sende yorumlarıma zıt yorum yapmazsan öleceksin hastalığı var sanırım . dikkat ettim de bir kaç gündür sitede hep yorumlarımı alıntılayıp ters yorum yapıyrosun .Ya hiç güleceğim yoktu cidden ama dayanılacak gibi değil yazılanlar.
Sen de kırmızı kurdeleyi tabu gibi görmediğini vurgulamaya çalışırken aslında en çok tabu gibi gören sensin bence.
Düğünde bakire olmamasına rağmen kırmızı kurdele bağladığını gören gözler oraya mı takılı kalmış. Sana ne ki?
Eşimin görevi gereği lojman için evli olmamız gerekiyordu nikah kıydık düğünden 3 ay evvel..ailemin evinde kaldığımız zamanlarda oldu, eşim bekar evini boşaltıp doğu görevine gidene kadar bizde kaldı ama düğüne kadar lafı bile olmadı bu işin..bunda bir yanlış yok arz talep meselesi,nikahlı eşiniz hiçbir yanlış yok arkadaşım.ben düğünümü bekledim hemde iki yerde düğünüm oldu ikinci düğünden sonra oldu herşey...geçmiş olsun
valla 4 yıldır evliyim, hala gelinlik giyinip düğün yapasım var, benden bişey götürmedi 4 yıldır yaşadığım cinsellikarkadaşlar herşreyi yaşayınca ne demek. düğün cinselliği yaşamak içinmi yapılıyor. o zaman nikah ne için yapılıyor. cinselliği yaşayan düğün yapınca zevk alamıyormu o düğünden. aklımda deli sorular
Eşinizin Adamlığı valla helal olsun
bırak resmi nikahı, bir erkeğin sevdiği kadınla birlikte olmak istemesi de son derece normalken..resmi nikahlı karısıyla birlikte olmak isteyen erkeğin adamlığını sorgulamak nasıl bir zihniyet ?
bırak resmi nikahı, bir erkeğin sevdiği kadınla birlikte olmak istemesi de son derece normalken..
şaşkınlıkla okuyorum bazı yorumlarıresmi nikahlı karısıyla birlikte olmak isteyen erkeğin adamlığını sorgulamak nasıl bir zihniyet ?
işte olayın en güzel noktasına değinmiş arkadaş. milleti eğlendirmek için ve bu dayatmalar yüzünden yıllarca düğün borcu öde. altınlarını sat.İşte bu tür dayatmalar yüzünden çoğu kişi içmeye ayranı yokken düğün yapıyor. 40-50 bin tl'lik (daha da fazla olabilir) borç evliliğin en az 2 yıl ipotek altına alınması demek ama göremiyorlar. Ondan sonra 'Eşimle gezemiyoruz' diye ağlaşıyorlar. E siz seçtiniz bunu. Resmi nikahlı olan herkes EVLİDİR.