Resmi Nikah

Evet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)
ya allah ıyılıgını versın
ben bakıre evlendım kurdale falan baglatmadım
olsa ne olmasa ne :)
senın ozel hayatından kıme ne
resmı kocan o senın
bosver
nıkahla dugun arası baya zaman olarak evlenen ınsanlar var...
katıldım da dugunlerıne hıc aklıma o işi hallettıklerı gelmemıstı dogrusu
aklında fıkrınde sızle ılgılı boyle dusunecek kısıler nıkahdan oncesındede dusunur

2ay önce ameliyat ve nikah oldu. Annem ve kayınvalidem bir hafta önce gittiler artık biraz yürüyebildiğim için biz de oyle kala kaldık

Şuan değnklerle yürüyebiliyorum tam olarak yürüyebilmem o tarihlere denk geliyor. O yuzden mayıs gibi düğün inşllh erkenden ayağa kalkabilirim

Özür dilerim birşey soracağım. Siz tam yürüyemezken nasıl birlikte olacaksınız?
Yani hareketleriniz kısıtlı olmayacak mı? E hareket kısıtlı olunca nasıl olacak ?
Beni yanlış anlamayın lütfen merak ettim.

bence kalmıyor...gelınlıgın o kırmızı kuşağın bır anlamı var
kusura bakmayın da siz çoook eskilerde kalmışssınız.Namus vs. gibi şeyler kurdeleyle gelinlikle olacak şeyler değil.O zaman 2. ve 3. kez evlenenler için gelinliğin anlamı farklı mı oluyor ?

Konu sahibi sizin de kendi düşünceniz sonuçta,ama koltuk değnekleri ile yürüyorum demişsiniz,fiziken bir zorluk yaşayacaksanız bencede iyileşene kadar beklemelisiniz.

2ay önce ameliyat ve nikah oldu. Annem ve kayınvalidem bir hafta önce gittiler artık biraz yürüyebildiğim için biz de oyle kala kaldık
eşini sen iyi tanırsın beraber olunca cinsel manada yani düğün dernek ev kurmada isteklerini öteler mi?
ama düşününce nikah kıyılıncada öteler öteleyen.
anam o senin kocan yapın istediğinizi.

öncelikle geçmiş olsun ve de evliliğiniz hayırlı olsun..
artık evlisiniz herşeyi yapma hakkınız var (bana kalasa herşeyi yapmak için evliliğe de gerek yok ama )
ama içiniz rahat etmeyecekse pişmanlık duyacaksanız yapmayın bu sizin cinsel hayatınızı olumsuz etkileyebilir.. ayrıca koltuk değnekleri ile dolaşacak kadar ağır bir operasyon geçirmişsiniz , bunu bahane edebilirsiniz kendinize ve eşinize

Çok teşekkürler herkese. Bir de şunu söylemek istiyorum kızlar hayatta ne olursa olsun yürüyebildiğiniz her gün o kadar güzel ki. Herkese sağlıklı mutlu ömürler

Anneler varken ayrı odalarda mı kaldınız

şimdi evin düzeni nasıl

hani karı koca gibi yaşayıp da adama olmaz da olmaz derseniz gerilir mi bunu bilemeyiz

ama biraz daha iyileşmek ve düşünmek için kendinize zaman tanıyın

bana görede sız epey ilerlemişsiniz maşallah......herkesın kendı düşüncesi....benım nezdımde gelınlık saflıktır temızlıktır kurdelalında anlamı ozeldır

Çok şeker. Yaşınız mı küçük?
Sizi aynı evde başa başa bırakabiliyorsa sevişebilme ihtimalinize aileler bile OK vermiş yani.

Ama nikahınız çok az kişi şahitliğinde olduysa siz evli gibi hissetmiyor olabilirsiniz. Ben de düğün hiç umarsam mesela, ama nikah dediğine epey seyirci olmalı gibi geliyor. Hani evli olduğunu cümle alem bilecek.

bence kalmıyor...gelınlıgın o kırmızı kuşağın bır anlamı var

Yani kız kocasıyla birlikte oldu diye, beyaz gelinliği beyaz, kuşağıda kırmızı olmaktan çıkıyormu...Onları haketmemiş mi oluyor anlamını yitiriyor derken. Hemcinsler böyle düşünürse, erkek müsvetteleri kendini bir halt sanıyor işte. Bence bekar dul herkes beyaz gelinliği ve kırmızı kuşağı sonuna kadar hakediyor çünkü o bir kadın....Bu dünyada ki en değerli varlıklarız biz...

aileler bunu tahmin ediyordur ever.mesela bizimkiler bizi başbaşa bırakmıyorlar.olacakları tahmin ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…