İkisini başbaşa bırakan analar babalar biliyordur da ondan yapmışlardır nikah, ya da aile olarak ters geliyorsa zaten yapmasalardı.İki dizinden ameliyat olmuş, iyileşme sürecindeymiş düğüne yakın zamanda tamamen iyileşecekmiş.
Bizde dugun ilan edilir. Yani kagit uzerinde yaptigin gibi dugun dernekle ilan edilir. Gelinlikle eve gidilir. Ama illa dugun olmadan sevisicem diyorsa bana ne? Bu kadar uzatilmaz ki. Sanki konu benim.neden bakmasın. nikahın amacı ne o zaman. nikah yapılmasın madem olay düğünse sadece eğlenelim gelinlik giyelim yemek yiyelim. bumudur. kocası o adam onun. neden bakamayacak.
kaldı ki , aileleri de yalnız bırakmış bunları artık evlerinde...Ben bakardım. Nikah kıydırmasaydı madem? Annemi dikseydi başıma? Duramamışlar mı başımda? Bilmiyorlar mıymış ne olacağını kendileri çoluk çocuk sahibi değil miymiş?
Farkında mısınız zaten o nikah aynı evde kalacağınız için böyle bir durum olursa diye yapılmış.
Siz daha neyin derdindesiniz?
Millet göbek atmadan anlamadınız yani evli olduğunuzu
Ayni evde zaman geciricez demis. Ameliyat yuzunden. Beraber yasiyoruz dememis. Ne paniyi yahu. İyice sardiniz bana.evet yorum ( atmaya ) yazmaya gelmiyor
size ne dıyen olmadı
yorum ATMAYIN dıyen de olmadı hanfendi...
konuyla alakalı onemlı bı konuyu atlamıstınız eksık bı sekılde savunuyordunuz tezinizi güçlendirin dıye bılgı verdım
benımle hayır aynı evde yasamıyorlar dıye ınatlastıgınız ıcın bılgıyı tazelemek ıstedım
paniğe gerek yok sakin olun...
Evet terk edebilir.
Ailesi duyunca dugune kadar bekleyemedin mi dese terk edildiginde, babasinin yuzune bakabilecek mi? Ben olsam bakamam.
hahayAyni evde zaman geciricez demis. Ameliyat yuzunden. Beraber yasiyoruz dememis. Ne paniyi yahu. İyice sardiniz bana.
mayıs ayına çok var, hamilelik vs olusa belkı sıkıntı yaşayabilirsinz..iyi düşünün derim
Bunu anlayan yok.
Bunu anlayan yok.
Adamlar kızı gözden çıkarmış zaten
Farkli dunyalardayiz cnm. O yuzden nokta diyip birakiyorum.neden bebek evlilik dışımı oluyor hamile kalırsa
evet. ben somut şeyleri yazıyorumFarkli dunyalardayiz cnm. O yuzden nokta diyip birakiyorum.