- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.559
- 598
- Konu Sahibi Zeynepcikcik
-
Hani benim için dışarıda yenen yemek ya da bu tarz bir piknik mumlu değilse, birbirinize romantik romantik bakıp sensiz ben hiçim şeklinde sözler söylemezsen gayet güzel. Ama işin içine romantik sözler, danslar, işte kağıtlara yazılan aşk sözleri girince gelemiyorum, gülerim ben ya.
Senin şu dediğinde alırsın sepeti, şarabı oturur yakamozu izler iş, güç, gelecek konuşursun o tamam. İleri boyutu, şarkı, dans, keman, dilek balonu falan yapana da saygım var. İsteyen istediği kadar gözünü çıkarabilir, herkesin kendi zevki...
Benim önerim biraz yaşlı işi kaçacak....mum ışığında hafif bir yemek, hafif müzik ve dans.Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.Akrabalarimizdan eşimi sevdiğimi söyleyip videolar toplayıp birlestirdim.Bide bolonun içine notlar yazıp sisirecegim.İgneyle Patlatip okusun.Bunlar 10 dakikada olup bitecek.Biseyler daha yapmam lazım.Bunun yanında fikir amaçlı ne yapabilirim.Siz neler yaptınız .
Hemde nasıl.Eşimin yüzü hala aklımdaEminim çok eglenmissinizdir.Seviyorum böyle şeyleri
Şu kırmızıladığım yere ilaveten, birlikte şarkı söylemek kısmını da katıyorum. Benim için de romantizm bu kadar. :)
Ama dediğin gibi, herkesin kendi zevki; balonlu bir karşılama "Dalga mı geçiyorsun?" dedirtirdi sanırım bana, ya da akrabalı video, bir şey ifade etmeyebilirdi. Başkasını duygulandırır, gülümsetir o ayrı tabi. Kişiye özel neticede hepsi.
Bunları yaptık değişik şeyler istiyorumBenim önerim biraz yaşlı işi kaçacak....mum ışığında hafif bir yemek, hafif müzik ve dans.
Bunları yaptık değişik şeyler istiyorum
Ben akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum romantikligim bu kadar
Millet neler yapmış herif bunları okusa beni boşar
Bizimde bu ay sonunda yildonumumuz cok romantik bir plan yaptım. Evlilik yildonumumuz icin balayi otelimize gidelim 1 hafta tatil yapalim sen ayarlada dedimay sonuna gidiyoruz
TabikiKocana mı yaptirdın
İşte bu durum kötü yaa. Mesela biz eşimle ikimiz de hiç sevmeyiz böyle günleri kutlamayız, normal günlerden farkı yok bizim için. Konu sahibi ve eşi, ikisi de seviyor, kutluyor.. Ama böyle biri severken diğeri uzaksa bu konulara iki taraf içinde çok can sıkıcı bi durum.. Bence karşılık beklemeden sırf kendiniz için yapın çok istiyorsanız. Eşiniz de özenir, karşılık verirse ne alâ. Ama karşılık vermese de zorlamayın. Hem zoraki romantizmin bi anlamı olmaz, hem de eşinize haksızlık.. Sevmek zorunda değil. Siz seviyorsanız yapın, kutlayın, eğlenin. "Niye bana sürpriz yaptın" demez heralde ? O da sevgisini başka yollarla gösterir..KiLar ya bizimde bugun evlilik yıl dönumumuz.Bn aslinda bir hediye sectim siparisini vericektm Ama bizim hanzo bugun izin kullanacagina ďün kullandi bnde sinerlendm iptal ettim.Yani bugun kullansaydida bi disari ciksaydik kutlasaydik bn de hediye mi verseydim olmazmiyidiiii Bizim Bu herif git gideli odunlaşıyor HAKSIZ MIYIM?
İşte bu durum kötü yaa. Mesela biz eşimle ikimiz de hiç sevmeyiz böyle günleri kutlamayız, normal günlerden farkı yok bizim için. Konu sahibi ve eşi, ikisi de seviyor, kutluyor.. Ama böyle biri severken diğeri uzaksa bu konulara iki taraf içinde çok can sıkıcı bi durum.. Bence karşılık beklemeden sırf kendiniz için yapın çok istiyorsanız. Eşiniz de özenir, karşılık verirse ne alâ. Ama karşılık vermese de zorlamayın. Hem zoraki romantizmin bi anlamı olmaz, hem de eşinize haksızlık.. Sevmek zorunda değil. Siz seviyorsanız yapın, kutlayın, eğlenin. "Niye bana sürpriz yaptın" demez heralde ? O da sevgisini başka yollarla gösterir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?