Romantik bayanlar baksinlar :)

bizde bu sene seks dışında hediye olmayacak
Daha ne olsun yeter

Belki kazak falan alırım bilemedim
Aklıma gelmez benim böyle romantik şeyler

En fazla şarap içeriz
Hafif bi müzikte yemek yeriz

vuuu cok güzel bir fikir extra olmasin bence fazlasi yanliz basbasa gecirecekseniz geceyi sexy bir elbise giyebilirsin yemek hazirlarsin daha ne olabilir ki birazda o bisiler yapsin umarim eli bos gelenlerden degildir :)

Ya ben hiç romantik değilim böyle şeyler bana çok komik geliyor nedense
Ben bunu eşime yapsam kesin benimle dalga geçip beni boşar oda romantik değil çünkü

Bu dediklerini zi yaptik.Antalyada idik.Her sene aynı şey olmasın istiyorum.

Erkeklere alınacak hediye de yok arkadaş ya Yaklaşık 2 ay sonra evlilik yıldönümümüz var üstelik ilk evlilik yıldönümü ama aklıma hiç bişey de gelmiyor
Konu sahibi de fikir veremedi maalesef bana. Video gereksiz geldi, balon işini de erkekler sevmez gibi.
Erkeklere hitap edecek güzel bir hediye fikri olur belki diye, bir köşeden takip edeyim bu konuyu

Erkekler düz mantık olduğu için bence direk sor canım ne ihtiyacın var diye benimki camper ayakkabı ihtiyacı var mesela bidaki ay onu alırım büyük ihtimalle. Şık pahalı bir saat alabilirsin hoşuna giderse

Sordum, bişey almana gerek yok, sen varsın yeter bana vs vs.
Ayakkabı daha yeni ikimize de aldık, saat çok seviyor ama düğünde takıldı
İ-pad istiyor ama o zamana işten ayrılmış olacağım, borcun altına girip de ona ödetmek istemiyorum.
Çiçek alıp da kolayına mı kaçsam acaba onun yaptığı gibi

Anladım canım ozaman daha ne yapabilirsin bilmiyorum. Bence bırak bu sene o organize etsin diğer şeyleri senin bu ayarladıkların yeterli.nice yıllara şimdiden
Anladım canım ozaman daha ne yapabilirsin bilmiyorum. Bence bırak bu sene o organize etsin diğer şeyleri senin bu ayarladıkların yeterli.nice yıllara şimdiden
Teşekkür ederim

iPad alırsan çok sevinir bence :)) temiz 2.el olanları kovala. en yeni serisini değilde ipad air al. Biz geçenlerde letgoda birinden 600 tlye aldık. hemde sıfır ayarındaydı.

Size de nice yıllara şimdiden

iPad alırsan çok sevinir bence :)) temiz 2.el olanları kovala. en yeni serisini değilde ipad air al. Biz geçenlerde letgoda birinden 600 tlye aldık. hemde sıfır ayarındaydı.

Size de nice yıllara şimdiden

Bakalım artık bişeyler düşüneceğiz
Teşekkür ederim güzel dileğin için

Hayatınızı renklendirin bi daha mı geleceğiz dünyaya.Bi hayat paylaşıyoruz sevmek sevilmek bedava

O icten gelen birsey sanirım, bende olmuyor. Hani yapsam böyle seyler igreti durur. Haaa esimi delice severim ama romantizm onda da yok, bende de. Sevgimi baska yollarla belli ediyorum..

ya kalbini kırmak gibi olmasın ama..
bunların hiç biri bana romantik gelmedi.
bayat geldi.
Hmm o zaman taze fikirler alalım sizden bende bunu istiyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…