Rehberinde ismimle kayitliyim..

Ben takıldığınız noktayı anladım aslında. Adam hep öyle birisidir, hep isim+soy isim şeklinde kaydeder o zaman sorun olmaz ama eski sevgilisini öyle kaydedip sizi kaydetmemesi kırıcı bence de.

Ben takıldığınız noktayı anladım aslında. Adam hep öyle birisidir, hep isim+soy isim şeklinde kaydeder o zaman sorun olmaz ama eski sevgilisini öyle kaydedip sizi kaydetmemesi kırıcı bence de.
evet konu bu. Herkesi ismiylesoyismiyle kaydetmis zaten. Ama o kizin oyle olmasi bana cok koydu cok

Ay ne cok abartmissiniz. Benim babam var falan. Babaniz telefon mu karistiriyor?
Iki aylik sevgilisini askim diye kaydettiyse size de askim mi yazmali? Bu sefer de ikimize ayni seyi yazmis diyeceksiniz. Onune bir sifat lazim olacak canim askim gibi.
Sizden sonrakine de über canim askim yazmali herhalde
Offf bu kadinlarin sacma istekleri bitmez
Adami rahat birakin caninin istedigini yazsin.

Sen de öyle kaydet. Hatta isminin sonuna aynı okuldaysaniz x okul falan gibi kaydet. Soyisim fazla resmi bence de. Bir arkadaşımın beni soyismimle kaydettiğini görmüştüm bozulmustum mesela. Çok şık konuştuğum bir insan neticede. Beni başka aynı isimdekilerden ayiramiyor demekki. Ben çok dikkat ederim böyle ince detaylara haklısın bence

sevgilin sebebini söylemiş zaten. sen aşkım diye kaydet o da aşkım diye kaydetsin. belli ki o da senin kadar kırılmış.

yahu adam iş yerinde, erkek arkadaş ortamında, toplu taşımada vs dururken telefon çalacak aşkitom yazsa olmaz. dalga geçerler adamla aşkın arıyor sevgilin arıyor, kılıbık mısın falan derler, derler allah derler. evlenseniz karım diye kaydeder merak etme.

İsim soyisimli insanlar ayrı, erkek / kız arkadaş ayrı olmalı rehberde bence. En azından yanına "" bile koysa insanın içi açılır ne bileyim.. Ben böyle şeylerle mutlu olurum, x kişi olmaz bu görecelidir. Eski kız arkadaşı neden "aşkım" diye kayıtlıydı da sen değilsin buna takılırım ben de. Haklısın.

Aynen hatta iki hattı vardı biri X Avea diye kayıtlı idi

İş arkadaşıma verdim ara diye Ada'm şok oldu bu Nasıl kayıt diye

Sevgilim olduğunu bildiği için aşkım vs bekliyordu galiba

Bu arada telefonu aşkım vs diye açmayacağına da eminmişim ki ben
Arayıp Ada'ma vermedim ada'm direkt aradı benim telefonumdan

Bu arada söz konusu kişi ile 17 yıldır beraberim

Ben tanıştığımızda Veteriner X diye kaydetmiştim, bir süre öyle kaldı. Birkaç arkadaşım görüp yılın odunu ödülüne layık bulmuşlardı beni hatta Ama ne zamanki içimde ona karşı bir şeyler değişti ve hayatımda uzun süre kalmasını ister oldum, o üşendiğim eylemi gerçekleştirmek geldi içimden; baştaki veteriner'i sildim. Bir arkadaş da bahsetmiş ya gerçekten sahiplenmekle ilgisi var bana kalırsa da..

Nolcakki ben evliyim hem de asik oldugum adamla evlendim adi ve soyadiyla kaydettim ben onda askim diye kayitliyim bu sevmedigim anlaminami geliyor????

Kesinlikle hoslanmayacagim bir sey. Soyisim ne alaka?

Üstelik 2 aylık iliskisinde aksim yazan adam 2 yillik iliskisinde destan yazabilirdi isteseydi.

Üstelik babanızla birarada oldugunuz icin o aradiginda babanizin gorme ihtimali olur. Haklısınız siz aşkımlı kaydetmemekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…