Resmi Nikah

Evet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)
o kurdeleyi bağlatıyorsan zaten bence düğünü bekle . kadınların kendine attığı kazıktır o kurdele .bakire kızları bırak bakire olmayıp kurdele bağlayanınıda gördü bu gözler neyse ..

Ya bunun küstahlıkla ne alakası var hemen hakarete meyillisiniz. Düğün demek göbek atmak değilmi.

Ben düğün yapmadım nikah yaptım.
Düğünüm demedim..
Hakarete meyilli değilim ben.
İnsanların alay etmelerine karşıyım sadece..
İnsanlar dalga geçmeden de fikirlerini beyan edebilirler..
Saygıdan yanayım.
Göbek atmadan evlendiğimi anlayabilecek kadar aklım da eğitimim de var..
Kimseye de benimle dalga geçme izni vermem..
Tekrar alıntılamazsanız sevinirim.
Biz sizinle aynı tarzda değiliz çünkü..

Evet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)
Kurdele için mi
Ben sandım ki Mayıs'a çok var ne olur ne olmaz diyosun
Ama cidden nikahla düğün arası bu kadar uzun olmasa iyiydi
Kaç ay evli yaşayacaksınız, sonra birden gelinlik damatlığa bürünüp oynamak daha baymaz mı
Bi de hamile kalınırsa, daha zor..

Hanımlar,
polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin lütfen.

Konu sahibesi,
kurdele demişsiniz, ben kurdeleye karşıyım, neyse eğer düğünüm olurken içim rahat olsun, içim içimi yemesin vs diyorsanız düğününüzü bekleyin lakin benim görüşüm, resmi nikahı kıyılmış insanlar resmen eştir, artık aynı evde oturmalıdırlar.

bi arkadaşım nikahlıydı beraber doğu görevine gittiler eşiyle iki sene sonra oldu düğünü Allahtan çocuk yapmadı...dikkat edin kendinize hamile gelinlik giymeyin,onun dışında beyefendi zaten kocanız..bunda sorun yok..ha düğün dernek illa olacağı için dikkat edin dedim birliktelikten sonra eşiniz düğün müğün yok tamamdır artık derse orası başka.

Arkadaşlar boşverin
Birbirinize girmeye değmez ki
Herkes kendi görüşünü yazıyo netice de tabi farklılıklar olacak
Ben konuyu okurken başka sebepler düşünmüştüm ama kurdele denince şaşırdım mesela
Ama o da onu önemsiyo demek, öyle büyümüş
Eh kurdele düğünde kesiliyo
Açılışı bekle kocacım diyeceksin o zaman

nokta.

Yahu delirmiş bu insanlar..
Kadın öz be öz nikahlı kocasıyla sevişmeyi düşünüyo diye bi namussuz demedikleri kalmış..
Pes..Ne çok ahlak bekçisi varmış.
o kadı öz be öz kocasıyla sevişsem mi acaba diye konu açarsa herkese düşündüğünü söyler. Hangisi daha abes acaba?

Ya hiç güleceğim yoktu cidden ama dayanılacak gibi değil yazılanlar.

Sen de kırmızı kurdeleyi tabu gibi görmediğini vurgulamaya çalışırken aslında en çok tabu gibi gören sensin bence.

Düğünde bakire olmamasına rağmen kırmızı kurdele bağladığını gören gözler oraya mı takılı kalmış. Sana ne ki?

Merak ettim tarzınız nedir. Ayrıca eğitiminizi soranda olmadı ve anladım yaranızmı deşildi. Ayrıca önce veya sonra birliktelik yaşayanlar sizi neden bu kadar gerdi..hadi size iyi günler baş baş

Son düzenleme:
Eşimin görevi gereği lojman için evli olmamız gerekiyordu nikah kıydık düğünden 3 ay evvel..ailemin evinde kaldığımız zamanlarda oldu, eşim bekar evini boşaltıp doğu görevine gidene kadar bizde kaldı ama düğüne kadar lafı bile olmadı bu işin..bunda bir yanlış yok arz talep meselesi,nikahlı eşiniz hiçbir yanlış yok arkadaşım.ben düğünümü bekledim hemde iki yerde düğünüm oldu ikinci düğünden sonra oldu herşey...geçmiş olsun

Düğünle nikah arası gerçekten uzunmuş ya herseyi de yasayinca insanın düğün yapmaya hevesi isteği olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…