Katı ve tek tip diyetlere karşıyım, sorgulamam bu yüzden sanırım, beğenmenize sevindim :) şimdi sandoloz sakızını araştırıyorum, bilginiz var mıdır bilmiyorum. aktarlarda satılıyormuş, yağ yakıyormuş, tok tutuyormuş vs. sanırım alıp deniycem
Ben 63,5 ile başladım şu an 60,6 ile devam ediyorum bakalım bazen kaçıyor arada bazen bi gaza geliyorum filan:) seni takip edicem bırakma buraları:)
hic bilmiyorum canim ya, ama ben surekli devam edemeyecegim bi diyet benimsemek istemiyorum. O yuzden saglikli beslenme cabasindayim
Ooo süper. 50leri görmen an meselesibenden de süper bi haber geliyor, sabah tartıldım 54 kiloyum. Yani diyete başladığım, bıraktığım ve tekrar başladığım dönemde ne kilo almışım ne kilo vermişim bedenim kafayı yedi sanırım.
ÇOK İYİ korumuşsun demekki harika :)Ooo süper. 50leri görmen an meselesibenden de süper bi haber geliyor, sabah tartıldım 54 kiloyum. Yani diyete başladığım, bıraktığım ve tekrar başladığım dönemde ne kilo almışım ne kilo vermişim bedenim kafayı yedi sanırım.
süpersin canım, zaten fazla bi kilon yoktu almadığın iyi olmuş. spora ağırlık versen aslında diyet yapmana bile gerek yok bence
Sağol canım. Aynen dediğin gibi sporsuz olmuyor. Jillian da bir yere kadar. Bugün kısmetse fitnessa başlıycam. Para verdim mi gitmek ve yapmak zorunda kalırım.
Aynen bu fotolardan sonra yemek ne demek:)) ayyy bu resimler insanı azayip gaza getiriyor ftm27 senin kilon kaç hedefin kaç kilo?ince bacaklar ve küçük bi popo hayaliyle yanıp tutuşuyorum bende yaaaa, tamam sağlıklı olayım ama gençliği tam kaçırmadan azcıkta fit olayımmmmöğlen supangle var azcık yiyim diyodumm, fotolardan sonra yemicemmm
iyi ki geldin missi, eklediğin fotolar soğuk duş etkisi yapıo bende
Aynen bu fotolardan sonra yemek ne demek:)) ayyy bu resimler insanı azayip gaza getiriyor ftm27 senin kilon kaç hedefin kaç kilo?
boylarımız aynı sayılı zaten ideal 48 kilo bizde ahh ahh az bişe kalmış inş. verirsin bnm önümde uzun bir yol var bende bir aralar 50 kiloydum çok iyiydi. evlendikten sonra gitgide almışımyaaaaa sorma ben iradeliyimdir ama bi tadına bakma huyundan vazgeçemedim(sanki bilmediğim bişey :)) fotoları görünce iyi oldu bana
canım boy 158
şuan kilo 53
hazirana kadar ki hedef 50
asıl hedef 47-48(en son lisede bu kilodaydım ve ciddi fit oluyorum o kiloda)
boylarımız aynı sayılı zaten ideal 48 kilo bizde ahh ahh az bişe kalmış inş. verirsin bnm önümde uzun bir yol var bende bir aralar 50 kiloydum çok iyiydi. evlendikten sonra gitgide almışım
BEN 63,5 ile başladım şu an 60,6 kiloyumşuan kaç kilosun canım???
sen ne kadar kilo verdin? Sen neler yapıyorsun?evet benden daha uzun bi yolun varmış ama şuanda daha kolay gidiyordur en azından, sık kendini 4-5 kilo birden verirsin. bende şuanda çok zor gidiyor kilolar
sen ne kadar kilo verdin? Sen neler yapıyorsun?
http://fitvesagliklibiryasamgunlugu.blogspot nokta com blogumada beklerim