Resmi Nikah

İki dizinden ameliyat olmuş, iyileşme sürecindeymiş düğüne yakın zamanda tamamen iyileşecekmiş.
İkisini başbaşa bırakan analar babalar biliyordur da ondan yapmışlardır nikah, ya da aile olarak ters geliyorsa zaten yapmasalardı.
Bu insanlar tutup da düğünden önce neden oldu diye kıyamet de koparırlarmış?
Konu sahibi böyle düşünüyorsa ailesel beklentisi bu yönlü olabilir.

mayıs ayına çok var, hamilelik vs olusa belkı sıkıntı yaşayabilirsinz..iyi düşünün derim

neden bakmasın. nikahın amacı ne o zaman. nikah yapılmasın madem olay düğünse sadece eğlenelim gelinlik giyelim yemek yiyelim. bumudur. kocası o adam onun. neden bakamayacak.
Bizde dugun ilan edilir. Yani kagit uzerinde yaptigin gibi dugun dernekle ilan edilir. Gelinlikle eve gidilir. Ama illa dugun olmadan sevisicem diyorsa bana ne? Bu kadar uzatilmaz ki. Sanki konu benim.

Diger cvp veren arkadas,
Ameliyat icin kisa bi zaman orda kalacak. Beraber yasiyoruz dememis. Dugune kadar orda kalicam da dememis. Okudunuz mu yaziyi.

yanlış bilgiler veriyorsunuz okuyanlara. resmi nikahlanan, hatta arkasından imam nikahınıda yapan insanların sırf düğün yapmadı diye evli olmadıklarını, babalarının yüzüne beraber olurlarsa nasıl bakacağını sorguluyorsunuz.
yapmayın. evli insanları resmen evli değil konumuna getiriyorsunuz. burayı çok kişi okuyor,yanlış bilgilendirmeyin, bilmeyen insanları..

Ayni evde zaman geciricez demis. Ameliyat yuzunden. Beraber yasiyoruz dememis. Ne paniyi yahu. İyice sardiniz bana.

Evet terk edebilir.
Ailesi duyunca dugune kadar bekleyemedin mi dese terk edildiginde, babasinin yuzune bakabilecek mi? Ben olsam bakamam.

düğünün amacı ne milleti eğlemek değil mi? nikahın amacı ne resmiyet kazandırmak meşrulaştırmak değil mi?
hangisinden sonra beklemek gerekir mantıklı olarak sizce?

Yahu ne yaparsa yapsin. Anladik elbirligi ile sevissin diyorsunuz. Tmm sevissin. De bi birakin yakami. Bu ne yahu. Konu sahibi degilde, baskalari cvp veriyor.

Benim dusuncem bu. Degismeyecekte. Nokta.

yakasına yapıstıgımızı, ona sardıgımızı dusunenlerın bazı uyelerın yuksek egolarına hayran kaldım
sanırım her ortamda aynı seyı hıssettıklerı ıcın bu denlı agresıfler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…