Romantik bayanlar baksinlar :)

videoya akrabalarını katmak yerine ikinizin fotoları ve sizin için önemli olan bi şarkıyla kolaj yapabilirsin
eğer balkonunuz varsa ve yerde oturmaya müsaitse orda bi piknik alanı olusturabilirsin mum ışıkları eşliğinde bi odayı da kullnabilirsin mesela tv karsısında yerde minderler vs
ben bi doğum gününde pijama takımı almıştm tahminen 4 5 cebi vardı her cebine küçük kartlara birbirimiz için özel olan günleri sözleri yazıp zarflarla koymuştum giydiğinde gördü onları

sonra işte çıta düştü düştü şu an bana dogum günümde sarma yapsana diyo

Hmm o zaman taze fikirler alalım sizden bende bunu istiyorum tatlım

güzel bir yemek yemek, sarılıp film izlemek, şarap içmek...
erkeklerin de öyle güllü dallı organizasyonları sevdiğini pek sanmıyorum.

onların aklına gelen zaten mum, çiçek, bilmem kaç tane not. hep klasik.

benim romantiklik anlayışım güller, mumlar, notlar değil.
belki de ondan. anı yaşamayı, anda mutlu olmayı seviyorum.

Ne romantik insanlar var yaa..
Benim romantizm anlayışım şu tavandaki avizeyle paralel.. Eşim de aha şu vazo olsun..

Takip edeyim bari, belki bişeyler kaparım

Ben bu sene karikatür kitabı hazırladım
Baya vakit alıyor
Tasarla çiz boya falan
Bi taraftan ona hala ne kadar çok aşık olduğumu gösterirken hazır karikatür sığınağım varken hoşlanmadığım konular ile ilgili alttan alttan mesajıda verdim
Baya güzel oldu hem eğlendi hem mesajlar işe yaradı

İlk sene Antalya otelde organizasyon ayarladı eşim mum ışığı müzik yemek oda süslemesi ...ikinci sene ben oyun konsolu almıştım eşim beştaş yüzük akşamına sevdigi yemek yapmıştım.Yine mum ışığı vs vs...Üçüncü sene kol düğmesi ve saat ...Evi süsledim balonlarla falan,Yaş pasta müzik,hediyeyi sakladım eve..Yapışkanlı kağıtlara bulması için yön tarifi vermiştim.Baxilarina da romantik notlar yazmıştım .Çok eğlenceli geçmişti.Esim de çiçek ve kıyafet almıştı kız kardeşimin zevki ile.Ertesi gün için sinema.Bu sene meçhul :)
Fikir vermek için yazdım.Bazi arkadaşlar sormuş diye

Ben sabah erkenden kalkıp tabi daha önceden hazırladığım kalpli kağıtlara yazılmış notlardan masaya kocaman bir kalp yapmıştım ortayada bir tabak içinde kalp şeklinde tost,peynir,yumurta ,domates koymustum tabi hepsine kalp şekli vermiştim ve bir fincan cay sonra yastığından itibaren birkaç yere Notlar yazdım ve numaralandırdım hepsinde bir sonraki kağıdı bulması için görevler vardı son kağıt mutfak kapısında asılıydı ve görevi sadece kapıyı açmaktı sabah böyle geçti akşam sıradan bir menü ve sıradan bir masa hazırladım üstelik yemeğede misafir çağırdım iyice umutları çöp oldu hani herşey sabahki yaptığımdan ibaretmiş gibi davrandım tabi çok bozuldu misafirlerde durumdan haberdar ve onlarlada ayrı planımız var yemeği erkenden yedik bunlar gidecek eşime bizi bırakırmısın dediler hayır diyemeyecek ve bana süpriz için zaman olacaktı bunlar çıktı ben başladım salonu süslemeye her yeri mum ,Gül yaprağı(canlı),ve ucuna resimlerinizi bağladığım kırmızı kalpli balonlarla süsledim su helyum gazlılar ortaya yaptırdığım pastayı (kırmızı kalp şeklinde üstünde seni seviyorum yazan) iki tane servis açtım ve hediyesini koydum (su erkeklerde yeni trend olan gümüş deri karısımı bilekliklerden) şok oldu oda bana set almıstı diyeceksinki herşey iyi hoşda yemeği niye böyle yaptın açıklayayım hemen benim akıllı sabah süprizinde hiç ses etmedi sanki umursamazmış gibi davrandı o yemeğe davet ettiğim misafirlerle konusmus hediyesini aldım ama hiç umursamaz davranıcam iyice bozulup sinirleninceye kadar bekleyeceğim demiş onlarda beni aradı Zeynep sinirlenme durum bu diye uyardılar ben de onu kendi kendi tuzağına düşürdüm

