missiiii bize yaptığın smoothie'lerin tariflerini verir misin???

1941115_1557043011209483_1853231_n.jpg

Biraz hayal gücüne bağlı olduğunu söyleseler de bence deneme yanılma yönteminden önce denenmişleri denemekte fayda var :KK66: örneğin havuç ve kivi beni her zaman kusma derecesine getiren şeyler oldu çünkü her şeye yakışmıyorlar baskın tatlarıyla. Benim yapmaktan hoşlandığım bi kaç tarif aşağıda. Benim kaynağım genelde Gwyneth Paltrow oldu, ikinci kitabı müthiş, güzel tarifler var. Sanırım henüz Türkçeye çevrilmedi. İşte ordan burdan ve kendim deneyerek oluşturduğum smoothilerim:

KEFİRLİ YEŞİL SMOOTHİE

Bir bardak kefir
Bir tutam dereotu
Bir tutam maydanoz
Bir ince dilim Avocado

YEŞİL SMOOTHİE

1/2 elma
1/2 muz püresi
6 tane ıspanak yapragi
1 armut
1 yaprak lahana
1 dilim zencefil

PANCAR SMOOTHİE

1 yumru kırmızı pancar
200 ml. kefir
4-5 tane dondurulmuş çilek ya da frambuaz

YULAFLI SMOOTHİE

½ su bardağı yulaf ezmesi
½ yeşil elma
2 tane kuru kayısı
1 tutam tarçın
1 su bardağı süzme yoğurt

KOLAY SMOOTHİE

Bir olgunlaşmamış yeşil muz
Bir bardak süt
Bir tutam tarçın

YABAN MERSİNİ SMOOTHİE

Yaban mersini bir avuc yada daha fazla
1/2 su bardağı yoğurt
1/2 su bardagi su
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1/2 kırmızı greyfurt

Eki Görüntüle 1400916

Biraz hayal gücüne bağlı olduğunu söyleseler de bence deneme yanılma yönteminden önce denenmişleri denemekte fayda var :KK66: örneğin havuç ve kivi beni her zaman kusma derecesine getiren şeyler oldu çünkü her şeye yakışmıyorlar baskın tatlarıyla. Benim yapmaktan hoşlandığım bi kaç tarif aşağıda. Benim kaynağım genelde Gwyneth Paltrow oldu, ikinci kitabı müthiş, güzel tarifler var. Sanırım henüz Türkçeye çevrilmedi. İşte ordan burdan ve kendim deneyerek oluşturduğum smoothilerim:

KEFİRLİ YEŞİL SMOOTHİE

Bir bardak kefir
Bir tutam dereotu
Bir tutam maydanoz
Bir ince dilim Avocado

YEŞİL SMOOTHİE

1/2 elma
1/2 muz püresi
6 tane ıspanak yapragi
1 armut
1 yaprak lahana
1 dilim zencefil

PANCAR SMOOTHİE

1 yumru kırmızı pancar
200 ml. kefir
4-5 tane dondurulmuş çilek ya da frambuaz

YULAFLI SMOOTHİE

½ su bardağı yulaf ezmesi
½ yeşil elma
2 tane kuru kayısı
1 tutam tarçın
1 su bardağı süzme yoğurt

KOLAY SMOOTHİE

Bir olgunlaşmamış yeşil muz
Bir bardak süt
Bir tutam tarçın

YABAN MERSİNİ SMOOTHİE

Yaban mersini bir avuc yada daha fazla
1/2 su bardağı yoğurt
1/2 su bardagi su
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1/2 kırmızı greyfurt

Harikaaa tarifler teşekkürler:)

Tarifler için çok teşekkür ederim!! Ya geçen pazartesiden beri diyet + spor yapıyorum bir buçuk hafta oldu hala göbeğimde azicik bir inme göremedim moralim bozuluyo. Bu göbekten nasıl kurtulucam ben :KK43: aahhhahhh...

Tarifler için çok teşekkür ederim!! Ya geçen pazartesiden beri diyet + spor yapıyorum bir buçuk hafta oldu hala göbeğimde azicik bir inme göremedim moralim bozuluyo. Bu göbekten nasıl kurtulucam ben :KK43: aahhhahhh...

diyet ve sporun içeriğinden biraz bahseder misin tatlım?
ya bi de bu kilolar bize bi buçuk haftada gelmedi ki aynı sürede gitsin :KK66: eminim düzenini bozmadığın takdirde bir ay sonra sonuçlara şaşıracaksın :KK66: bırakmak yoook devaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!!

Günaydınlar...
Biraz damdan düşer gibi oldu ama..
Ilk bikaç sayfayı okudum.. da

Ebegumeci lafını duyunca
therapne
dayanamadım yazayım dedim...

ben de egeliyim. .
aslen aydın
büyüme izmir...
mesleğim gereği baya bi uzaktayim. .

Ben de diyetteyim başka bi sayfada yazıyordum ama orası biraz hüsrana uğradı. ..
Sizlerle paylaşımda bulunmak isterim. ..

Günaydınlar...

Ebegumeci lafını duyunca
therapne

ben de egeliyim. .
aslen aydın
büyüme izmir...

Ben de diyetteyim başka bi sayfada yazıyordum ama orası biraz hüsrana uğradı. ..
Ohh ne güzell Ege bir başkadır böyle kişilerle tanışınca çok mutlu oluyorum bizde izmir denizli olarak dağılmış durumdayız:) bende hayat iş vs. ankarada yaşıyorum maalesef. Benim günlüğüm var yarışlara istikrarlı düzenli yazamıyorum o yüzden günlüğümde paylaşıyorum

Ohh ne güzell Ege bir başkadır böyle kişilerle tanışınca çok mutlu oluyorum bizde izmir denizli olarak dağılmış durumdayız:) bende hayat iş vs. ankarada yaşıyorum maalesef. Benim günlüğüm var yarışlara istikrarlı düzenli yazamıyorum o yüzden günlüğümde paylaşıyorum

ege bir başka valla...
yazın oraya gidinc ağzıma et sürmüyorum desem yeridir...
hep sebze hep sebze....
izmir de asıl evimiz
ama annemlerin aydında yayla evleri var evin önüne aklına ne geliyorsa sebze adına dikiyorlar...
bağdan gelsin incirler üzümler temiz hava oh mis...
işte yazın oraya gidince kendimi durduramıyorum orda kilo alıp
kış boyu burda vermeye çalışıyorum...:):)

annem her gittiğimde ah vah kupkuru olup gelmişsin diyor
sonra biraz kilo almaya başlayınca
iyi iyi bak böyle daha iyi elin yüzün parladı diyor...:):):)

missi günlüğünün sayfalarını vakit buldukça okuyorum...
spor adına çok azimlisin....
diyetin de çok güzel inşallah istediğin kilolara ulaşırsın...

resmine baktım da basenlerin var gibi görünüyor ama senin vücudunun kemik yapısından kaynaklanıyor olabilir mi?
benim öyle çünkü..
basen bölgesinde kemik var ve o beni biraz basenli gösteriyor..

Ne yiyip ne içtiğimi ne egzersiz yaptığımı ben de kendi günlüğümde paylaşıyorum missi profilimde açtığım konulardan görebilirsin bir tane konum var zaten... Genel olarak bir diyet programına uymuyorum. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ilk hafta hep geç uyaniyordum çünkü sabaha karşı yatiyordum. Gec kalkinca da günde iki öğün yiyordum ve az yiyodum. Her sabah sadece iki kaynamis yumurta ve peynir yiyodum. Her öğünden yarım saat evvel yeşil çay içiyodum. Sonra ilk hafta da hep 30 day challenge bacak karın programiyla30 day plank challenge programi uyguluyodum. Cumartesiden itibaren de jillian a basladim. Jillianin yani sira plank a devam ediyorum. Ve jilliani hep sabah kahvaltidan önce yaptim antrenman sonrasi yesil cay icip sonra kahvalti yaptim. Bir tek dün erken kalkamadim ve jillian i öğlen yaptim. Beslenme saatlerimi düzene koymaya calisiyorum ama olmuyor. Günde 6 öğün yemege calisiyorum sık sık ama az az şekilde.

ege bir başka valla...
yazın oraya gidinc ağzıma et sürmüyorum desem yeridir...
hep sebze hep sebze....
izmir de asıl evimiz
ama annemlerin aydında yayla evleri var evin önüne aklına ne geliyorsa sebze adına dikiyorlar...
bağdan gelsin incirler üzümler temiz hava oh mis...
işte yazın oraya gidince kendimi durduramıyorum orda kilo alıp
kış boyu burda vermeye çalışıyorum...:):)

annem her gittiğimde ah vah kupkuru olup gelmişsin diyor
sonra biraz kilo almaya başlayınca
iyi iyi bak böyle daha iyi elin yüzün parladı diyor...:):):)

aydının neresinde? bizde yazın kuşadasında oluyoruz.

1505382_759860960762736_1691216602051419829_n.jpg

Meyve detoksu ilan ettim bugünü!

Sabah
yarım greyfurt

Öğlen
yarım greyfurt
bir adet kivi
yarım litrelik muzlu sütüm var ara ara içiyorum çünkü diğer meyveler çok acı ve ekşiiii öğğğğğğğ! Mesai bitimine kadar sütümü içerim işte.

Bugün taptaze hissediyorum kendimi, arada böyle eğlenceli detokslar yapmakta fayda var :KK66:

Günaydınlar...

Ebegumeci lafını duyunca
therapne

ben de egeliyim. .
aslen aydın
büyüme izmir...

Egeliler grubu yapalım o zaman burayı :)) merhabalar hoşgeldiniz.

Haftasonu menüde çıntar vardı, özlemişsinizdir eminim. Misss gibi kavurmasını yapıp yedik yetmedi ertesi güne yumurtalı yapıp :) Ege bambaşka, mutfağı hele!

missi günlüğünün sayfalarını vakit buldukça okuyorum...
spor adına çok azimlisin....
diyetin de çok güzel inşallah istediğin kilolara ulaşırsın...

resmine baktım da basenlerin var gibi görünüyor ama senin vücudunun kemik yapısından kaynaklanıyor olabilir mi?
benim öyle çünkü..
basen bölgesinde kemik var ve o beni biraz basenli gösteriyor..

Kemik yapım inceymiş güya bi tablo eklemiştim ya önceki sayfalarda öyle diyo. Ama bana göre benim yapım senin dediğin gibi bence de:/ Zaten çok incecik olmak gibi bi derdim yok ama biraz incelsem fena olmaz yaa :KK66:

X