Ben sabah erkenden kalkıp tabi daha önceden hazırladığım kalpli kağıtlara yazılmış notlardan masaya kocaman bir kalp yapmıştım ortayada bir tabak içinde kalp şeklinde tost,peynir,yumurta ,domates koymustum tabi hepsine kalp şekli vermiştim ve bir fincan cay sonra yastığından itibaren birkaç yere Notlar yazdım ve numaralandırdım hepsinde bir sonraki kağıdı bulması için görevler vardı son kağıt mutfak kapısında asılıydı ve görevi sadece kapıyı açmaktı sabah böyle geçti akşam sıradan bir menü ve sıradan bir masa hazırladım üstelik yemeğede misafir çağırdım iyice umutları çöp oldu hani herşey sabahki yaptığımdan ibaretmiş gibi davrandım tabi çok bozuldu misafirlerde durumdan haberdar ve onlarlada ayrı planımız var yemeği erkenden yedik bunlar gidecek eşime bizi bırakırmısın dediler hayır diyemeyecek ve bana süpriz için zaman olacaktı bunlar çıktı ben başladım salonu süslemeye her yeri mum ,Gül yaprağı(canlı),ve ucuna resimlerinizi bağladığım kırmızı kalpli balonlarla süsledim su helyum gazlılar ortaya yaptırdığım pastayı (kırmızı kalp şeklinde üstünde seni seviyorum yazan) iki tane servis açtım ve hediyesini koydum (su erkeklerde yeni trend olan gümüş deri karısımı bilekliklerden) şok oldu oda bana set almıstı diyeceksinki herşey iyi hoşda yemeği niye böyle yaptın açıklayayım hemen benim akıllı sabah süprizinde hiç ses etmedi sanki umursamazmış gibi davrandı o yemeğe davet ettiğim misafirlerle konusmus hediyesini aldım ama hiç umursamaz davranıcam iyice bozulup sinirleninceye kadar bekleyeceğim demiş onlarda beni aradı Zeynep sinirlenme durum bu diye uyardılar ben de onu kendi kendi tuzağına düşürdüm