• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romantik bayanlar baksinlar :)

Hani benim için dışarıda yenen yemek ya da bu tarz bir piknik mumlu değilse, birbirinize romantik romantik bakıp sensiz ben hiçim şeklinde sözler söylemezsen gayet güzel. Ama işin içine romantik sözler, danslar, işte kağıtlara yazılan aşk sözleri girince gelemiyorum, gülerim ben ya.

Senin şu dediğinde alırsın sepeti, şarabı oturur yakamozu izler iş, güç, gelecek konuşursun o tamam. İleri boyutu, şarkı, dans, keman, dilek balonu falan yapana da saygım var. İsteyen istediği kadar gözünü çıkarabilir, herkesin kendi zevki...

Şu kırmızıladığım yere ilaveten, birlikte şarkı söylemek kısmını da katıyorum. Benim için de romantizm bu kadar. :)
Ama dediğin gibi, herkesin kendi zevki; balonlu bir karşılama "Dalga mı geçiyorsun?" dedirtirdi sanırım bana, ya da akrabalı video, bir şey ifade etmeyebilirdi. Başkasını duygulandırır, gülümsetir o ayrı tabi. Kişiye özel neticede hepsi.

Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.Akrabalarimizdan eşimi sevdiğimi söyleyip videolar toplayıp birlestirdim.Bide bolonun içine notlar yazıp sisirecegim.İgneyle Patlatip okusun.Bunlar 10 dakikada olup bitecek.Biseyler daha yapmam lazım.Bunun yanında fikir amaçlı ne yapabilirim.Siz neler yaptınız .:deli::KK58:
Benim önerim biraz yaşlı işi kaçacak....mum ışığında hafif bir yemek, hafif müzik ve dans.

Yorumlari okurken skildim.herkes siradanlastirmis. Hayir arkadas komik falan degil. Onun icin zaman harcaman bile ozel ve guzel. Ergencedir yada degildir sonucta dusunup yaptin mi yaptin? Bende hala esim icin biseyler yapmaya calisiyorum mutlu olsun olmasin sonucta bi cabam var ortada. Oda ayni sekilde biseyler icin ugrasiyo. Belki fikir veremiyorum ama dusuncen konusunda seni tebrik ediyorum.

Şu kırmızıladığım yere ilaveten, birlikte şarkı söylemek kısmını da katıyorum. Benim için de romantizm bu kadar. :)
Ama dediğin gibi, herkesin kendi zevki; balonlu bir karşılama "Dalga mı geçiyorsun?" dedirtirdi sanırım bana, ya da akrabalı video, bir şey ifade etmeyebilirdi. Başkasını duygulandırır, gülümsetir o ayrı tabi. Kişiye özel neticede hepsi.

Benim dediğim şarkı hani romantik şarkı ve dans. Ama eşimle biz de İnce Saz, Yeni Türkü, bazen Scorpions, Total Touch, Berlin ve bi dolu grubun 80'ler ve 90'lara ait o naif müzikleri falan dinler söyleriz, o ayrı. Ama sonra hangi ara ne olursa olur birden Rumeli türküleri, 10. yıl marşı ve İzmir'in dağları ile biter gece...

Ben birkere esime dogum gününde pastasina fotoğrafını bastirip kutluyum dedim pastayi mumla getirince ne gerek vardı kucuk bir pasta alsan yeterli :KK70: deyip hevesimi kursagimda birakti ogun bugun dur romantiklikten uzagim :KK70:

size bi tavsiye o zaman esime tanistigimiz gunden bu yana olan resimlerimizle ilgili bi slayt yapmistim.ama duygusal degildi komik seyler yazmistim cok hosuna gitti hala anlatir.sizde boyle bisi yapabilirsiniz

Bizimde bu ay sonunda yildonumumuz cok romantik bir plan yaptım. Evlilik yildonumumuz icin balayi otelimize gidelim 1 hafta tatil yapalim sen ayarlada dedim:KK53::KK53: ay sonuna gidiyoruz:KK70:

KiLar ya bizimde bugun evlilik yıl dönumumuz.Bn aslinda bir hediye sectim siparisini vericektm Ama bizim hanzo bugun izin kullanacagina ďün kullandi bnde sinerlendm iptal ettim.:KK42:Yani bugun kullansaydida bi disari ciksaydik kutlasaydik bn de hediye mi verseydim olmazmiyidiiii Bizim Bu herif git gideli odunlaşıyor HAKSIZ MIYIM?:KK12:

KiLar ya bizimde bugun evlilik yıl dönumumuz.Bn aslinda bir hediye sectim siparisini vericektm Ama bizim hanzo bugun izin kullanacagina ďün kullandi bnde sinerlendm iptal ettim.:KK42:Yani bugun kullansaydida bi disari ciksaydik kutlasaydik bn de hediye mi verseydim olmazmiyidiiii Bizim Bu herif git gideli odunlaşıyor HAKSIZ MIYIM?:KK12:
İşte bu durum kötü yaa. Mesela biz eşimle ikimiz de hiç sevmeyiz böyle günleri kutlamayız, normal günlerden farkı yok bizim için. Konu sahibi ve eşi, ikisi de seviyor, kutluyor.. Ama böyle biri severken diğeri uzaksa bu konulara iki taraf içinde çok can sıkıcı bi durum.. Bence karşılık beklemeden sırf kendiniz için yapın çok istiyorsanız. Eşiniz de özenir, karşılık verirse ne alâ. Ama karşılık vermese de zorlamayın. Hem zoraki romantizmin bi anlamı olmaz, hem de eşinize haksızlık.. Sevmek zorunda değil. Siz seviyorsanız yapın, kutlayın, eğlenin. "Niye bana sürpriz yaptın" demez heralde ? O da sevgisini başka yollarla gösterir..

İşte bu durum kötü yaa. Mesela biz eşimle ikimiz de hiç sevmeyiz böyle günleri kutlamayız, normal günlerden farkı yok bizim için. Konu sahibi ve eşi, ikisi de seviyor, kutluyor.. Ama böyle biri severken diğeri uzaksa bu konulara iki taraf içinde çok can sıkıcı bi durum.. Bence karşılık beklemeden sırf kendiniz için yapın çok istiyorsanız. Eşiniz de özenir, karşılık verirse ne alâ. Ama karşılık vermese de zorlamayın. Hem zoraki romantizmin bi anlamı olmaz, hem de eşinize haksızlık.. Sevmek zorunda değil. Siz seviyorsanız yapın, kutlayın, eğlenin. "Niye bana sürpriz yaptın" demez heralde ? O da sevgisini başka yollarla gösterir..

Yok oda seviyor mesela dogum gunum olsun sevgililer gunu olsun hep hediye alir kutlarz.Ama bu sefer boyle olunca bnde dogal olarak sasirdm ve üzüldm :( Yada artik pek boyle gunleri kafaya takmiyor diyicemde Bu bizim ilk evlilik yil dönumuz sanki kirk yildir kutluyorzda...Etrafimizdaki yakinlarimizda "eee artik evlilik yil donumunuz geldi X artik yıgar tektaslari bestaslari"...Yani kocisimde romantik...Bakalm belki bi supriz yapar:D daha gelmedi kndileri

Balon patlayınca uçar kaçar içindeki. Video da bana saçma geldi açıkçası çünkü evlilik yıldönümü iki kişiye özel olur diğerlerinin pek de umrunda olmaz. Ben kendi evlilik yıldönümümde romantik güzel bi yemek hazırlayıp küçük bir hediye vermeyi düşünüyorum. Böyle de düz bi insanım :süslü:

Back
X