Resmi Nikah

komik valla komik.. Kırmızı kurdelayı bağlayan herkese bekaret kontrolü mü yapılıyor ulu orta da bağlatma bağlatmama kıstası olmuş.

düğün eğlencedir,dügün yemektir vs. ama asla evlilik düğünle olur demek değildir.
benim sadece nikah yapan ağabeyim arkadaşlarım onların çocukları ,yeğenim nikahsızmı şimdi. yada nihaksız evlilkten olan çocuklarmı. mantık biraz

Psychopaths
hanımın hatda katda resmı nıkahlı kocası
halıyle aynı evde yasıyorlar

Evet terk edebilir.
Ailesi duyunca dugune kadar bekleyemedin mi dese terk edildiginde, babasinin yuzune bakabilecek mi? Ben olsam bakamam.

Millet göbek atmadan anlamadınız yani evli olduğunuzu

Sen beraber olsanda olmasanda herkez sizin beraber olduğunu düşünecek bunu biliyorsun değilmi ,kimi inandırabilirsin 1 sene aynı evde kalıpda hiçbirşey olmadığına, O yüzden boşver başkalarını

Evet terk edebilir.
Ailesi duyunca dugune kadar bekleyemedin mi dese terk edildiginde, babasinin yuzune bakabilecek mi? Ben olsam bakamam.

Ben bakardım. Nikah kıydırmasaydı madem? Annemi dikseydi başıma? Duramamışlar mı başımda? Bilmiyorlar mıymış ne olacağını kendileri çoluk çocuk sahibi değil miymiş?

kızlar 11 bucuk aylık evlıyım
evlılıgımın ılk 6 ayı korktugum ıcın ılıskıye gıremedım bakire gezdım
benım zar fazla namuslu çıktı
hem benim herifcan benı terk etseydı namuslu tertemız bakire dul olmus olcaktım
kahretsın keske vajınısmusu yenıp hamıle kalmasaydım bak gordunmu

Evet terk edebilir.
neden bakmasın. nikahın amacı ne o zaman. nikah yapılmasın madem olay düğünse sadece eğlenelim gelinlik giyelim yemek yiyelim. bumudur. kocası o adam onun. neden bakamayacak.

Y Yapraknz bak konuyu açtın ne hallere düştün ameliyat olmak için evlenmişsin diyenler çıkarsa şaşırma
Sana tavsiyem hayatını yaşa gördüğün gibi değişik fikirler var sen sana doğru geleni yap.

Yawwwfff he he cok istiyorsan, yapsin bana ne? Allahim ya. Yorum atmaya da gelmiyor.

evet yorum ( atmaya ) yazmaya gelmiyor
size ne dıyen olmadı
yorum ATMAYIN dıyen de olmadı hanfendi...
konuyla alakalı onemlı bı konuyu atlamıstınız eksık bı sekılde savunuyordunuz tezinizi güçlendirin dıye bılgı verdım
benımle hayır aynı evde yasamıyorlar dıye ınatlastıgınız ıcın bılgıyı tazelemek ıstedım
paniğe gerek yok sakin olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…