- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Konunun dışında ama yanlış anlamadıysam güzel bir ilişkiniz var, çok sevindim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.Romantik kelimelerle kaydetmesi bir ARTI
ama
İsim soyisimle kaydetmesi bir EKSİ değil diye düşünüyorum.
Benim sevgilim beni ismimle kaydedebilir. Büyütmem. Ama nasıl kaydettiğini biliyorum ve hoşuma gidiyor.
Eski sevgilim erkek ismiyle kaydetmişti ki o bir facia işte. Eski demiştim di mi.
Ay çok teşekkür ederimKonunun dışında ama yanlış anlamadıysam güzel bir ilişkiniz var, çok sevindim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Sitede yüzyüze tanışmasak da çok güzel yuvalarının olmasını temenni ettiğim birkaç insan var biri de sizsiniz.
Hayir o zamanlar o sekilde kayitliydiAnlamadım kız hala aşkım diye mi kayıtlı ?
Ben trip atinca askim diye kaydetti ama emin ol anlami yok benim icinben de kocacim diye esimde de esim diye kayitli.ama ben onu karicim yaptim fakat degistirdi beyefendi.birileri gorurmus de iste tipik turk erkegi.sende en azindan onu isimle kayit et osorun yapmiyosa sende yapma.nisan falan olunca askim diye kaydedersin...
Gordum konusmalarini bikere ss almis fotograf telefonunda kalmisti2 aylik kizi askim diye kaydettigini nerden biliosun?
Aynen derdim bu ama bazi insanlar bunu anlamayacak kadarlar isteTek düşüncem ona daha çok değer vermiş olurdu ve çok bozulurdum.
Üff hep böyle tripli misin? Yakında seni de bırakır.Ben trip atinca askim diye kaydetti ama emin ol anlami yok benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?