Ne kadar küstahsınız..
Bence siz benim ne demek istediğimi anlamadınız..
Göbek atmakla alakası yok olayın..
o kurdeleyi bağlatıyorsan zaten bence düğünü bekle . kadınların kendine attığı kazıktır o kurdele .bakire kızları bırak bakire olmayıp kurdele bağlayanınıda gördü bu gözler neyse ..Evet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)
Ya bunun küstahlıkla ne alakası var hemen hakarete meyillisiniz. Düğün demek göbek atmak değilmi.
Kurdele için miEvet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)
nokta.Hanımlar,
polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin lütfen.
Konu sahibesi,
kurdele demişsiniz, ben kurdeleye karşıyım, neyse eğer düğünüm olurken içim rahat olsun, içim içimi yemesin vs diyorsanız düğününüzü bekleyin lakin benim görüşüm, resmi nikahı kıyılmış insanlar resmen eştir, artık aynı evde oturmalıdırlar.
o kadı öz be öz kocasıyla sevişsem mi acaba diye konu açarsa herkese düşündüğünü söyler. Hangisi daha abes acaba?Yahu delirmiş bu insanlar..
Kadın öz be öz nikahlı kocasıyla sevişmeyi düşünüyo diye bi namussuz demedikleri kalmış..
Pes..Ne çok ahlak bekçisi varmış.
o kurdeleyi bağlatıyorsan zaten bence düğünü bekle . kadınların kendine attığı kazıktır o kurdele .bakire kızları bırak bakire olmayıp kurdele bağlayanınıda gördü bu gözler neyse ..
Ben düğün yapmadım nikah yaptım.
Düğünüm demedim..
Hakarete meyilli değilim ben.
İnsanların alay etmelerine karşıyım sadece..
İnsanlar dalga geçmeden de fikirlerini beyan edebilirler..
Saygıdan yanayım.
Göbek atmadan evlendiğimi anlayabilecek kadar aklım da eğitimim de var..
Kimseye de benimle dalga geçme izni vermem..
Tekrar alıntılamazsanız sevinirim.
Biz sizinle aynı tarzda değiliz çünkü..
o kadı öz be öz kocasıyla sevişsem mi acaba diye konu açarsa herkese düşündüğünü söyler. Hangisi daha abes acaba?