Resmi Nikah

gerçek anlamı bumuymuş ilk defa duydum.. biz hep bekaret simgesi olarak bildiğimiz için kesinlikle takmayı düşünmemiştim..takmadım da zaten kime ne benim bacak aramdan diye...

kesin bekaret anlamınıda kuşağa erkek anneleri yüklemiştir ha...
Biz de bu amaçla bağlanır. Biz gayret kuşağı olarak biliriz.
Bekaret anlamını kim hangi kafayla yükledi bilmiyorum.

herkesın kendı dusuncesı....benım ıcın anlamlı çok anlamlı....bır kadının hayatında yasayacagı en ozel gun...cehalete gelınce komık olmayın... avrupaya ozene ozene ne orfumuz kaldı nede adetımız....sırf ozentı bır takım dolaşıyor toplumda

Anam sen anlamıyon galiba, hatun kocasıyla diyoz kız:KK70: Bak şivem değişti, gözüm döndü sana laf anlatmaktan:confused: Sen tak kuşağını, giy beyazları, sen tertemiz ol, bakire ol, herkes sana ah ne kadar saf temiz desin :KK45: hadi bay zihinlerimiz uyuşmadı:KK45:

Hayır bir şekilde anlasalar bile ne olur, di mi?
Yok gelinlik berakareti simgeliyecekse illa, o zamanda düğünde millet, bunlar bu gece o işi yapacaklar mı diye düşünüyor? O daha beter değil mi?:KK48:
Valla bence öyle ama konu sahibi bunu önemsiyor galiba. :) Ayrıca nedir yani herkes onların sex hayatını düşünüyor ya da insanlar bunu yapmayı büyütüyor. Tamam önüne gelenle yatılsın demiyorum ama işte tabulaşmış bir konu. Bunun için insan öldürülen bir ülkede yaşıyoruz maalesef biz.

Ya ben size ilişkiye giremezsiniz demedim dikakt ederseniz.
Her türlü girilir ama zevk başkadır yani sadece eşinizin takılabilkdiği sizin asker gibi duracağınız birşey de değildir.
O yüzden sordum hani ayaklar falan rahat harket etmiyorsa nasıl olacak diye
Yoksa tabiki sevişin ona ben karışamam
Tamm canm farkindayim ben de onu cevapladim zaten ters bi sey yok:)

Ben duygusal boyutunda danismak istedim tesekkur ederim hepinize icim rahatladi ayni evde yasiyoruz diye bile kendimi kotu hissediyordum. Bunlar gercekten cocuklugumuzdan beri olan baskilar bilinc altimiza islemis. Sonucta evliyiz resmi olarak. Sagolun canlar
Canım, önemli olan sen kendi fiziksel olarak iyi hissediyor musun? Hayır ilk deneyimin bedenen sağlıklı olduğunda olsa daha iyi olur sanki.

Onun haricinde olayı oraya kadar getirmeden yapılabilecek bir sürü şey var. Sen keyfine bak sadece.

Yaw bu arada duyanda konuda uzman konuşuyor sanıcak. Ben kaçtım. :KK48:

Valla bence öyle ama konu sahibi bunu önemsiyor galiba. :) Ayrıca nedir yani herkes onların sex hayatını düşünüyor ya da insanlar bunu yapmayı büyütüyor. Tamam önüne gelenle yatılsın demiyorum ama işte tabulaşmış bir konu. Bunun için insan öldürülen bir ülkede yaşıyoruz maalesef biz.
Aynen oyle ben de bunun farkindayim konu sahibi olarak belki ameliyat dolayisiyla fazla duygusalim ve normal dusubemiyorum danismak hatta biraz da dertlesmek istedim bunlar hep baski ve bilinc altindan dolayi cok tesekkurler cevaplar icin

.....
iyiki çokuz. iyiki varız. yaşasın bizlerin çokluğu.:KK9::KK9::KK9:

kadını nesne gibi görmeyen çoğunluk.
hep olun çok olun:KK9::KK9::KK9:

ne kadar komıksınız yahu....he he ben nesne gını göruyom he he..sız nasıl anladıgınıza bakın
bu arada ne kadarda lafımdan cumlelerımden alınanlar varmıs...bı yerlere dokundum demek...uzuldum hepınızın adına

Şu saatte bu soru;
gençliği yetiştirirken yapılan hataların trajikomik halleridir, tu -kaka cinsellik şşş çok ayıp sen geç bakim odana dinleme büyüklerini, ona bakma bunu yapma sonuçta meydanda .
İçin nasıl rahat ise öyle davran Y Yapraknz

Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz
kocan o senin bence:)
imam nikahı da kıydırın da rahat rahat beraber olun
niye o kadar düğüne takıldınız:)

X