- 20 Haziran 2016
- 244
- 17.689
- 118
- 32
- Konu Sahibi Zeynepcikcik
-
Ahahhaha
Balon patlatıp içindeki notları okumak ancak lise zamanlarında bir erkeğin , o da belki hoşuna gider sanıyorumEvlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.Akrabalarimizdan eşimi sevdiğimi söyleyip videolar toplayıp birlestirdim.Bide bolonun içine notlar yazıp sisirecegim.İgneyle Patlatip okusun.Bunlar 10 dakikada olup bitecek.Biseyler daha yapmam lazım.Bunun yanında fikir amaçlı ne yapabilirim.Siz neler yaptınız .
Küçük şeyler belki ama onun o an ki mutluluğu ve yüzünün kızarması dünyalara değer.Cok başka bişey bu yaşamak lazım :)Balon patlatıp içindeki notları okumak ancak lise zamanlarında bir erkeğin , o da belki hoşuna gider sanıyorum
Bu kadar yeter bence video da çekmişsiniz.
Kırmızı ve saten olmazsa olmaz çünkü.burdan bunu öğrendim.İlk kim gelip kırmızı saten gecelik dicek merakla bekliyorum
Bayanlar konuştu üzgünüm önyargılısinEniştemi konusturdugum videonun romantik olma ihtimali bile yok.
Bana yapilsa yarila yarila gulerim
Uzgunum ama cidden komik
Şimdiye kadar böyle bişe y olmadı.İnsallah da olmaz kötü bir durum olur ciddenbende bu yaptiklarinizin aynisini yaptim mumlar pasta slayt falan.esim cok sevindi ama bes dk sonra bilgisayar basina gecti.hatta bununla ilgili konum var.yani cok umutlamayin onlar erkek beklediginiz gibi tepki vermeyebilir
Dediğinizi yaptık zaten değişik olsun istiyorum.Ergence yada değil.Farkli olsun yeter benim için...Akrabalara sevdiğini söyletmek ne mana evlilik yıldönümü bu. Siz ikiniz evlendiniz. Eşin akrabalarla evlenmedi. Bide o sana yapsın bunları. Ergence geldi bana balon patlat falan. Güzel bir yemek iyi bir hediye belki sinema film . Anılarınızdan derlenmiş foto albümü olabilir eski günleri hatırlamak için.
Hayatınızı renklendirin bi daha mı geleceğiz dünyaya.Bi hayat paylaşıyoruz sevmek sevilmek bedavaEşim yıldönümümüzü hatırladığim da ve evlilik yildönümümüz bugün diyip öptüğümde bile şok olan insan. 2 3 kez yıl dönümünü hatırlamadım bile. 6 yıllık evliyim bu arada.
Romantizm mi o ne?
Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.Akrabalarimizdan eşimi sevdiğimi söyleyip videolar toplayıp birlestirdim.Bide bolonun içine notlar yazıp sisirecegim.İgneyle Patlatip okusun.Bunlar 10 dakikada olup bitecek.Biseyler daha yapmam lazım.Bunun yanında fikir amaçlı ne yapabilirim.Siz neler yaptınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?