Resmi Nikah

Biz de bu amaçla bağlanır. Biz gayret kuşağı olarak biliriz.
Bekaret anlamını kim hangi kafayla yükledi bilmiyorum.

Anam sen anlamıyon galiba, hatun kocasıyla diyoz kız Bak şivem değişti, gözüm döndü sana laf anlatmaktan Sen tak kuşağını, giy beyazları, sen tertemiz ol, bakire ol, herkes sana ah ne kadar saf temiz desin hadi bay zihinlerimiz uyuşmadı

Hayır bir şekilde anlasalar bile ne olur, di mi?
Yok gelinlik berakareti simgeliyecekse illa, o zamanda düğünde millet, bunlar bu gece o işi yapacaklar mı diye düşünüyor? O daha beter değil mi?
Valla bence öyle ama konu sahibi bunu önemsiyor galiba. :) Ayrıca nedir yani herkes onların sex hayatını düşünüyor ya da insanlar bunu yapmayı büyütüyor. Tamam önüne gelenle yatılsın demiyorum ama işte tabulaşmış bir konu. Bunun için insan öldürülen bir ülkede yaşıyoruz maalesef biz.

Tamm canm farkindayim ben de onu cevapladim zaten ters bi sey yok:)

Canım, önemli olan sen kendi fiziksel olarak iyi hissediyor musun? Hayır ilk deneyimin bedenen sağlıklı olduğunda olsa daha iyi olur sanki.

Onun haricinde olayı oraya kadar getirmeden yapılabilecek bir sürü şey var. Sen keyfine bak sadece.

Yaw bu arada duyanda konuda uzman konuşuyor sanıcak. Ben kaçtım.

Aynen oyle ben de bunun farkindayim konu sahibi olarak belki ameliyat dolayisiyla fazla duygusalim ve normal dusubemiyorum danismak hatta biraz da dertlesmek istedim bunlar hep baski ve bilinc altindan dolayi cok tesekkurler cevaplar icin

.....
iyiki çokuz. iyiki varız. yaşasın bizlerin çokluğu.

kadını nesne gibi görmeyen çoğunluk.
hep olun çok olun

ne kadar komıksınız yahu....he he ben nesne gını göruyom he he..sız nasıl anladıgınıza bakın
bu arada ne kadarda lafımdan cumlelerımden alınanlar varmıs...bı yerlere dokundum demek...uzuldum hepınızın adına

Şu saatte bu soru;
gençliği yetiştirirken yapılan hataların trajikomik halleridir, tu -kaka cinsellik şşş çok ayıp sen geç bakim odana dinleme büyüklerini, ona bakma bunu yapma sonuçta meydanda .
İçin nasıl rahat ise öyle davran Y Yapraknz

kocan o senin bence:)
imam nikahı da kıydırın da rahat rahat beraber olun
niye o kadar düğüne takıldınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…