Run missi Run!

Katı ve tek tip diyetlere karşıyım, sorgulamam bu yüzden sanırım, beğenmenize sevindim :) şimdi sandoloz sakızını araştırıyorum, bilginiz var mıdır bilmiyorum. aktarlarda satılıyormuş, yağ yakıyormuş, tok tutuyormuş vs. sanırım alıp deniycem :KK59:

hic bilmiyorum canim ya, ama ben surekli devam edemeyecegim bi diyet benimsemek istemiyorum. O yuzden saglikli beslenme cabasindayim

Ben 63,5 ile başladım şu an 60,6 ile devam ediyorum bakalım bazen kaçıyor arada bazen bi gaza geliyorum filan:) seni takip edicem bırakma buraları:)

Ooo süper. 50leri görmen an meselesi :KK9: benden de süper bi haber geliyor, sabah tartıldım 54 kiloyum. Yani diyete başladığım, bıraktığım ve tekrar başladığım dönemde ne kilo almışım ne kilo vermişim :KK53: bedenim kafayı yedi sanırım.

hic bilmiyorum canim ya, ama ben surekli devam edemeyecegim bi diyet benimsemek istemiyorum. O yuzden saglikli beslenme cabasindayim

Aynen canım benim arayışım da o zaten. Yalnız o dediğim şey sakız olduğu için hani bi diyet kategorisine girmiyor. Aktarlarda bakcam bulursam deniycem yoksa da yapcak bi şey yok.

Ooo süper. 50leri görmen an meselesi :KK9: benden de süper bi haber geliyor, sabah tartıldım 54 kiloyum. Yani diyete başladığım, bıraktığım ve tekrar başladığım dönemde ne kilo almışım ne kilo vermişim :KK53: bedenim kafayı yedi sanırım.

süpersin canım, zaten fazla bi kilon yoktu almadığın iyi olmuş. spora ağırlık versen aslında diyet yapmana bile gerek yok bence:KK53:

ÇOK İYİ korumuşsun demekki harika :)

süpersin canım, zaten fazla bi kilon yoktu almadığın iyi olmuş. spora ağırlık versen aslında diyet yapmana bile gerek yok bence:KK53:

Sağol canım. Aynen dediğin gibi sporsuz olmuyor. Jillian da bir yere kadar. Bugün kısmetse fitnessa başlıycam. Para verdim mi gitmek ve yapmak zorunda kalırım.

Sabah:

1 bardak limonlu yeşil çay
2 adet kivi

Öğlene kadar 1.25 lik suyumu da bitireceğim.

2879ba335d3234b268f5b8a4b4f7d74b.jpg

440ff9b757383d20bbd5871389926aa4.jpg

0fd4939e55d089784ad57f97ed57501b.jpg

c397848c7dadb7c1c1f626ebdf827813.jpg

YAZ GELİYOR FARKINDA MISINIZ?

Bilen bilir muğlada yaşıyorum. Hani şu mavi bayrağı bol kumsallara sahip, dünyanın ve ülkemizin her çeşit insanının akın ettiği, cıvıl cıvıl bikinili incecik kızlarının boy gösterdiği muğla. Yaklaşık iki yıldır ben yazları koca popomu gizlemek adına pareomla ya da denizin içinde saklanarak geçiriyorum. Her şeyden önce Allah hepimize sağlık versin, şükür ki sağlıklı bir bedenimiz var ama işte insanoğlu "biraz daha incelsem, biraz daha kilo versem, yaa ben de onlar gibi olmak istiyorum" hırsına düşünce bambaşka bir kişiliğe dönüşüyor. Benim derdim sıfır beden olmak veya başkalarıyla yarışmak değil, aksine eğer bir kadın memnunsa kilosundan ve bedeninden bence dünyanın en güzel kadını da o dur. Çünkü güzellik eksik bir kaç kilo ile değil samimi bir gülüş ve içtenlikle olur. Ben bu yaz gülüşümü eksik etmeden, daha mutlu bir kadın olmak adına evet bir kaç kilo da eksiltmek istiyorum. Sporsuz bir hayatın beni daha hantal yaptığını görüyorum çünkü. 29 yaşındayım ama hiç bir şey yapmaya mecalim yok. Ev ve iş arasında mekik okumak ne kadar sağlıklı??? Sanırım en önemli nedenim bu, çünkü ilk gençlik yıllarımı geride bırakırken artık amaçlarım da değişmiş durumda. Amaç; daha güzel olmak değil daha sağlıklı olmak. Bunun bilincinde olunca eminim istediğimiz hedefe de ulaşacağız.

Hadi hepimize kolay gelsin!

ince bacaklar ve küçük bi popo hayaliyle yanıp tutuşuyorum bende yaaaa, tamam sağlıklı olayım ama gençliği tam kaçırmadan azcıkta fit olayımmmm:mad: öğlen supangle var azcık yiyim diyodumm, fotolardan sonra yemicemmm:KK62:
iyi ki geldin missi, eklediğin fotolar soğuk duş etkisi yapıo bende:KK70:

ince bacaklar ve küçük bi popo hayaliyle yanıp tutuşuyorum bende yaaaa, tamam sağlıklı olayım ama gençliği tam kaçırmadan azcıkta fit olayımmmm:mad: öğlen supangle var azcık yiyim diyodumm, fotolardan sonra yemicemmm:KK62:
iyi ki geldin missi, eklediğin fotolar soğuk duş etkisi yapıo bende:KK70:
Aynen bu fotolardan sonra yemek ne demek:)) ayyy bu resimler insanı azayip gaza getiriyor ftm27 senin kilon kaç hedefin kaç kilo?

Aynen bu fotolardan sonra yemek ne demek:)) ayyy bu resimler insanı azayip gaza getiriyor ftm27 senin kilon kaç hedefin kaç kilo?

yaaaaa sorma ben iradeliyimdir ama bi tadına bakma huyundan vazgeçemedim(sanki bilmediğim bişey :)) fotoları görünce iyi oldu bana

canım boy 158
şuan kilo 53
hazirana kadar ki hedef 50
asıl hedef 47-48(en son lisede bu kilodaydım ve ciddi fit oluyorum o kiloda)

yaaaaa sorma ben iradeliyimdir ama bi tadına bakma huyundan vazgeçemedim(sanki bilmediğim bişey :)) fotoları görünce iyi oldu bana

canım boy 158
şuan kilo 53
hazirana kadar ki hedef 50
asıl hedef 47-48(en son lisede bu kilodaydım ve ciddi fit oluyorum o kiloda)
boylarımız aynı sayılı zaten ideal 48 kilo bizde ahh ahh az bişe kalmış inş. verirsin bnm önümde uzun bir yol var bende bir aralar 50 kiloydum çok iyiydi. evlendikten sonra gitgide almışım:KK43:

boylarımız aynı sayılı zaten ideal 48 kilo bizde ahh ahh az bişe kalmış inş. verirsin bnm önümde uzun bir yol var bende bir aralar 50 kiloydum çok iyiydi. evlendikten sonra gitgide almışım:KK43:

şuan kaç kilosun canım???

evet benden daha uzun bi yolun varmış ama şuanda daha kolay gidiyordur en azından, sık kendini 4-5 kilo birden verirsin. bende şuanda çok zor gidiyor kilolar :KK43:

canım ben 57,5 la başladım daha sadece 4,5 kilo verebildim :) kalori programları var onlarla kalori sayıyorum 1200 civarında kalmaya çalışıyorum, burda günlüğüm var ona yazıyorum vs.

X