Romantikler baksın diye konu acmistim halbuki..Yinede teşekkür ederim

Biz de belki romantik olmayan fikirler aliriz diye geldik. Örnegin Yokuspokus un piknik olayı bence aşırı romantik değil, gayet normal ve yerinde bir sürpriz. Ne yani burada ben hariç her yazan romantik mi, romantik olmayan yazamiyor mu? Pardon....

Yine de tesekkürler...

Eminim çok eglenmissinizdir.Seviyorum böyle şeyleri

Yapışkanlı kağıtlara bulması için yön tarifi vermiştim.

bende bir kere yapmıştım buna benzer. ama doğum gününde. kağıda güzel şeyler yazıp sonra da evde farklı yeri tarif ettim. ordan da bi kağıt falan derken evin içinde dönüp durmuştuk. çok zevkliydi. uzun zaman oldu ekşın yapmayalı yaşlandık mı ne

Aynen devam edin.Durmak yok:)

Bence ilk defa birlikte gittiğiniz yerlere gidip nostalji yapabilirsiniz. Fotoğraf albümü olabilir, romantik gece filan.

Ancak video kısmını beğenmedim, ne işi var akrabanın evlilik yıldönümü şeysinde

Onun romantikliği sepetten çıkanlarla, mehtaplı geceye bağlı.
Bol soğanlı adana dürüm koyup gitmemek gerek tabi. Gerçi pek güzel olur öyle de.

Aslında konu başlığı beni otomatikman saf dışı bırakıyor ama ikinizi ilgilendiren bi güne elalemin eşinizi ne çok sevdiklerini anlattıkları bi video biraz abes değil mi? :)

Şöyle bi şey isterdim sanırım akşam bi deniz kenarında (kum olacak tabi) vakit geçirmek. Alkol alıyorsanız bir kırmızı şarap eşliğinde almıyorsanız da alternatif bir şeyler. Çok zor bi şey değil maliyetide az :)

Onun romantikliği sepetten çıkanlarla, mehtaplı geceye bağlı.
Bol soğanlı adana dürüm koyup gitmemek gerek tabi. Gerçi pek güzel olur öyle de.

Hani benim için dışarıda yenen yemek ya da bu tarz bir piknik mumlu değilse, birbirinize romantik romantik bakıp sensiz ben hiçim şeklinde sözler söylemezsen gayet güzel. Ama işin içine romantik sözler, danslar, işte kağıtlara yazılan aşk sözleri girince gelemiyorum, gülerim ben ya.

Senin şu dediğinde alırsın sepeti, şarabı oturur yakamozu izler iş, güç, gelecek konuşursun o tamam. İleri boyutu, şarkı, dans, keman, dilek balonu falan yapana da saygım var. İsteyen istediği kadar gözünü çıkarabilir, herkesin kendi zevki...

Vallahi ben cekici bir elbise, los ortam, guzel bir yemek, dugun sarkimiz yada romantik bi muzikle dansi tercih ederim. Gun icidne sabahtan aksama kadar birliktyseniz bi kacamak yaoabilirsiniz. Piknik yapio gezebileceginiz bir yer. Balon, video falan cok klise bence. Ve de bunlardan hoslanan cok az erkek var.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…