Resmi Nikah

Beyaz gelinliği bakire olarak giymek istediğiniz için sanırım bu düşünceniz.
Ama zaten resmen evlisiniz bence dilediğiniz gibi yaşayın

ayrıca gelinlik illa beyazmı olacak. eskiden osmanlıda gelinlik kırmızıymış

kadının kocası dedıgınız gbı....ne demek haketmemek....resmı nıkah var ortada....ama dugun anlamını yıtırıyor....kuşakta komık kalıyor

Aynen oyle 25 yasindayim:) nikah aileler arasinda oldu dugunden once de fazla duyulmasin istedi aileler. Kimseye soyleyemedigim icin sanirim gizli sakli is yapiyormusuz gibi geliyor :)
Tesekkurler

düğünü yaptıktan sonra olsa daha iyi olur bence ama aynı evde duracaksanız o iş zor işte

bana görede sız epey ilerlemişsiniz maşallah......herkesın kendı düşüncesi....benım nezdımde gelınlık saflıktır temızlıktır kurdelalında anlamı ozeldır

sadece zar ve ılk evlılık meselesı olsaydı gelınlık
tecavuze ugrayanlarda gelınlık gıyemez ozaman töbe töbe kurdeleyle bakın ben nasıl bakıreyım ne kadar bakıreyım dıye kendını ıspatlamak zorunda olanları anlamıyorum
gıder bekaret raporumu davetıyeye bastırırım daha mantıklı
ısteyen takar ısteyen takmaz
ısteyen gelınlık yerıne elbıse gıyer
ısteyen sıyah gelınlık gıyer yahu
valla ben evlılıgımın 10. yılında esımle nıkah tazeleyıp bembeyaz bı elbıseyle yıne eglence yapcam mesela coluk cocugumla ?

kadının kocası dedıgınız gbı....ne demek haketmemek....resmı nıkah var ortada....ama dugun anlamını yıtırıyor....kuşakta komık kalıyor

arkadaşım konuya bir bak senden başka kuşaktan bahseden yok..kimse kuşak takmıyor artık... bir kudeleye bu kadar çok anlam yüklemeyin yahu..
düğünün anlamı ne olaki milleti eğlendirmekten başka?

benim arkadaşlarım 2ci evliliklerini yaptılar ikiside gelinlik giydi. çokta güzel oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…