- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
bana görede sız epey ilerlemişsiniz maşallah......herkesın kendı düşüncesi....benım nezdımde gelınlık saflıktır temızlıktır kurdelalında anlamı ozeldır
O kırmızı kuşak gayret kuşağıdır. Gelin evinde yuvasında gayretli olsun bereketli olsun diye bağlanır.bence kalmıyor...gelınlıgın o kırmızı kuşağın bır anlamı var
iki diz birden ameliyat oldum ayakta duramiyorum tam olarak destek almam suan icin sart ameliyattan 1 ay sonra iliskiye girilebilir doktorlarin dedigi. 2 ay oldu ameliyat olaliÖzür dilerim birşey soracağım. Siz tam yürüyemezken nasıl birlikte olacaksınız?
Yani hareketleriniz kısıtlı olmayacak mı? E hareket kısıtlı olunca nasıl olacak ?
Beni yanlış anlamayın lütfen merak ettim.
gizli saklı bişey yapıyormuş gibi hissediyorsanız yapmayın derim.. çünkü yaşayacağınız cinsellik sizde korku ve pişmanlığa yol açar ki bu da cinsellikten soğumanıza yol açar.. ayrıca eşiniz istiyorsa değil kendiniz de istiyorsanz birlikte olun..Aynen oyle 25 yasindayim:) nikah aileler arasinda oldu dugunden once de fazla duyulmasin istedi aileler. Kimseye soyleyemedigim icin sanirim gizli sakli is yapiyormusuz gibi geliyor :)
Tesekkurler
O kırmızı kuşak gayret kuşağıdır. Gelin evinde yuvasında gayretli olsun bereketli olsun diye bağlanır.
iki diz birden ameliyat oldum ayakta duramiyorum tam olarak destek almam suan icin sart ameliyattan 1 ay sonra iliskiye girilebilir doktorlarin dedigi. 2 ay oldu ameliyat olali
sadece zar ve ılk evlılık meselesı olsaydı gelınlık
tecavuze ugrayanlarda gelınlık gıyemez ozaman töbe töbe kurdeleyle bakın ben nasıl bakıreyım ne kadar bakıreyım dıye kendını ıspatlamak zorunda olanları anlamıyorum
gıder bekaret raporumu davetıyeye bastırırım daha mantıklı
ısteyen takar ısteyen takmaz
ısteyen gelınlık yerıne elbıse gıyer
ısteyen sıyah gelınlık gıyer yahu
valla ben evlılıgımın 10. yılında esımle nıkah tazeleyıp bembeyaz bı elbıseyle yıne eglence yapcam mesela coluk cocugumla ?
arkadaşım konuya bir bak senden başka kuşaktan bahseden yok..kimse kuşak takmıyor artık... bir kudeleye bu kadar çok anlam yüklemeyin yahu..
düğünün anlamı ne olaki milleti eğlendirmekten başka?
Yapmayın Allah aşkına bu kadar cehalet iyi değil. Bir kuşak, bir gelinliğe bu kadar anlam yüklemeyin.
evet haklısın ve senin giyeceğin o beyaz elbise de, senin sadece eşine ve çocuklarına ait olduğunu gösterir, bakire olduğunu değil yani
sadece zar ve ılk evlılık meselesı olsaydı gelınlık
tecavuze ugrayanlarda gelınlık gıyemez ozaman töbe töbe kurdeleyle bakın ben nasıl bakıreyım ne kadar bakıreyım dıye kendını ıspatlamak zorunda olanları anlamıyorum
gıder bekaret raporumu davetıyeye bastırırım daha mantıklı
ısteyen takar ısteyen takmaz
ısteyen gelınlık yerıne elbıse gıyer
ısteyen sıyah gelınlık gıyer yahu
valla ben evlılıgımın 10. yılında esımle nıkah tazeleyıp bembeyaz bı elbıseyle yıne eglence yapcam mesela coluk cocugumla ?
retinalarım ve beynim yandı şu yorumdan sonraherkesın kendı dusuncesı....benım ıcın anlamlı çok anlamlı....bır kadının hayatında yasayacagı en ozel gun...cehalete gelınce komık olmayın... avrupaya ozene ozene ne orfumuz kaldı nede adetımız....sırf ozentı bır takım dolaşıyor toplumda
Arkadaş bu nedir, ne yani bu kız şimdi "kocasıyla" beraber olunca namusu mu kirlenecek? Eyvahlar olsun nasıl bakar babasının yüzüne aah ah.... Hem de kocasıyla, hem de beraber! Ay kimseler duymasın konu sahibi çelik külot alsın kendine en iyisi ha ne dersiniz?
Sevgili konu sahibi; resmi nikah zaten "evlenmek" e sen eşini seviyosan güveniyosan bunları yaşamanda ne gibi bi yanlışlık olabilir ki? Ne aşağılık insanlar görüyoruz cinsellik ne kadar ayak altına düştü diyoruz ama o çoook başka bi kulvar. Yorma kendini böyle düşüncelerle :) Sen hazırsan koyver gitsin :)
herkesın kendı dusuncesı....benım ıcın anlamlı çok anlamlı....bır kadının hayatında yasayacagı en ozel gun...cehalete gelınce komık olmayın... avrupaya ozene ozene ne orfumuz kaldı nede adetımız....sırf ozentı bır takım dolaşıyor toplumda
Hayır bir şekilde anlasalar bile ne olur, di mi?Düğün işin şovudur partisidir, adam nikahlı kocanız. Elalem düğünde yüzünüze bakıp anlamaz nasılsa. Haklı yani.. Ha aynı evd eyaşamışsın ha birlikte olmuşsun kocanla. Merak etme millet biliyorsa bunu dedikodusunu etmiştir zaten. :)
avrupa özentilerine kızıp, avrupa adeti beyaz gelinliği savunmakta ayrı bir ironi olsa gerekherkesın kendı dusuncesı....benım ıcın anlamlı çok anlamlı....bır kadının hayatında yasayacagı en ozel gun...cehalete gelınce komık olmayın... avrupaya ozene ozene ne orfumuz kaldı nede adetımız....sırf ozentı bır takım dolaşıyor toplumda
herkesın kendı dusuncesı....benım ıcın anlamlı çok anlamlı....bır kadının hayatında yasayacagı en ozel gun...cehalete gelınce komık olmayın... avrupaya ozene ozene ne orfumuz kaldı nede adetımız....sırf ozentı bır takım dolaşıyor toplumda