sende yorumlarıma zıt yorum yapmazsan öleceksin hastalığı var sanırım . dikkat ettim de bir kaç gündür sitede hep yorumlarımı alıntılayıp ters yorum yapıyrosun .Ya hiç güleceğim yoktu cidden ama dayanılacak gibi değil yazılanlar.
Sen de kırmızı kurdeleyi tabu gibi görmediğini vurgulamaya çalışırken aslında en çok tabu gibi gören sensin bence.
Düğünde bakire olmamasına rağmen kırmızı kurdele bağladığını gören gözler oraya mı takılı kalmış. Sana ne ki?
kırmızı kurdeleyi komik buluyorum adıma . bakirelik simgesi olduğu için . bakire olmayıp utanılcak birşeymiş gibi bunu saklayan üstüne kırmızı kurdele takıp sahtekarlık yapanlar komiğime gidiyor okadar . banane tabi haklısın . traji komik bence . neyse yorum yapmazsan sevinirim zira sıkıldım muhalefetinden artık . istediğin kadar yaz cevap vermem . benim için cinsellik asla tabu değildir olmamıştırda . istediğim hayatı yaşadım yaşıyorum benim bileceğim iş . 25-30 küsür yaşında insanalrın kırmızı kurdeleyele evlenmesi komik geliyor okadar . akıllarınca namuslarını ispatlıyorlar işte . sende onlardan biriymişsin demek ki atladın hemen . kırmızı siyah istediğinizi takın ya banane .