yaaaaa sorma ben iradeliyimdir ama bi tadına bakma huyundan vazgeçemedim(sanki bilmediğim bişey :)) fotoları görünce iyi oldu bana
canım boy 158
şuan kilo 53
hazirana kadar ki hedef 50
asıl hedef 47-48(en son lisede bu kilodaydım ve ciddi fit oluyorum o kiloda)
BEN 63,5 ile başladım şu an 60,6 kiloyum
Hemen hemen aynıyız ftm27. Ve hemen hemen yemek konusunda aynı duygularımız var malesefŞU ağzımızı tutmaktan başka çaremiz yok sanırım. O tadına bakıyımlar birikiyo birikiyo hooop bi bakmışız göbek ve basen oluvermişler.
çocuk yok başımdan bir hamilelik geçti ama mlesef 4 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldıBişi sorcam therapne, çocuğun var mı peki? Evlendikten sonra aldım diyorsun ya. Bence kilon gayet iyi şu an 60.6! Elbette ki hedefine ulaşman için destekliyorum seni. Ama ben 3 buçuk yıl önce 62 kiloydum ( çocuk yok koca yok) İnanıyorum vereceğine o kiloları.
çocuk yok başımdan bir hamilelik geçti ama mlesef 4 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldıordada 2kilo almıştım evliliğin ilk yılı çok dikkat etmek gerek.. bnm boyum kısa malsef 156 boyum var :)
aynı aynı bende aynı durumdayım ilk yıl önemli baya abur cubur filan alınıokızzz bende evlenince 5 kilo aldım, hemde ne ara nasıl aldığımı anlamadan
çocuk yok başımdan bir hamilelik geçti ama mlesef 4 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldıordada 2kilo almıştım evliliğin ilk yılı çok dikkat etmek gerek.. bnm boyum kısa malsef 156 boyum var :)
Teşekkür ederim tatlım inş. hepimizin güzel sağlıklı bebişleri olur inş... Dileklerin içinde çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun kısmet:)Ay ben de nişanlıyım, o zaman siz beni ilk yıl görün bakayım ilerde nası olcam, sizin maşallahınız var valla
Bu arada Allah tekrarını yaşatmasın bi daha o üzücü olayın umarım therapne. Hazır olduğunuz ve karar verdiğiniz de fıstık bir anne adayı olursun eminim
Eki Görüntüle 1457757
Bu sabah böyle başladı gün. (7.00)
Normalde evde haftaiçleri kahvaltı yapmam ancak aç uyuyunca inanılmaz aç bi şekilde uyanıyor insan. E kalkmam gereken saatten evvel uyandığım içinde mini bi kahvaltı yapabilirim diye düşündüm.
Mutlu güzel bir sabah.
En mutlu edici yanı dinamik uyanmış olmak.
kız ben mis gibi meyvesuyunu görürken sen ona mı dikkat ettinMasa örtüsü benimkinden
kız ben mis gibi meyvesuyunu görürken sen ona mı dikkat ettin
öyle oldu sanırım, bende tabağı değil meyvesuyunu gördüm sonuçtaAyy ne biliyim algıda seçicilik oldu heralde
Masa örtüsü benimkinden