- Konu Sahibi Zeynepcikcik
-
Yaşadığınız yerde deniz varsa, güzel bir sepet hazırlayıp, deniz kenarında gece pikniği ayarlayın.
Bu öneriden ben nasiplendim şu anÇok hoşuma gitti, beklemeye gerek yok hafta sonu için çalışmalara başlayayım
Bu dediklerini zi yaptik.Antalyada idik.Her sene aynı şey olmasın istiyorum.Açıkçası bana da balonlar ve video demode ve ergence geldi. Bazı arkadaşların dediği gibi bir restoran veya otelde akşam yemeği şık bir hediye ve güzel bir gece idealdir bence :) durumunuz müsaitse 1 gecelik şehre yakın manzaralı bir otele de rezervasyon yapabilirsiniz
Teşekkür ederimBöyle şeyler bi tek bana mı bayıltıcı geliyo.. üff çok odunum..
Nice huzurlu yıllarınız olsun konu sahibi..
Bu dediklerini zi yaptik.Antalyada idik.Her sene aynı şey olmasın istiyorum.
Erkeklere alınacak hediye de yok arkadaş yaYaklaşık 2 ay sonra evlilik yıldönümümüz var üstelik ilk evlilik yıldönümü ama aklıma hiç bişey de gelmiyor
Konu sahibi de fikir veremedi maalesef bana. Video gereksiz geldi, balon işini de erkekler sevmez gibi.
Erkeklere hitap edecek güzel bir hediye fikri olur belki diye, bir köşeden takip edeyim bu konuyu
Erkekler düz mantık olduğu için bence direk sor canım ne ihtiyacın var diyebenimki camper ayakkabı ihtiyacı var mesela bidaki ay onu alırım büyük ihtimalle. Şık pahalı bir saat alabilirsin hoşuna giderse
Anladım canım ozaman daha ne yapabilirsin bilmiyorum. Bence bırak bu sene o organize etsin diğer şeyleri senin bu ayarladıkların yeterli.nice yıllara şimdiden
Teşekkür ederimAnladım canım ozaman daha ne yapabilirsin bilmiyorum. Bence bırak bu sene o organize etsin diğer şeyleri senin bu ayarladıkların yeterli.nice yıllara şimdiden
Sordum, bişey almana gerek yok, sen varsın yeter bana vs vs.
Ayakkabı daha yeni ikimize de aldık, saat çok seviyor ama düğünde takıldı
İ-pad istiyor ama o zamana işten ayrılmış olacağım, borcun altına girip de ona ödetmek istemiyorum.
Çiçek alıp da kolayına mı kaçsam acaba onun yaptığı gibi
iPad alırsan çok sevinir bence :)) temiz 2.el olanları kovala. en yeni serisini değilde ipad air al. Biz geçenlerde letgoda birinden 600 tlye aldık. hemde sıfır ayarındaydı.
Size de nice yıllara şimdiden
Hayatınızı renklendirin bi daha mı geleceğiz dünyaya.Bi hayat paylaşıyoruz sevmek sevilmek bedava
Erkeklere alınacak hediye de yok arkadaş yaYaklaşık 2 ay sonra evlilik yıldönümümüz var üstelik ilk evlilik yıldönümü ama aklıma hiç bişey de gelmiyor
Konu sahibi de fikir veremedi maalesef bana. Video gereksiz geldi, balon işini de erkekler sevmez gibi.
Erkeklere hitap edecek güzel bir hediye fikri olur belki diye, bir köşeden takip edeyim bu konuyu
Hmm o zaman taze fikirler alalım sizden bende bunu istiyorum tatlımya kalbini kırmak gibi olmasın ama..
bunların hiç biri bana romantik gelmedi.
bayat geldi.
Yardım edin o zaman lütfen orijinal fikirler için...Otelde yemek, kalmak, hediyeler, çiçekle r,mum ışığı yapıldıÇok çocuksu olmuş iki ergen birinci aylarını kutlar gibi. Daha original fikirler bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?