- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Aynen bende de x 2 diger hattıAynen hatta iki hattı vardı biri X Avea diye kayıtlı idi
İş arkadaşıma verdim ara diye Ada'm şok oldu bu Nasıl kayıt diye
Sevgilim olduğunu bildiği için aşkım vs bekliyordu galiba
Bu arada telefonu aşkım vs diye açmayacağına da eminmişim ki ben
Arayıp Ada'ma vermedim ada'm direkt aradı benim telefonumdan
Bu arada söz konusu kişi ile 17 yıldır beraberim
5 yillik kocam oglumun babasi ismiyle kayitli. Oda beni A.eyikurefe diye kaydetmis canim benim aşk boyle bisey2 yıllık kocam, kızımın babası, aynı zamanda hayatımın da aşkıdır. Telefonumda ismiyle kayıtlı :) so what?
Tek düşüncem ona daha çok değer vermiş olurdu ve çok bozulurdum.Selamunaleykum arkadaslar. Hayirli ramazanlar. Benim 2 yillik ciddi iliskim var yada ben oyle saniyorum.. gecen gun sevgilimleyken telefondan bisey gosteriyodu ve beni ismimle hatta soyismimle kaydetmis.. ben boyle seylere takintili biri degilim ama eski sevgilisini 2 aylik iliskisini askim diye kaydetmisti. Trip attim kavga cikardim tabi oda bana sende beni ismimle kaydettin ac goster dedi bende benim babam var dedim. Oda o bende en basindan beri oyle kayitliydi ayrildik gitti dedi ama ben cok alindim halada icimde koydu bana yani. Napmam gerekli sizce
Eski sevgilisinden sonra bu konudaki fikri değişmiştir ve aşkım maşkımı artık anlamsız buluyor olabilir. İnsanlar ömür boyu aynı fikirlere sahip olmazlar, değişirler.Canim benim babamda annemde o sekilde kayitli konu o degil ki. Neden 2 aylik sevgilisi askim diye kayitliyken ben ismimle kayitliyim
2 aylik kizi askim diye kaydettigini nerden biliosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?