• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romantik bayanlar baksinlar :)

Yok oda seviyor mesela dogum gunum olsun sevgililer gunu olsun hep hediye alir kutlarz.Ama bu sefer boyle olunca bnde dogal olarak sasirdm ve üzüldm :KK43: Yada artik pek boyle gunleri kafaya takmiyor diyicemde Bu bizim ilk evlilik yil dönumuz sanki kirk yildir kutluyorzda...Etrafimizdaki yakinlarimizda "eee artik evlilik yil donumunuz geldi X artik yıgar tektaslari bestaslari"...Yani kocisimde romantik...Bakalm belki bi supriz yapar:KK70: daha gelmedi kndileri
:)) Gönlünüze göre olur inşallah..

İşte bu durum kötü yaa. Mesela biz eşimle ikimiz de hiç sevmeyiz böyle günleri kutlamayız, normal günlerden farkı yok bizim için. Konu sahibi ve eşi, ikisi de seviyor, kutluyor.. Ama böyle biri severken diğeri uzaksa bu konulara iki taraf içinde çok can sıkıcı bi durum.. Bence karşılık beklemeden sırf kendiniz için yapın çok istiyorsanız. Eşiniz de özenir, karşılık verirse ne alâ. Ama karşılık vermese de zorlamayın. Hem zoraki romantizmin bi anlamı olmaz, hem de eşinize haksızlık.. Sevmek zorunda değil. Siz seviyorsanız yapın, kutlayın, eğlenin. "Niye bana sürpriz yaptın" demez heralde ? O da sevgisini başka yollarla gösterir..
Aynen canım katılıyorum.Karsilik bulamasam inan ki hiçbirşey yapmam.İnsanin içinden gelmezse zorlada güzellik olmaz

Şık bir elbise, az biraz bakim ve guzel bir aksam yemegi esliginde yeterli bence yaptiklariniz :) bu arada nice nice evlilik yildonumlerine insallah saglikla huzurla..

Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.Akrabalarimizdan eşimi sevdiğimi söyleyip videolar toplayıp birlestirdim.Bide bolonun içine notlar yazıp sisirecegim.İgneyle Patlatip okusun.Bunlar 10 dakikada olup bitecek.Biseyler daha yapmam lazım.Bunun yanında fikir amaçlı ne yapabilirim.Siz neler yaptınız .:deli::KK58:
Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.Akrabalarimizdan eşimi sevdiğimi söyleyip videolar toplayıp birlestirdim.Bide bolonun içine notlar yazıp sisirecegim.İgneyle Patlatip okusun.Bunlar 10 dakikada olup bitecek.Biseyler daha yapmam lazım.Bunun yanında fikir amaçlı ne yapabilirim.Siz neler yaptınız .:deli::KK58:
bende doğum gününde balon patlatma ve not sürprizini yapmıştım nişanlıyken sonra evliliğimizin ilk yılında balonları tavana bantlayıp uçlarına en güzel hatıralarımızın fotoğraflarını çıkarttırıp astım yatağın tam üstüne yatağın üstünü gül kuruları ile kalp yaptım

Back
X