- 16 Mayıs 2007
- 447
- 2
bir ara unutmaa o imkani veririm sana sekerummm cok istiorsann nedemek ayipsin veririz yafrum
seni unutma mumkunmu canim:içelim:sen benim canim arkadasdan ote kardesimsin:1hug:kizma seker:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir ara unutmaa o imkani veririm sana sekerummm cok istiorsann nedemek ayipsin veririz yafrum
oooooohhhhhh kizlar burda bayagi dokturmusunuz :) takip etmekte zorlandim . serenacim yeni yeni arkadaslar katiyorsun aramiza. sagolasin guzel dostluklerini bizimle de paylastigin icin.
optum sekerler siziiiii
kafamçokkarıştısorma canim ne laf yetistircem sasirdim ilaydayla ugrasilmaz anladimjeyyarbu arada sen nasilsin? okul nasil gidiyor? bende seni optum hoscakal canim:1hug:
canim hic sorma , boyumdan buyuk ise girdim vallakafamçokkarıştı"cat pat hollandacayla sen okula hollandalilarin arasina girersen dusun nasil olur tatlicadiarzu ilkbaslarda zorlandim ama yavas yavas alistim sayilir. gerci hic arkadasim yok okulda yanlizim. beni pek aralarina katmiyorlar onlari anlayip konusamiyorum diye ama olsun gidebildigi yere kadar goturcem olmassa saglik olsun napayim. en azindan denemedim demem.
gorusmek dilegiyle serenacim.
selam kızlar nasılsınız....:)
hatis canim bu arada yeni elbisen hayirli olsunjeyyaryeni nicin sana cok yakismissengözlerimebaksanab
sağol serenacım yakışmışmı :asigim:bende kendi adıma iyim o zaman serena , hollandaca öğreniyorum yani unuttuğum hollandacayı ..
kızlar hani sizin buluşma resimleri ne oldu göremedik aşkolsun ...
bize ozel sayfasina koydum sengözlerimebaksanaba.s.
bize ozel sayfasina koydum sengözlerimebaksanaba.s.
canim , bize ozel sayfasi dedigin neresi oluyor? yani bizde gorebilirmiyiz? ben birsey bulamadim da resim olarak:asigim:
HOLLANDAGÜLÜ,buluşma haberlerinin olduğu bölüm..ok