kadının kocası dedıgınız gbı....ne demek haketmemek....resmı nıkah var ortada....ama dugun anlamını yıtırıyor....kuşakta komık kalıyor
O kırmızı kuşak gayret kuşağıdır. Gelin evinde yuvasında gayretli olsun bereketli olsun diye bağlanır.
Siz olayi hic anlamamissiniz. Oyle gerici bir tip hic degilim. Evlenmeden iliskiye girilmez diye bir kuralim da olmadi hic bir zaman. Sadece gelinlikle dugunle evliligi hep bagdastirdigim icin bu soruyu sorup fikirleri merak ettim. Isterse nikahli esim olmasin ne istersem onu yaparim sadece diger insanlarin dusuncesini merak ettimSakın sevişmeyin. Hatta düğünden sonra da 3 ay sabredin. Nefis terbiyesidir. Çok sevap. Hele nikahlı kocanızla asla ve katta sevişmemek sabrını gösterebilene öbür dünyada çok büyük sevaplar vardır. Hem sevişip sevişip ziyarete gelen anne babanızın elini utanmadan nasıl öpüyorsunuz? Hormondu, sevdiğini arzulamaktı hep şeytandan bunlar. Cinselliğe ölüm. (Bu kadar mı sevişmemek üzerine olur bir ahlak anlayışı ya... gelir şimdi saygı duymak zırundasıncılar. İnsan doğasına aykırı, tersini yaşayana her türlü ithamı yapıştıran bu düşünce tarzına çok beklersiniz saygıyı.)
Oncelikle rahatsizliginiz icin gecmis olsun insallah iyi olursunuz bir an onceEvet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)
Hamile kalırsanız bu düğünde sizin için sorun olabilir.Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz
Cok tesekkur ederim anlatmak istedigim tam anlamiyla buyduYapilan yorumlara bakiyorum da, farkli farkli birbirinden komik ve okadar da gereksiz yorumlar da gözden gecirmis oldum.
Yahu, gerdege nasil girecegini düsünmek merak etmek vs. bize mi kalmis?
Saglik konusunda bunu ölcmek bize düsmez.
Konuyu acan geride stresli bir dönem birakmis ki bunun etkisinin altinda ve bundan sonrasini hangi sekil adimlarla ilerleyecegini bilememis. Gelmis icini kemiren durumu sorarak bilgi edinmek istemis. Yok Gelinlik yok Kusak. Nerden nereye..
sizden ziyade geciktirmeye yönelik yazanlara tepkiydi yazdıklarım. Böyle tiplerin sevişmeyen çift başına para aldığını düşünüyorum artık. Bakma sen onlara böyle yazmaları bilinçaltlarındaki kendilerinin bile farkında olmadığı kendisinin yapamadığını yapanı kıskanma, engelleme fırsatı olursa engelleme isteğinden kaynaklanıyor. İstedikleri kadar idealleştirsinler bilimsel sebebi bu. Şu güzel günlerinizi kocanızı evlilikten soğutarak, kendinizi kasarak geçirmeyin. Rahatsızlığınız için geçmiş olsun.Siz olayi hic anlamamissiniz. Oyle gerici bir tip hic degilim. Evlenmeden iliskiye girilmez diye bir kuralim da olmadi hic bir zaman. Sadece gelinlikle dugunle evliligi hep bagdastirdigim icin bu soruyu sorup fikirleri merak ettim. Isterse nikahli esim olmasin ne istersem onu yaparim sadece diger insanlarin dusuncesini merak ettim
Rica ederim, fakat sadece düsündüklerimi beyan ettim.Cok tesekkur ederim anlatmak istedigim tam anlamiyla buydu
Tesekkur ederim kusura bakmayin yanlis anladigim icinsizden ziyade geciktirmeye yönelik yazanlara tepkiydi yazdıklarım. Böyle tiplerin sevişmeyen çift başına para aldığını düşünüyorum artık. Bakma sen onlara böyle yazmaları bilinçaltlarındaki kendilerinin bile farkında olmadığı kendisinin yapamadığını yapanı kıskanma, engelleme fırsatı olursa engelleme isteğinden kaynaklanıyor. İstedikleri kadar idealleştirsinler bilimsel sebebi bu. Şu güzel günlerinizi kocanızı evlilikten soğutarak, kendinizi kasarak geçirmeyin. Rahatsızlığınız için geçmiş olsun.
Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz