Romantik bayanlar baksinlar :)

Maddi durumunuz müsait ise, şık bir yerde rezervasyon yaptir..
Lüks bir otelde...
Bir gece gecirin..
Otel personeli masa süsleme işini halleder zaten ...
Özel olarak istediklerinizi de gerçekleştirirler.
Zaten eylül ayı fiyatlar düştü..
Mutluluklar dilerim .

Balon patlatıp içindeki notları okumak ancak lise zamanlarında bir erkeğin , o da belki hoşuna gider sanıyorum

Bu kadar yeter bence video da doğumgununde anca güzel olurdu
evlilik yıldonumunde bilemedim şimdi

Balon patlatıp içindeki notları okumak ancak lise zamanlarında bir erkeğin , o da belki hoşuna gider sanıyorum

Bu kadar yeter bence video da çekmişsiniz.
Küçük şeyler belki ama onun o an ki mutluluğu ve yüzünün kızarması dünyalara değer.Cok başka bişey bu yaşamak lazım :)

Akrabalara sevdiğini söyletmek ne mana evlilik yıldönümü bu. Siz ikiniz evlendiniz. Eşin akrabalarla evlenmedi. Bide o sana yapsın bunları. Ergence geldi bana balon patlat falan. Güzel bir yemek iyi bir hediye belki sinema film . Anılarınızdan derlenmiş foto albümü olabilir eski günleri hatırlamak için.

bende bu yaptiklarinizin aynisini yaptim mumlar pasta slayt falan.esim cok sevindi ama bes dk sonra bilgisayar basina gecti.hatta bununla ilgili konum var.yani cok umutlamayin onlar erkek beklediginiz gibi tepki vermeyebilir
Şimdiye kadar böyle bişe y olmadı.İnsallah da olmaz kötü bir durum olur cidden

Dediğinizi yaptık zaten değişik olsun istiyorum.Ergence yada değil.Farkli olsun yeter benim için...

Eşim yıldönümümüzü hatırladığimda ve evlilik yildönümümüz bugün diyip öptüğümde bile şok olan insan. 2 3 kez yıl dönümünü hatırlamadım bile. 6 yıllık evliyim bu arada.

Romantizm mi o ne?

Hayatınızı renklendirin bi daha mı geleceğiz dünyaya.Bi hayat paylaşıyoruz sevmek sevilmek bedava

erkekler böyle şeylerden hoşlanır mı bilemedim evet hoşnan vardır ama herhalde yüzde birdir, ama yemek ve tatlı önemli, bişey daha dediğin sevdiği yemekler ve sevdiği tatlı olabilir, ya da her zaman yapmak istediği ama para ya da zaman yüzünden yapamadığı bişeyler

Açıkçası bana da balonlar ve video demode ve ergence geldi. Bazı arkadaşların dediği gibi bir restoran veya otelde akşam yemeği şık bir hediye ve güzel bir gece idealdir bence :) durumunuz müsaitse 1 gecelik şehre yakın manzaralı bir otele de rezervasyon yapabilirsiniz

En sevdiği yemekleri yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…