Resmi Nikah

sende yorumlarıma zıt yorum yapmazsan öleceksin hastalığı var sanırım . dikkat ettim de bir kaç gündür sitede hep yorumlarımı alıntılayıp ters yorum yapıyrosun .
kırmızı kurdeleyi komik buluyorum adıma . bakirelik simgesi olduğu için . bakire olmayıp utanılcak birşeymiş gibi bunu saklayan üstüne kırmızı kurdele takıp sahtekarlık yapanlar komiğime gidiyor okadar . banane tabi haklısın . traji komik bence . neyse yorum yapmazsan sevinirim zira sıkıldım muhalefetinden artık . istediğin kadar yaz cevap vermem . benim için cinsellik asla tabu değildir olmamıştırda . istediğim hayatı yaşadım yaşıyorum benim bileceğim iş . 25-30 küsür yaşında insanalrın kırmızı kurdeleyele evlenmesi komik geliyor okadar . akıllarınca namuslarını ispatlıyorlar işte . sende onlardan biriymişsin demek ki atladın hemen . kırmızı siyah istediğinizi takın ya banane .

Eşinizin Adamlığı valla helal olsun

valla 4 yıldır evliyim, hala gelinlik giyinip düğün yapasım var, benden bişey götürmedi 4 yıldır yaşadığım cinsellik

E tabi evlenmenin meşru yollardan çocuk sahibi olmak olarak algılandığı bi ülkede böyle soruların olması çok normal.

Bu arada tabi bu şekilde evlenip daha sonra düğün yapılmadan sorun yaşayıp ayrılan insanlar duymadık mı, ben çok duydum.yani öyle bişey olsa bi yanda da düşünüyorum da 3 ay evli kalmak için bekaret kaybetmeye de değmez belki aman ne bilim

aynı evde kalmışsın bir kere sadece ilişkiye girmek kalmıştır zaten ...
ama agır bir ameliyat düğün iyileştikten sonra falan demişsin şimdi de ilişkiden bahsediyorsun bana azıcık tuhaf geldi açıkçası...ayrıca ailen nasıl izin verdi bizde en azından biri yanında kalır iyileşince de alır getirir kızı ne olursa olsun düğünden önce aynı eve bırakılmaz haa bu çok öenmli mi yapacak olan her şekilde yapar...

Sonuçta sizde biliyorsunuz esas evliliğin nikah olduğunu düğünü bu şekilde beklemeye gerek yok tabi ki ateşle barut zaten yan yana çok duramaz Güzel şekilde korunarak kendinizi hazır hissettiğinizde tabi ki olmalı ama psikolojik olarak hazır hissetmiyorsanız bunun ne nikahla ne düğünle alakası var olması gereken zamanda olur Hayırlı olsun mutluluklar dilerim

resmi nikahh kıymışsınnn ne güzell artık eşisinn.. adam haklıı... ama imam nikahıda kıyy öylee yap ne yapıyorsann.. o zamann düğünden önce olmuşş düşüncesinide atarsınn

Sakın sevişmeyin. Hatta düğünden sonra da 3 ay sabredin. Nefis terbiyesidir. Çok sevap. Hele nikahlı kocanızla asla ve katta sevişmemek sabrını gösterebilene öbür dünyada çok büyük sevaplar vardır. Hem sevişip sevişip ziyarete gelen anne babanızın elini utanmadan nasıl öpüyorsunuz? Hormondu, sevdiğini arzulamaktı hep şeytandan bunlar. Cinselliğe ölüm. (Bu kadar mı sevişmemek üzerine olur bir ahlak anlayışı ya... gelir şimdi saygı duymak zırundasıncılar. İnsan doğasına aykırı, tersini yaşayana her türlü ithamı yapıştıran bu düşünce tarzına çok beklersiniz saygıyı.)

İşte bu tür dayatmalar yüzünden çoğu kişi içmeye ayranı yokken düğün yapıyor. 40-50 bin tl'lik (daha da fazla olabilir) borç evliliğin en az 2 yıl ipotek altına alınması demek ama göremiyorlar. Ondan sonra 'Eşimle gezemiyoruz' diye ağlaşıyorlar. E siz seçtiniz bunu. Resmi nikahlı olan herkes EVLİDİR.

işte olayın en güzel noktasına değinmiş arkadaş. milleti eğlendirmek için ve bu dayatmalar yüzünden yıllarca düğün borcu öde. altınlarını sat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…