Resmi Nikah

Yapraknz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
27
14
Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz

mayısa kadar bırlıktemı kalacaksınız.....eger oyleyse adamda haklı sonucta karısı......ama dugununde gelınlıgınde bır anlamı var.....bırlıkte yasarsanızda o dugunun bır anlamı kalmazkı....ben olsam acılınden bır dugun yapardım....rahatsızlığınız ne bılmıyorum ama sızı fazla yormayan sekılde

Yani resmi nikah var aynı evde yaşıyorsunuz aileler biliyor ama eminsiniz değilimi düğüne kadar bi ayrılık olmaz.. Artı ya hamile kalırsan böyle bi durumda göz önünde bulundur korunurlarken bile hamile kalanlar olabiliyor.. Mayıs'a baya var düğünü öne çekseniz nasıl olur

artik zaten o senin esin ama sen zaten su anda ameliyatliysan bisi yapamazsiniz ki illaki beklemek zorunda bu surecte de birbirinize evli olarak daha cok alisirsiniz oluruna birakirsiniz belki bisileri

Evet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)

Ben de resmi nikah gerçek nihaktır diyorum da.
Sizin bu durumunuzda resmi nikahınızda siz evliliğe adım attığınızı düşünmemişsiniz. Ben evlendim demiyorsunuz mesela. O yüzden de sanki birlikteliğiniz evlilik dışıymış gibi geldi bana da nedense. Siz resmi nikaha evlilik anlamı vermediğiniz için okurken ben de veremedim.

Kesinlikle resmi nikahli esisin ewlenmisin yani istedigin sekilde yakinlasabilirsin dugunu niye bekliyosun anlamadim madem ayni evde kaliyosunuz...

Ne alakası var düğün ve gelinliğin anlamıyla,sonuçta artık resmen evliler.Düğünden önce ilişkiye girenler için düğünün ve gelinliğin bir anlamı kalmıyor mu yani ?

Şuan değnklerle yürüyebiliyorum tam olarak yürüyebilmem o tarihlere denk geliyor. O yuzden mayıs gibi düğün inşllh erkenden ayağa kalkabilirim

Evet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)

bir arkadaş yazmış korunun mutlaka.. gelinliğede fazla anlam yüklemeyin....hala kurdele bağlama geleneği sürüyor mu yahu..ben evleneli 14 sene oluyor ben bağlamadım kurdele falan..

şimdi aynı evde yaşarken ne kadar uzak durulabilir bilemedim

ama yukarıda arkadaş yazmış hamile kalırsanız kötü olur

ayrı odalarda ev arkadaşı gibi olmak da zor olur

hadi bu gece birlikte olalım diye başlamayın gelişirse olur diyeceğim de belki siz ilk birlikteliğinizi de hatırlamak istersiniz özel olsun hazırlık olsun dersiniz bilemedim

yani karar ikinizin

kurdelenizi vs de yine bağlarlar; bir şey olmaz önemli olan nikah ve en önemlisi huzur..

eşimle bir sene birlikte yaşadık; sonra da düğün yaptık kime ne bizim yatak odamızdan ki

ikiniz yalnızmı yaşıyorsunuz yoksa aileside var mı o evde ona göre bir şey diyeceğim

Ne alakası var düğün ve gelinliğin anlamıyla,sonuçta artık resmen evliler.Düğünden önce ilişkiye girenler için düğünün ve gelinliğin bir anlamı kalmıyor mu yani ?
ay onu da geç, millet ikinci üçüncü evliliğini yaparken bile gelinlik giyiyor...

Teşekkür ederim cevaplarınız için çok zor bi dönem geçirdim psikolojik olarak toparlanamadım daha. Tabiki resmi nikah evliliktir. Sadece duygusal olarak kötü hissediyorum bu yüzden danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…